- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kesinlikle ogrenmelisin araba erkeklerden cok.kadinlarin isine yariyor cunku.Bende artık yan koltukta oturmak ıstemıyorum gercekten. Anneme gıdecegım 2 dolmus yapıyorum. Kapı önunde araba yatıyor
Sakın diyim eşinden öğrenmeye calisma ben düştüm o hataya sen dusmeEşimin ögretmesini beklersem oooo
Ee kendisi nasıl sürüyormuş? Senin ne eksiğin var ondan? Biraz pratik yaptıktan sonra alışırsın, her yerde sürersinBüyük araba hem trafık var dıyor. Ama alışacagım. Sınavdan sonra dırek ders alacagım.
İnşallah. Düzgün bi hoca bulup ders alacagım. Gercekten araba var süremıyorum. Büyük sıkıntıEe kendisi nasıl sürüyormuş? Senin ne eksiğin var ondan? Biraz pratik yaptıktan sonra alışırsın, her yerde sürersin
Eşiniz size köstek onsuz çıkın kulaklarınızı tıkayın sadece kendilerine güveniyorlarBen daha eskı model kullandım kursta. Baya rahat sürüyordum.o ufaktı. Bunda eşim korkutuyor ıste
Eşim sürdürdü de dırdır edıyor o daSakın diyim eşinden öğrenmeye calisma ben düştüm o hataya sen dusmeyillarca babamin korkusundan araba kullammadim az kalsin esim yuzunden de kullanmayacaktim
Sadece buyuk ondan korkuyorum. Ama kesın ders alcamYokuş kalkış desteği var daha ne olsun korkma biraz cesaret
Dolmusla gıdersın sürsende dıyor eşim. Bende valaha ık mık yapma ögrencem dedim. Tamam dedi. Bi süreyim anahtarı zor alır bendenEe kendisi nasıl sürüyormuş? Senin ne eksiğin var ondan? Biraz pratik yaptıktan sonra alışırsın, her yerde sürersin
Evet izmirdeyim. Seferihisarda falan çok rahat sürüyorum. İnciraltından alıyorum arabayı taa Seferihisara kadar sürüyorum. Atatürk mahallesi bornovadayız.Güzel bir hoca bulacagım kendime. 8 10 saat ders almayı düşünüyorum. Üzerine gidecegim iyice ögrenip kendıme güvenene kadarİzmir'de oturuyordunuz sanırım. Merkezden kastınız Anadolu Caddesi gibi uzun ve işlek olan bir yolda araba kullanmaksa dikkatli olmanızda fayda var.
Benim evim o yolun üzerinde ve ehliyetini henüz yeni almış arkadaşlarımın 'seni eve bırakalım' teklifini kabul etmedim hiç. Güvenmiyorum çünkü o taraftaki trafiğe.
Milletin hatunları tır sürüyor bizimkiler sedan arabadan korkuyorDaha önce ki konu açmıştım. Eşimle konuştuk. Arabayı alırken 35 kredi çekmiş. 55 ödedi. Ailesi 20 bin civarı vermiş. Bunu ödeyelim dedi. Tamam ödeyelim dedi.İlerde az daha katar otomatik alırız sende kullanırsın dedi.
Şuan büyük şehirdeyiz. Araba büyük aile arabası. Linea gibi birşey ve Manuel. Düz yolda galan rahat sürüyorum. Ama merkezdeyiz ve burasının trafiği bayaa kalabalık.Oturdugumuz yer hep yokuş. Eşimde bana güvenemiyor. Hem yokuş hem trafik yogun diye.Özel bi ders mi alsam ne önerirsiniz?Büyük geniş araba sürmek çok mu zor. Eşim park ederken zorlanırsın diyor.
Daha önce ki konu açmıştım. Eşimle konuştuk. Arabayı alırken 35 kredi çekmiş. 55 ödedi. Ailesi 20 bin civarı vermiş. Bunu ödeyelim dedi. Tamam ödeyelim dedi.İlerde az daha katar otomatik alırız sende kullanırsın dedi.
Şuan büyük şehirdeyiz. Araba büyük aile arabası. Linea gibi birşey ve Manuel. Düz yolda galan rahat sürüyorum. Ama merkezdeyiz ve burasının trafiği bayaa kalabalık.Oturdugumuz yer hep yokuş. Eşimde bana güvenemiyor. Hem yokuş hem trafik yogun diye.Özel bi ders mi alsam ne önerirsiniz?Büyük geniş araba sürmek çok mu zor. Eşim park ederken zorlanırsın diyor.
Evet buna alısmak ıstıyorumDers al bence, kullanmaya başladıkta sonra farketmiyor kamyon sürmeyeceksin neticede. Hangi arabayla öğrenirsen ona alışıyorsun.
Eşim korkutuyor. Bi de ders alcam ya eşim olmasın dımı yanımdaMilletin hatunları tır sürüyor bizimkiler sedan arabadan korkuyor
Korkutur onlar, kullanmayın diye yapıyorlar hep. Yoksa ne eksiğiniz var ki eşinizden, o kullanıyorsa siz de kullanırsınız. Derste kocanın işi yok, gelmesin tabi ki.Eşim korkutuyor. Bi de ders alcam ya eşim olmasın dımı yanımda
Yok götürmiycem. Dıyorum anneme oraya buraya araba ıle gıderım. Gülüyo yok bı araba kolay mı alınıyor. Mecbur verecek arabayı. Kesin ders alcamKorkutur onlar, kullanmayın diye yapıyorlar hep. Yoksa ne eksiğiniz var ki eşinizden, o kullanıyorsa siz de kullanırsınız. Derste kocanın işi yok, gelmesin tabi ki.
Evet buna alısmak ıstıyorum
Eşim ılerde otomatik alırız dıyor da. Otomatik alana kadar ooooo. Bi de baktı ben cıddıyım ders alcam mırın kırın edıyor. Araba süreklı kapı önunde yatıyor
Evet buna alısmak ıstıyorum
Eşim ılerde otomatik alırız dıyor da. Otomatik alana kadar ooooo. Bi de baktı ben cıddıyım ders alcam mırın kırın edıyor. Araba süreklı kapı önunde yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?