29 haziranda ehliyetimi aldım trafikten 30 haziranda işe arabayla geldim. Çok az pratiğim vardı ve kursta gördüğüm 12 saatlik bir eğitim :)
Kp bile karşı çıktı tek başıma gitmeme.
İşyeri dediğimde evimden 5dklık yol toplasan 2km :)
Yürüyerek 10dk ama inatla arabayla gidip geliyorum sürekli.
Eşimin sürekli söylediği şey sen dikkatli olsanda manyak çok diyor. Evet bi yönden haklı ama sonuçta herkezin başına gelebilir onunda..
1 ay sonra falan şehir merkezinde bir işim vardı çok tereddütte kaldım arabayla gidip gitmemek arasında, 'dedim neden yapamıcam, gerekirse en sağ şeritten 40km hızla giderim ama yaparım ve yaptımda gittim'
Ondan 1 2 hafta sonra şehir merkezinde avm ye gittim kuzenimle ordan gece kuzenime geçtik.
İnan herşey sende bitiyor, istiyorsan eğer yapıyorsun. Eşime göre pratiğim ve bilgimin daha az olmasına rağmen trafiğe tek başıma çıktığım zaman daha rahat ve sakin hissediyorum kendimi. Çünkü tek başına olduğun zaman daha dikkatli oluyorsun ne yapman gerektiğini söyleyen habire karışan biri olmuyor yanında ve kafanda karışmıyor.
Eşim yanımdayken araba kullanmaktan nefret ediyorum.
Sana tavsiyem pratiğin yoksa eşinle 1 2 hafta kullan ve sonra benim gibi yakın yerlere markete kuafore pazara bile arabyla git ama mutlaka yalnız git.