Of ya konuyu görünce hemen geldim
Aynen benim sorunum bu
7 yıl önce ehliyet aldım hiç kullanamadım ama bizim kendi arabamız yoktu eşim abisiyle ortak kullanıyordu araba abisinin üstüne yani abisinin manuel arabaydı o yüzden başkasının arabası diye birde illaki insanın kendi malı gibi olmuyor
Hem sende ehliyetin var ama kullanamıyorsun diye dalga geçip hem de arabayı ver de pratik yapalım deyince de geri duruyorlardı
Şimdi bu sene araba aldık daha yeni aldık eşim ben kullanabileyim diye otomatik aldı yanımda eşim varken biraz biraz başladım kullanmaya fakat şöyle sorunlarım var sizde de oluyor mu bilmiyorum ;
Arabanın sağ kenarını hesap edemiyorum , yanı ben sağ taraftaki yolda duran arabaların yanından geçerken daha pay var gibi geliyor ama silme geçiyorum hatta çarpma tehlikesi oluyor !
Birde otomatik arabada iki ayağını da kullanıyorum bunu yapmanın iyi olmadığını sonradan öğrendim ama ben bu şekilde başladım , sol ayağımı kenarda bırakamıyorum sol ayağım hep frenin üstünde tetikte duruyor sağ ile gaza basıyorum ,
Birde her zaman gittiğimiz yolları ben araba sürerken şaşırıyorum! Yolları bilmiyorum sanki gibi oluyor
Ne bileyim yanlış yola girerim diye korkuyorum
Hiç bir zaman kullanamayacağım gibi
ve sizinle birebir aynı korkuları yaşıyorum ya birine çarparsam ya da ben kaza yapıp ölsem gene bir şey değil de çocuğum annesiz kalır yahut sakat falan kalırsam falan hep bu düşünceler
ViolettaM