- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sıfır araba dıye korkuyorum. Aslında başka semtte otobanda falan güzel sürüyorum. Evet ders alacagım. Sürerim dimi. Büyük diye korkuyorum.Ne yapıcaksınız peki araba büyük diye yıllar yılı yayan mı kalıcaksınız evde araba varken?
Biraz ders alın, biraz pratik yapın. Herkes nasıl sürüyorsa trafikte siz de alışıp öyle yapıcaksınız. Trafiğe girmeden nasıl alışcaksınız? Güvenmiyorsa da gğvenmesin yani bence kulak asmayın eşinize.
Arabada yokmus kalkıs destegı var. Tek korkum büyük olması. Ama alısacagım. Yazın kesınlıkle ders alcam.o da sizin kullanacağınız gibi bir araba neden almamışsa
öğrenirsiniz tabi ki en kötü arkanızda beklerler iki dakika
sanki arkada arabaları erkekler hiç bekletmiyorlarmış gibi
Biraz takıntılıyım yaparım sanırımYaparsınız siz.
Valaha vermeme gibi secenegi yok. Alışacagım sürmeye mecbur. Arabanın degısmesını beklemek sacmalık. Otomatik alana kadar 2 3 sene gecerEşiniz arabayı size vermek istemiyor gibime geldi kullanırsınız herkes nasıl kullanıyorsa sizde kullanırsınız
Bizimde arabamız büyük ve manuel yeni kullanmaya başladım bırakmayı düşünmüyorum hergün daha iyi oluyor
Yapamadığınız şeyleri trafiğin olmadı yerlerde calışın
Dur kal yapın, yokuş da kalkmaya çalışın gibi
Kimse anasının karnından bilerek çıkmıyor değil mi
Arabada yokmus kalkıs destegı var. Tek korkum büyük olması. Ama alısacagım. Yazın kesınlıkle ders alcam.
Ben daha eskı model kullandım kursta. Baya rahat sürüyordum.o ufaktı. Bunda eşim korkutuyor ıstehe o zaman hiç sıkıntı değil beee
büyük olması da sıkıntı değil bana da arabama çarptıklarında kasko sedan araba vermişti fluence
öğrenmem 30 saniyemi falan aldı, bir şekilde anlaşılıyor
bir de ötüyor zaten dıt dıt diye arkadan
Eşimin ögretmesini beklersem ooooKullanırsınız hic sıkıntı yapmayin bol pratikle ogrenirsiniz. Puf noktaları var ozel derste gösterirler 1 2 kez kendiniz cikinca niye korktum dersiniz
Büyük araba hem trafık var dıyor. Ama alışacagım. Sınavdan sonra dırek ders alacagım.Ders alırsan çok rahat sürersin. Eşinin söylediklerini takma, kendine güven
İlk sürmeye başlayınca bende otomatik alalım Debriyaj yok vitesi kendi ayarlıyor dedim baktık otomatik arabalara kafamıza yatan cok pahalı geldi vazgeçtik manuel de yapılamayacak bişey değil korkmadan pratik yaparak alışılırValaha vermeme gibi secenegi yok. Alışacagım sürmeye mecbur. Arabanın degısmesını beklemek sacmalık. Otomatik alana kadar 2 3 sene gecer
Bende artık yan koltukta oturmak ıstemıyorum gercekten. Anneme gıdecegım 2 dolmus yapıyorum. Kapı önunde araba yatıyorKullanirsin anam kullanirsin yavrum sadece biraz ozguven lutfen. Kimse anasinin karnindan ogrenip cikmadi arastirip guzel bi hoca bul kendi arabanizda ogren. Ben artik esimin kullandigi arabaya binmek istemiyorum inan ki bayanlar daha dikkatli ve guzel arac kullaniyor
Yokuş kalkış desteği var daha ne olsun korkma biraz cesaretArabada yokmus kalkıs destegı var. Tek korkum büyük olması. Ama alısacagım. Yazın kesınlıkle ders alcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?