- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen arkadaşın dediğini yazacaktım ben de bu yöntemi deneyeceğim danışmanlık alacağım kişi şu an şehir dışında ben de etkili olursa sizi de yonlendriebilirimBir deneyin bence, cozebilirsiniz belki psikologla. Theta Healing diye bir psikolojik yöntem daha var ama bu konuda ona dahil olur mu bilmiyorum, bir araştırın.
Bir de Betûl Mardin hanım da araba kullanamadığını , bunun sebebinin çocuklukta bakicinin kafasına çok vurması olduğunu ve beyninde mekanik sistemlerle ilgili kısmın bundan etkilendiğini söylüyordu . Yıllar sonra çok araba sürmek istemedim, suremedim, sonra öğrendim ki sebep buymuş diyordu bir röportajda.
Yani çok çeşitli sebepleri olabilir.
Esin olmaolmadan tenha yerlerde dolaş hiç stop etmeyen ben30 küsür yaşındayım, akademisyenim, çocuğum da var ev iş arası çok uzak ama tüm bu zorunluluklara rağmen araba kullanamıyorum. Çok canım sıkılıyor, kullananları gördükçe imreniyorum, utanıyorum. Çok denedim çok ama olmayınca olmuyor. Özel ders de aldım. Çok stres oluyorum. Vites mi değiştireyim yola mı bakayım direksiyonu mu çevireyim hepsini aynı anda yapamıyorum, bocalıyorum. Trafiğe çıktım defalarca eşimle sürdüm hiç stop ettirmiyoum orda sıkıntım yok ama trafik birazcık yoğunlaşsa panik oluyorum, eşimin yönergeleriyle devam ediyorum, tek süremiyorum.
Eşimde artık bıktı sabahları beni bırakmaktan otobüsle çok uzak en az 1,5 saat yani bana şart ama çok stres oluyorum, trafik için tehlike gibiyim. Ne yaparım, nasıl yaparım kızlar. Tonla para verdim ders aldım ama olmadı çok üzgünüm
Stresini bi nebze azaltması için otomatik araba al zaten akülü araba gibi gaza basınca gidiyo fren yapınca duruyo yıllarca manuel kullandım ilk başlarken vites değiştirirken direksiyonu da kaçırıyosun stop edicem acaba hangi vitese takmalıyım gerginliği oluyo başta ama geçiyo birazcık düzenli sürünce dil gibi araba da kullanmadıkça unutuyosun bir kere de refleks haline gelince her türlü her çeşit arabayı sürüyosun bi de mesela ben park olayını idrak edebilmek için deli gibi park oyunları oynardım ya da gerçekçi araba yarışı oyunları simülasyon gibi hissettirir belki rahatlarsın30 küsür yaşındayım, akademisyenim, çocuğum da var ev iş arası çok uzak ama tüm bu zorunluluklara rağmen araba kullanamıyorum. Çok canım sıkılıyor, kullananları gördükçe imreniyorum, utanıyorum. Çok denedim çok ama olmayınca olmuyor. Özel ders de aldım. Çok stres oluyorum. Vites mi değiştireyim yola mı bakayım direksiyonu mu çevireyim hepsini aynı anda yapamıyorum, bocalıyorum. Trafiğe çıktım defalarca eşimle sürdüm hiç stop ettirmiyoum orda sıkıntım yok ama trafik birazcık yoğunlaşsa panik oluyorum, eşimin yönergeleriyle devam ediyorum, tek süremiyorum.
Eşimde artık bıktı sabahları beni bırakmaktan otobüsle çok uzak en az 1,5 saat yani bana şart ama çok stres oluyorum, trafik için tehlike gibiyim. Ne yaparım, nasıl yaparım kızlar. Tonla para verdim ders aldım ama olmadı çok üzgünüm
Moral bozmak istemem ama herkes araba kullanamiyor maleaef.
Gerci istemek basarmanin yarisidir siz de istiyorsunuz anlasilan ama cok rica ederim olayi tam kavramadan trafige cikmayin.
Gercekten tehlike olusturuyor boyle suruculer malesef..
Neden otomatik vites kullanmıyorsunuz?Faydası olur mu ki aslında gidiyorum psikoloğa da ama sanki bende bi yeteneksizlik varmış gibime geliyo bazen aynı anda iki işi yapamıyorum bu araba kullanmaya da yansıyo direksiyon çevirip vites değiştirip yola bakmak çok zor geliyo