canim kazasız belasız kullan inşallah. aynı kalp sıkılmalar gerginlikler bende de çok oldu ilk zamanlar. ne kadar çok kullanırsan trafige çıkarsan o kadar çabuk geçiyor o gerginlikler. herbos zamanında trafiğe at kendini ve sakin ol.yanına kimseyi alma kullanirken o daha da geriyor insaniSelam kizlar on yillik ehliyetim var ama on dakikalik tecrubem yok simdi esime bir araba aldirdim ögrenmek istiyorum diye ama bende direksiyona gecmeden kalpte sıkısmalar gerginlik heyecan basliyor özel ders aliyorum ama heyecandan kafa basmiyor araba kullanan bayanlar nasil basarduniz banada bi el ativerin cesaretlendirin birde cok profesyonelim gibi gittimde manuel aldim
Evet ben diyorum mesela. Kendi kendime eziyet cekmisimİlk zamanlar zor oluyor zamanla alışıyorsunuz..
Benimde 7 yıldır ehliyetim var ama 4 yıldır aktif kullanıyorum.Manuel vites
Önce işlek olmayan kısa mesafeleri kullanın ve mutlaka tek başınıza çıkın.Yanınızda birileri olunca daha çok heyecan yapıyorsunuz..Belki başlarda araba istop eder çalıştıramazsınız vs ama daha sonra hepsi oturuyor..
Daha sonra mesafeyi ve hareketli yerlerde kullanmayı artırın zamanla hepsi düzeliyor...Araba parketmeyi bile kendi kendime öğrendim...Daha sonra neden şimdiye kadar kullanmadım diyeceksiniz..
İlkokul mezunu diye cok asagılamışsınız. Belki ekonomisi el vermedi okuyamadı. Ama sizden daha zeki nerden biliyorsunuz. Universite de ehliyet verdiklerini duymadım çok sacmalamışsınız...ben de korkuyorum.
ilkokul mezunları bile yapıyor ben neden yapamayım ki diye kendime cesaret veriyorum.
ama bazen o ilkokul mezunları öyle saçma şeyler yapıyor ki yolda kendimi kurtardıktan sonra baya sinirleniyorum.
dikkatli olmak sürekli aynaları kontrol etmek ve navigasyon benim çok işime yarıyor. önceden şuradan döneceksiniz vs demesi insana hazırlanmak için süre tanıyor.
bir de önce bildik yollardan kısa mesafeden başlayın, sonra biraz daha fazla mesafelere gidin, ama hep cesaret lazım. ne yazık ki...
bana sevgilim alıştırdı ehliyetim vardı ama zor cesaret ediyordum, onla birlikte gidiyorduk o baya usta bana yolda taktik veriyordu, şimdi geç şimdi bekle gibisinden. sonra zorladıkça ben de tek başıma çıkmaya başladım.
bir de bikaç günde bir kullanmak lazım yoksa insan paslanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?