• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba sürme meselesi

Boş bir alana gidin eşinle birlikte, o arka koltuğa otursun . Sen önce arabanın içinde kendini bi güvende hisset bi rahatla sonra sürmeye başla. Mekanik bir araç kullanıyorsun ona sen talimatları vereceksin o senin doğrultunda hareket edecek böyle düşün , Sözü geçen sensin o anda . araç park etme konusunda en büyük teknikleri internetten bazı sayfaların videolarında izleye izleye önce teknik bilgilere sahip ol , ne tarafa manevra yaparsan aracın yönü ne tarafa çeker bunu tahmin et,trafiğe çıktığın zaman mutlaka şerit takibi yap , şerit çizgilerini ortalayıp gitmeye özen göster o zaman sağa ve sola eşit mesafede uzak olursun , direksiyon tutuşun senin kendini hangi tutuş pozisyonunda rahat hissettiğin ve manevra kabiliyetinle alakalı, kimi insan iki eliyle de ortadan tutup rahat eder , kimisi 9-15 ( saat üzerinde ki rakamların duruş hizasi )metodunda tutar , bir süre sonra tek elle bile süreceksin emin ol :rapci::rapci:. Aracının enini , boyunu, çapını bir süre sonra çok iyi hesaplayacaksın ve bu araç buradan geçer kardeşim diyeceksin içinden :halay:. Kendine güvenerek otur koltuğa ve sakince sürmeye başla tedirginlik seni yanlış yapmaya iter . Sen yaparsın sana güveniyorum arkadaşım . Traiğe çıkarsan mutlaka bizi de bilgilendir sevinelim. :KK55::halay::KK9::KK9:
ay oyle güzel yazmıssınız ki yazacagım size insallah o günleri görürsem
ama cok umutsuzum ya acıkcası eşime de cok kırgınım bu konuda
benım 8 senedır ehlıyetım var ve 8 senedır bır baslayıp bır bıraktım kavga ettık küstüm bıraktım tekrar başladım tekrar kavga yine küstüm bıraktım derken 8 sene olmuş
kesın kararlıyım eşimle çalışmayacağım yoksa kalsın hiç sürmeyeceğim
hoca tutup bu seferde yapamazsam o zaman kabullenırım ben yapamıyorum diye

Özel ders veren hocalar var kendi aracınla ders al bir kaç saat çok iyi olur :KK76: , hoca ile trafikte mutlaka deneme sürüşleri yapın canım , Erkekler her şey kendi istedikleri gibi olsun istiyor da o nedenle öğretemiyorlar :kızgın: . Hiç ama hiçç zor değil inanın ben 2005 de ehliyet aldım ve kısa süreler araba sürdüm , neredeyse 10 sene hiçç araba sürmedim :KK55: fakat arabamı aldığımda bir öz güven geldi bir özgüven geldi ki görmelisin :KK31: oto galeriden eve eşimle konvoy olarak gittik evimize :KK73: benim korkacağımı düşündü sanırım şaşırdı ben sorunsuz araç sürünce :KK9: Senin trafiğe çıkacağın günler yakındır diye düşünüyorum :) , bir de aklında bulunsun ilk sürüş denemelerinde çocuğun arabada olmasın , dikkatini dağıtmaması için. bir kaç deneme sonra al evladını gez toz eğlen oh mis :KK71:Benim 10 yaşında yeğenim bile, anne teyzem bizi arabayla almaya gelsin diyor buluşacağımız zamanlar :KK68: paşam bile alıştı arabanın konforuna .Sen yaparsın güveniyoruz sana :KK5:

Back