Ben bir hafta sevgilimle calistim abartmiyorum arabayı kasti bir yere vuracaktım o ladar delirtti. Babayla, abiyle, sevgiliyle, kocayla olmaz o iş.
Ben 2 haftada otobana çıktım. Mükemmeldim demiyorim ama cesaretim vardi. Stop etmekten ve yanlış bir şey yapmaktan korkmadım. Çok hatam da oldu ama algılarım çok iyiydi o sayede yırttım hep. Şimdi minibüsçülerle yarış yapıyorum.
Sana tek önerim tek başına cesaretini toplayıp akan trafiğe çık. Stop et, yavaş git, arkandaki delirsin umursama. Takip mesafesini koruyup, sinyaline ve tabelalara dikkat edip bir de şeridinden sapmazsan kısa sürede alışırsın.
Ben ilk trafiğe çıktığımda ikinci viteste 30la kadıköyden kartala gittim tamamen inattan yaptım bunu. 2.5 saat sürmüştü
şimdi her yere şip şak gitme keyfi kalp ben
.
Trafikte erkek egemenliğinden nefret ediyorum. Bütün kadınların cesaretini toplayıp trafiğe çıkmasını istiyorum
.
Amma uzun yazdım yaaaaa son olarak şunu ekliyim; allah kaza bela vermesin tabiki ama kaza yapmaktan korkma. Sen bütün kurallara uyup yolunda gittigin sürece klişe söylem ama ÇARPAN suçludur.
Rast gele