- 29 Ağustos 2018
- 150
- 122
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araba ile uzun yola gidiyorum. size tek kelime ile tavsiye vereyim. Otomatik araç ile daha kolay kullanırsınız.30 küsür yaşındayım, akademisyenim, çocuğum da var ev iş arası çok uzak ama tüm bu zorunluluklara rağmen araba kullanamıyorum. Çok canım sıkılıyor, kullananları gördükçe imreniyorum, utanıyorum. Çok denedim çok ama olmayınca olmuyor. Özel ders de aldım. Çok stres oluyorum. Vites mi değiştireyim yola mı bakayım direksiyonu mu çevireyim hepsini aynı anda yapamıyorum, bocalıyorum. Trafiğe çıktım defalarca eşimle sürdüm hiç stop ettirmiyoum orda sıkıntım yok ama trafik birazcık yoğunlaşsa panik oluyorum, eşimin yönergeleriyle devam ediyorum, tek süremiyorum.
Eşimde artık bıktı sabahları beni bırakmaktan otobüsle çok uzak en az 1,5 saat yani bana şart ama çok stres oluyorum, trafik için tehlike gibiyim. Ne yaparım, nasıl yaparım kızlar. Tonla para verdim ders aldım ama olmadı çok üzgünüm
Arabayı alın ve trafiğe yalnız çıkın.30 küsür yaşındayım, akademisyenim, çocuğum da var ev iş arası çok uzak ama tüm bu zorunluluklara rağmen araba kullanamıyorum. Çok canım sıkılıyor, kullananları gördükçe imreniyorum, utanıyorum. Çok denedim çok ama olmayınca olmuyor. Özel ders de aldım. Çok stres oluyorum. Vites mi değiştireyim yola mı bakayım direksiyonu mu çevireyim hepsini aynı anda yapamıyorum, bocalıyorum. Trafiğe çıktım defalarca eşimle sürdüm hiç stop ettirmiyoum orda sıkıntım yok ama trafik birazcık yoğunlaşsa panik oluyorum, eşimin yönergeleriyle devam ediyorum, tek süremiyorum.
Eşimde artık bıktı sabahları beni bırakmaktan otobüsle çok uzak en az 1,5 saat yani bana şart ama çok stres oluyorum, trafik için tehlike gibiyim. Ne yaparım, nasıl yaparım kızlar. Tonla para verdim ders aldım ama olmadı çok üzgünüm
uzun süredir çalışmıyorum sırf araba sürmek için kızımı okula kendim bırakıp alıyorum araba kullanmak zevkli hele de güzel bir müzikle.konu sahibi ilk başta hepimiz ter içinde kalıyorduk emin olun trafik kurallarına uyun hızlanmanız için korna çalanlara hiççç aldırmayın en sağdan yolunuza devam edin zamanla iyi bir sürücü olacağınızdan eminim ben.herkes mükemmel sürücüyse her gün onlarca kazayı kim yapıyor peki.asıl o iyi kullandığını sananlar onlarAraba ile uzun yola gidiyorum. size tek kelime ile tavsiye vereyim. Otomatik araç ile daha kolay kullanırsınız.
Arabaların içinde insan var. Korkmayın bu kadar. Ciddi bi yanlış yapmazsınız zaten korkuyorsunuz. e küçük hataları da trafikteki diğer sürücüler tolere ediyor zaten.
Camınız açık olsun. Diger sürücüler ile goz göze gelmeye gayret edin. Bu sizi rahatlatır.
Ilkokul mezunları yapıyor . Bunu unutmayın .
Dünyanın en güzel şeyi kocaya araba konusunda minnet etmemektir. Net.
ilk kullandığım zamanlarda yanımdan gecen arabadan korkardım çok yakın geçiyor çarpacak sanırdım heyy gidi yıllar heyyeşiniz yönlendirmesede siz trafikte ne yapmaniz gerekeni anlar yaparsınız aslında ama siz esinizden yonlendirme gelecek naslsa diye biraz rahat oluyorsunuz .bir sabah alın anahtarı çıkın göreceksiniz ki trafik skışsa bile gayet güzel idare edip süreceksiniz tek yapmaniz gereken anahtari alip trafiğe akmaniz... bende derdim asla kullanamam aniden araba ciksa onume birakirim dreksiyonu falan diye ama hicte oyle olmadi gayet guzel daracik yoldan bile iki arac arasindan syrilip ciktim
Otomatik araba kullanmayı dene vites derdin olmaz30 küsür yaşındayım, akademisyenim, çocuğum da var ev iş arası çok uzak ama tüm bu zorunluluklara rağmen araba kullanamıyorum. Çok canım sıkılıyor, kullananları gördükçe imreniyorum, utanıyorum. Çok denedim çok ama olmayınca olmuyor. Özel ders de aldım. Çok stres oluyorum. Vites mi değiştireyim yola mı bakayım direksiyonu mu çevireyim hepsini aynı anda yapamıyorum, bocalıyorum. Trafiğe çıktım defalarca eşimle sürdüm hiç stop ettirmiyoum orda sıkıntım yok ama trafik birazcık yoğunlaşsa panik oluyorum, eşimin yönergeleriyle devam ediyorum, tek süremiyorum.
Su durumda tavsiye edecegim tek şey otomatik araba...30 küsür yaşındayım, akademisyenim, çocuğum da var ev iş arası çok uzak ama tüm bu zorunluluklara rağmen araba kullanamıyorum. Çok canım sıkılıyor, kullananları gördükçe imreniyorum, utanıyorum. Çok denedim çok ama olmayınca olmuyor. Özel ders de aldım. Çok stres oluyorum. Vites mi değiştireyim yola mı bakayım direksiyonu mu çevireyim hepsini aynı anda yapamıyorum, bocalıyorum. Trafiğe çıktım defalarca eşimle sürdüm hiç stop ettirmiyoum orda sıkıntım yok ama trafik birazcık yoğunlaşsa panik oluyorum, eşimin yönergeleriyle devam ediyorum, tek süremiyorum.