Araba kullanmak

Peki bu 5 saat derstte dönüşleri gaz fren ayarini tamamen halledebildinzi mi.yokuslardan falan gayet kontrollu indim.ama hala kimi donusler de seri degilim.esime buma çok kiziyor.galiba yavaş ogrenen biriyim.ama genede donuslerim çok düzelmisti ama dün donemedim bile.kontrol gitti
6 aydır her gün çocuklarımı okula getirip götürüyorum ama hala eksiklerim var... park konusunda özellikle ... heryere girip çıkamıyorum...yardım istediğim oluyor bazen...dar sokaklarda karşımdan araç geldiğinde panik olurum meselâ... 5 saat dersin sonunda herşey 4/4 lük değildi yani, hâlâ değil...

6 aydır her gün çocuklarımı okula getirip götürüyorum ama hala eksiklerim var... park konusunda özellikle ... heryere girip çıkamıyorum...yardım istediğim oluyor bazen...dar sokaklarda karşımdan araç geldiğinde panik olurum meselâ... 5 saat dersin sonunda herşey 4/4 lük değildi yani, hâlâ değil...
Çok teşekkür ederim.bende zaten ilk etapta sakin yerlerde kullanmak istiyorum.ama dün resmen yıkıldım.neden bu kadar etkilendim bilmiyorum.eşim le epeu tartıştım.bi yere park edecektik.freni sert bastım duvara carparim diye.bunlarin bende zamanla düzeleceğini düşünüyorum ama eşim cesaretimi kırdı.insallah tez zamanda bende en azından okula gidip gelecek kadar kullanabilirim

Bence mantıklı olan bu ucuz bir arabanın parçası da ucuz olur mantığı ile aldık biz ikimizde öğreniyoruz onda daha doğrusu ben öğreniyorum

Eşim profesyonel çünkü :deli:
Canım bizde böyle yapcaz artık.95 model bi araba bulduk.insallah başarabilirim şu isi.basaramazsam kapının önünde beklicek araba.korkmuyor değilim.dua edin artık bana.

Canım bizde böyle yapcaz artık.95 model bi araba bulduk.insallah başarabilirim şu isi.basaramazsam kapının önünde beklicek araba.korkmuyor değilim.dua edin artık bana.
95 de çok eski değil mi yanlış anlama beni de

Dün haberlerde artık 97 ve sonrası için hurda olarak alındığını trafikten kalkmaya başladığını izledim

En az 2000 olsun satarken de zorlanamazsin hem :))

Eşim 2001 model UNO almıştı hala onu kullanıyoruz çok da rahat öğrendim :)) pratik gerekiyor bol bol trafiğe cik
olacak ins

95 de çok eski değil mi yanlış anlama beni de

Dün haberlerde artık 97 ve sonrası için hurda olarak alındığını trafikten kalkmaya başladığını izledim

En az 2000 olsun satarken de zorlanamazsin hem :))

Eşim 2001 model UNO almıştı hala onu kullanıyoruz çok da rahat öğrendim :)) pratik gerekiyor bol bol trafiğe cik
olacak ins
Canım çok haklisin 17 bin butcem var şu an.otomatik alacagim.kredilerde malum şu ara.bu fiyata 95 model olacak gibi :-) çok da zorlayamiyorum şartları.arabamiz zaten var.bu ben ogrenim diye alınacak.hayırlısı bakalim insallah faydali olur benim için.çocuğum okula baslayacak.halletmeliyim su işi.

Canım çok haklisin 17 bin butcem var şu an.otomatik alacagim.kredilerde malum şu ara.bu fiyata 95 model olacak gibi :-) çok da zorlayamiyorum şartları.arabamiz zaten var.bu ben ogrenim diye alınacak.hayırlısı bakalim insallah faydali olur benim için.çocuğum okula baslayacak.halletmeliyim su işi.
Ohhoo siz 95 modelle araba kullanmayı öğrenirseniz otomatik çocuk oyuncağı gelir . “Zor”la başlıyorsunuz .
Bende 95 le bikaç kez sürdüm ehliyetim vardı ve biliyordum da.ama zaman geçtikçe unutuyor insan . Gerçekten zor. O yokuşlarda kaydırmama olayı , park etmesi , vitesi .. en sonuncu arabamızda herşey otomatik geri görüş kamerasıyla kendime aşırı güven geldi şimdi her aracı kullanırım.. ve ara vermeyin sonra başa dönüyorsunuz. Ve ben bu işi kıvırcam deyin kendinize güvenin :KK66:

Ohhoo siz 95 modelle araba kullanmayı öğrenirseniz otomatik çocuk oyuncağı gelir . “Zor”la başlıyorsunuz .
Bende 95 le bikaç kez sürdüm ehliyetim vardı ve biliyordum da.ama zaman geçtikçe unutuyor insan . Gerçekten zor. O yokuşlarda kaydırmama olayı , park etmesi , vitesi .. en sonuncu arabamızda herşey otomatik geri görüş kamerasıyla kendime aşırı güven geldi şimdi her aracı kullanırım.. ve ara vermeyin sonra başa dönüyorsunuz. Ve ben bu işi kıvırcam deyin kendinize güvenin :KK66:
Canim vazgectik şu an.okula gelis gidis ben kullanip heyecanimi atmaya caliscam.arabamiz 2016 model otomatik bi araba.yol bilgisayarida var.ama bana büyük geldi biraz.esimde yeni olduğu için çok titiz davranıyor.ama kamera gercekten büyük kolaylik.çalıştığım araba yeni model bi mercedes ti :-) insan gercekten farkı hissediyor.

Canim vazgectik şu an.okula gelis gidis ben kullanip heyecanimi atmaya caliscam.arabamiz 2016 model otomatik bi araba.yol bilgisayarida var.ama bana büyük geldi biraz.esimde yeni olduğu için çok titiz davranıyor.ama kamera gercekten büyük kolaylik.çalıştığım araba yeni model bi mercedes ti :-) insan gercekten farkı hissediyor.
Eski arabada her an yeni bir ses duyup iyi tamircisi gibi oluyorsun acaba şuradan mi burdan mi geliyor diye :KK70:

Yeni araçlar trafikten akıyor resmen

Yaklaşık 3 yıldır araba kullanıyorum ve gerçekten korkacak bir şey yokmuş arkadaşlar 🙏😍 ilk başta 5 ders aldım manuelde. Hoca artık öğrendin bi kez de sizin araçla çıkabiliriz derse dedi ki eşim arabasını vermedi, otomatik alcam dedi 🤷🏻‍♀️sonra arabasının korkusundan sanırım hemen kredi çekip aldı😂😂 otomatik manuelden sonra bayaa kolay geldi yormuyordu ve trafikte daha cesur davranabiliyordum. Herkesin dediği gibi iyi araç kullanmak İstanbul'a öğreniliyormuş gerçekten. Başka şehirlerde kural falan tanımıyorlar trafik yoğun olmadığı için sanırım. Burda acemiyi bir görüşte anlıyor şoförler, sen 4lüleri yak çık yanaşmıyorlar her yerde yol veriyorlar 🙈 acemilik geçince de özgürlük başladı. Hakikaten araba kullanmak özgürlükmüş. Pılını pırtını doldur bagaja, kızını güzelce oto koltuğuna oturt, aç istediğin radyo kanalını istediğin şarkıyı, sür estiği yere 💕 kimseye rica minnet yok, taksilerde parayla rezil olmak yok, kalabalıkta gerilmek bunalmak yok. Çocuğu okula çekiştirip koşturarak aceleyle götürmek yok. İmkan varsa mutlaka öğrenin ve aktif sürücü haline gelin ne zaman lazım olacağı hiç belli olmaz. Kesinlikle korkmayın acemilik bikaç pratikte atılıyor aslına bakarsanız, insan kafasında büyütüyor düşündükçe. Başta herkes ufak tefek hata yapıyor ama oturuyor zamanla. Ayna kullanımı, direksiyon hakimiyeti, manevra kabiliyeti pratikle birdenbire yerleşiyor merak etmeyin. Kendime yaptığım en iyi yatırımlardan biri oldu diyebilirim 💪

X