• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba kullanmak

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Daha önce ki konu açmıştım. Eşimle konuştuk. Arabayı alırken 35 kredi çekmiş. 55 ödedi. Ailesi 20 bin civarı vermiş. Bunu ödeyelim dedi. Tamam ödeyelim dedi.İlerde az daha katar otomatik alırız sende kullanırsın dedi.
Şuan büyük şehirdeyiz. Araba büyük aile arabası. Linea gibi birşey ve Manuel. Düz yolda galan rahat sürüyorum. Ama merkezdeyiz ve burasının trafiği bayaa kalabalık.Oturdugumuz yer hep yokuş. Eşimde bana güvenemiyor. Hem yokuş hem trafik yogun diye.Özel bi ders mi alsam ne önerirsiniz?Büyük geniş araba sürmek çok mu zor. Eşim park ederken zorlanırsın diyor.

Ne yapıcaksınız peki araba büyük diye yıllar yılı yayan mı kalıcaksınız evde araba varken?

Biraz ders alın, biraz pratik yapın. Herkes nasıl sürüyorsa trafikte siz de alışıp öyle yapıcaksınız. Trafiğe girmeden nasıl alışcaksınız? Güvenmiyorsa da gğvenmesin yani bence kulak asmayın eşinize.

Ne yapıcaksınız peki araba büyük diye yıllar yılı yayan mı kalıcaksınız evde araba varken?

Biraz ders alın, biraz pratik yapın. Herkes nasıl sürüyorsa trafikte siz de alışıp öyle yapıcaksınız. Trafiğe girmeden nasıl alışcaksınız? Güvenmiyorsa da gğvenmesin yani bence kulak asmayın eşinize.
Sıfır araba dıye korkuyorum. Aslında başka semtte otobanda falan güzel sürüyorum. Evet ders alacagım. Sürerim dimi. Büyük diye korkuyorum.

Eşiniz arabayı size vermek istemiyor gibime geldi kullanırsınız herkes nasıl kullanıyorsa sizde kullanırsınız
Bizimde arabamız büyük ve manuel yeni kullanmaya başladım bırakmayı düşünmüyorum hergün daha iyi oluyor
Yapamadığınız şeyleri trafiğin olmadı yerlerde calışın
Dur kal yapın, yokuş da kalkmaya çalışın gibi
Kimse anasının karnından bilerek çıkmıyor değil mi 👍

o da sizin kullanacağınız gibi bir araba neden almamışsa
öğrenirsiniz tabi ki en kötü arkanızda beklerler iki dakika
sanki arkada arabaları erkekler hiç bekletmiyorlarmış gibi
Arabada yokmus kalkıs destegı var. Tek korkum büyük olması. Ama alısacagım. Yazın kesınlıkle ders alcam.

Eşiniz arabayı size vermek istemiyor gibime geldi kullanırsınız herkes nasıl kullanıyorsa sizde kullanırsınız
Bizimde arabamız büyük ve manuel yeni kullanmaya başladım bırakmayı düşünmüyorum hergün daha iyi oluyor
Yapamadığınız şeyleri trafiğin olmadı yerlerde calışın
Dur kal yapın, yokuş da kalkmaya çalışın gibi
Kimse anasının karnından bilerek çıkmıyor değil mi 👍
Valaha vermeme gibi secenegi yok. Alışacagım sürmeye mecbur. Arabanın degısmesını beklemek sacmalık. Otomatik alana kadar 2 3 sene gecer

Arabada yokmus kalkıs destegı var. Tek korkum büyük olması. Ama alısacagım. Yazın kesınlıkle ders alcam.

he o zaman hiç sıkıntı değil beee
büyük olması da sıkıntı değil bana da arabama çarptıklarında kasko sedan araba vermişti fluence
öğrenmem 30 saniyemi falan aldı, bir şekilde anlaşılıyor
bir de ötüyor zaten dıt dıt diye arkadan

he o zaman hiç sıkıntı değil beee
büyük olması da sıkıntı değil bana da arabama çarptıklarında kasko sedan araba vermişti fluence
öğrenmem 30 saniyemi falan aldı, bir şekilde anlaşılıyor
bir de ötüyor zaten dıt dıt diye arkadan
Ben daha eskı model kullandım kursta. Baya rahat sürüyordum.o ufaktı. Bunda eşim korkutuyor ıste

Normal vites çok zor geliyor bana ama kullana kullana alışacaksınız . Kullanan çok kadın var neden yapamayasınız.
Bizde almayı düşünüyoruz otomatikler çok pahalı aldırmıyorum birazdaha birikim yapıp alırsak otomatik alalım diyorum. Zora gelemiyorum ben orası ayrı 😂

Valaha vermeme gibi secenegi yok. Alışacagım sürmeye mecbur. Arabanın degısmesını beklemek sacmalık. Otomatik alana kadar 2 3 sene gecer
İlk sürmeye başlayınca bende otomatik alalım Debriyaj yok vitesi kendi ayarlıyor dedim baktık otomatik arabalara kafamıza yatan cok pahalı geldi vazgeçtik manuel de yapılamayacak bişey değil korkmadan pratik yaparak alışılır

Kullanirsin anam kullanirsin yavrum sadece biraz ozguven lutfen. Kimse anasinin karnindan ogrenip cikmadi arastirip guzel bi hoca bul kendi arabanizda ogren. Ben artik esimin kullandigi arabaya binmek istemiyorum inan ki bayanlar daha dikkatli ve guzel arac kullaniyor
Bende artık yan koltukta oturmak ıstemıyorum gercekten. Anneme gıdecegım 2 dolmus yapıyorum. Kapı önunde araba yatıyor

Back
X