Ehliyet alıp araç kullanmak istiyorum ama çok korkuyorum.

Canım senin gibi kötü bir deneyim edinmedigim halde çok büyük korkum vardı . Kendimi bildim bileli bu korku var. Hatta bilinç altımda akşam yolda geçen araçlardan korktuğumu anımsıyorum. Yani araçlardan korkuyorum halen karşıdan karşıya geçerken bile tedirgin oluyorum. 32 yaşında kadınım. Eşime kızarak ehliyet almaya karar verdim. Önce boş alanda dur kalk falan öğretti eşim bana. Yalnız ona inat almaya karar verdim sağ olsun o öğretti de aldım 😅😅 sonra yavaş yavaş araçlı yerlere çıkmaya başladım biraz pratik yaptıktan sonra ehliyet sınavina girdim yazılidan 100 aldım uygulamayıda 1 defa da geçtim. İsteyince oluyormuş yani. Uzun yolda kullandım şehir içinde aktif olarak kullanamadan ikizlerime gebe kaldım sonra doğum derken tam olarak trafiğe çıkamadım. Önemli olan o korkuyu yenip ehliyeti almaktı. Gelecek yıl tekrar işe başlayacağım şehir içini pratik yapacağım.
Vallahi süpersiniz o kadar korkuya rağmen tek seferde alabilmek büyük başarı tebrik ederim👏😎

Çok üzüldüm ilk bebeğinize ve size dilerim bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız😍 Kesinlikle çok haklısınız bir işgüzarlık yaptık ancak bir hoca ile çalışmam gerektiğinin farkındayım hem kendimi hem de trafiktekilerin hayatını korumak için.
Çok sagolun, inşallah bir an önce öğrenirsiniz 🌿

Hic tedirgin olma ve bu isteğini sakin geciktirme bir an önce başla ben ilk arabamı aldığımda yıllardır neden almadım diye kendime çok kızmıştım arabamız vardı ama esimin işi gereği bana pek düşmüyordu.Cok tedirgin oluyorsan otomatik bir araba al manüel zordur otomatik cocuk oyuncağı fren gaz direksiyon bu kadar ilk zamanlar dikkatli ol yavaş git sağdan sağdan arkana çok bakma 1 hafta hergun çıksan sakin biriyle çizersin zor degil

X