Araba kullanmak

sende müsait yerlere parkedersin.bu bir bahane....tipik arabasını eşinden sakınan erkek.

sende müsait yerlere parkedersin.bu bir bahane....tipik arabasını eşinden sakınan erkek.
Evet sakınıyor cidden. Ayrı alayım diyorum. Annesıgıl özel arabayı napcan dıyor. Oglunu vermıyor arabayı dıyorum. Cocuk olunca verır dıyorlar

Sanmıyorum. Soyadımız tutuyor. Sıkıntı olmaz dedi eşim

Kıskanıyor arabayı cıddıyım

Yoo ondan degil. Büyük ve burada trafık cok dıyor. Güzel bır hocadan ders alacagım. İnşallah ögrenırım ıyıce

Madem gündüz vaktin var vınla derim. Çık önce sakin caddelerde takıl sonra da anacaddeye çıkarsın. Çarparsan, sürtersen de çarparsın yani kasko ödüyor zaten o kadar korkma derim.
Eşim kaçırma sakın arabayı burda trafık cok var dıyor. Düşündüm kacırmayı. Ama her yer yokmus ve anayol

Evet sakınıyor cidden. Ayrı alayım diyorum. Annesıgıl özel arabayı napcan dıyor. Oglunu vermıyor arabayı dıyorum. Cocuk olunca verır dıyorlar
bizdede vardı bu ama inat la ben aştım bunu.o evde yokken aldım uzaktaki kuzenime gittim.2 kere kaydırdım 2 kere sürttüm ama sonra alıştım.
cumartesi leri işe araba ile gidiyorum.
öyle keyifli ki.
zamanla aştı şimdi biraz daha rahat.
o yokken ufak ufak alın zamanla kendinize güveniniz gelir.

Evette bırazdan kıskanıyor bence arabayı

Arabam olsunda yeterki tek derdim manuel buyuk araba bu olsun
Ogrenirsiniz herkes anasinin karninda ogrenip gelmiyor sonucta pratik yapin esiniz yaninizdayken alisirsiniz

Bekarken kendi arabam küçücüktü her yere giderdim. Evlenince geniş araba aldık, sizin gibi yoğun trafik ve hep yokuş olan bir şehirde yaşıyordum.Kendimi hiç araba kullanmayı bilmiyormuş gibi hissettim resmen özgüvenim kaçtı. Vazgeçmedikçe gördüm ki hiç bir farkı yok küçük arabayla hatta manevra kabiliyetleri daha fazla, alışıcaksınız sadece vazgeçmeden trafiğe çıkmak gerekiyor. Arabaya bişey olur korkusunu da yaşamayın sonuçta eşinizdeykende olabilir..

manuel de olsa otomatik de olsa fark eden birşey yok sonuçta aracı siz yonlendiriyorsunuz araç kendi gitmiyor korkmayın cesaretli olun sakin olun istedikten sonra yaparsınız

Eşim bin tane bahane yaptı.Yok debriyaj bitirirsin, yok zarar verirsin. Sonund pes etti tamam al ders dedi.

engellilerin üstüne araba alanlara hakkımı helal etmiyorum.o araçlar engelli kişiler kullansın diye uygun fiyata veriliyor devlet tarafından .akrabaları faydalansın diye değil.sıfır araba diye bir de hava atıyorlar ya pes.babanne acaba hiç binebiliyor mu o arabaya sanmam

Linea büyük mü? Eşiniz malını kıskanıyor açık ve net. Ben şuan doblo kullanıyorum mecburen hergün kullanmam gerek normal araba da kullandım hiçbir farkı yok. Al anahtarı git senin hakkın yok mu o arabanın parasında? Bir mal alındıysa kimin çalıştığı önemli değil eşler arasında ortak maldır. Kaza yaparsan da hasarı çok olmaz yavaş gittiğin sürece.

Linea tarzı aıle arabası. Ben ufacık kalıyorum ıcınde. Bakalım al ders dıyor. Ben işe gırınce düzenli ders alacagım bu arabada. Insallah yaparım. O kıskanıyor arabasını. Cok kıymetlı arabası

İşe girmeyi beklemeyin. Şuan nisbeten okullar açık olduğu için öğlene doğru yollar boş oluyor. Tatille birlikte böyle bir şansınız olmaz. Siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…