Benim annemde babamda araba kullanmayı bilmiyorlar.Araba alındıktan ve ehliyetimi aldıktan sonra ilk defa Bursadan İstanbula gitmiştim.Sonra İstanbulda da dolmuş söföründen hallice oldum zaten.Eşinizin desteklemesi süper birşey.Sürücü kurslarından hoca tutabilirsiniz trafik içi eğitim veriyorlar.
Arabaniz şehir in ortasinda stop etse bile en fazla korna yersiniz. Yani bence once kendine cesareti ve güveni aşılamak
Hiçbir fikrim yok maalesef ama ıkı kere alsanız yeter.Kör topal kullanıyor.Yaşlısı cocugu kullanıyor.Siz mi kullanmıcaksınız.Velev ki stop etti.Etsin arkadaki kormaya basarsa bassın herkes ettirerek park ederken birsuru manevra yaparak öğrendi araba kullanmayı.Sizde öğrenirsiniz yeterki yapamam demeyinVay bea bursadan istanbula kadar sürmüssün ne guzel masallah :) esim destekliyor bi kac kez beraber sürdük sakindir bagırmaz cagırmaz ama ben stres olup bırakıyorum her seferinde.. Sürücü kurslarındaki hocalar ne kadar ücret alıyor acaba bi fikriniz varmı?
Canim ben 1 yilda cikabildim tek basima trafige. Kirmizi isiklarda stop mu ettirmedim.. yolun ortasinda stop edip trafigi birbirine katip korna mi yemedim... ama sure sure ustalasiyorsun artik sen basiyorsun kornaya korkma :) ben cikiyorsam herkes cikar o derece heycanli bi insanim dusun :)
Hiçbir fikrim yok maalesef ama ıkı kere alsanız yeter.Kör topal kullanıyor.Yaşlısı cocugu kullanıyor.Siz mi kullanmıcaksınız.Velev ki stop etti.Etsin arkadaki kormaya basarsa bassın herkes ettirerek park ederken birsuru manevra yaparak öğrendi araba kullanmayı.Sizde öğrenirsiniz yeterki yapamam demeyin
Evet bam sagolsuncok destek oldu uzun yolda al sur dedi markete bile gitsek al sen kullan dedi oyle oyle alistim 7 ayda falan. ARtik tek basima gidebiliyorum her yere. Hemde acemiligimi attim sen de yapabilirsin inan sadece dikkat et panik yapma rahat olYaa ne güzel dediniz öyle vallaa :) simdi kac senedir sürüyorsunuz araba? Bide 1 yıla kadar hep yanınızda biriylemi ciktiniz trafige?
Evet babam sagolsuncok destek oldu uzun yolda al sur dedi markete bile gitsek al sen kullan dedi oyle oyle alistim 7 ayda falan. ARtik tek basima gidebiliyorum her yere. Hemde acemiligimi attim sen de yapabilirsin inan sadece dikkat et panik yapma rahat ol
sanki kullanan herkes anasının karnından şoför doğmadı ya :) stop ettirirsen bir iki korna yersin :) elinin kolunu dışarı çıkarıp hadeeee beee diye bir zılgıt duyarsın hepsi bu :) sen kendine güven, kararlı ol ve bin arabana bas marşa :) çok korkuyorsan işe gidiş geliş saatleri dışında ve yanın biriyle çık gez biraz. alışırsın ZAMANLA :))İyi geceler arkadaslar.. Benim derdim araba kullanamamam. Aslinda az cok biliyorum ama pratik yok 2011 de aldim ehliyeti o zaman bi kac kez sürdüm sonra bida sürmedim. Nasil trafige cikarim nasil sürerim hic cesaretim yok. Esim yardimci oluyor sür diyor ama ben korkuyorum. Siz ilk nasil ögrendiniz acaba? Ne kdr sürdü alısmanız trafige? Bide arabamız düz vites. En cok stop ettirmekten korkuyorum yolun ortasinda.. Biraz yardimci olursaniz cesaretlenmem icin cok tesekkur ederim.
sanki kullanan herkes anasının karnından şoför doğmadı ya :) stop ettirirsen bir iki korna yersin :) elinin kolunu dışarı çıkarıp hadeeee beee diye bir zılgıt duyarsın hepsi bu :) sen kendine güven, kararlı ol ve bin arabana bas marşa :) çok korkuyorsan işe gidiş geliş saatleri dışında ve yanın biriyle çık gez biraz. alışırsın ZAMANLA :))