Araba kullanmak zor mu ?

İnşallah siz de alırsınız dua zinciri yapalım
Yapalım valla bana uyar çok istiyorum bende demin kızlarla bu konuyu konuşuyordum bu konu üstüne tam denk geldi. Bence araba ihtiyaç bende İstanbuldayim çok kalabalık trafik çok ama isteklerimin önüne geçmiyo malesef

Tamamen cesaret işi bence :) 9 senedir ehliyetim var trafiğe de çıktim ama cesaretim olmadığından devamı geliyor daha doğrusu pratik yapmama eşim müsade etmiyor pratik şart zaten kimse anne karnında ogrenmiyor

Yorucu olduğu kesin çünkü kasların çalışıyor. Hastane, uzak yerler, market için çok işe yarıyor. Yürüyüş yapmayı ihmal etmeden de araba kullanabilirsiniz zaten kaslarınızı araba kullanırken aktif çalıştırdığınız için kasılmalara karşı yürüyüş iyi gelir. Masraflı ama konforlu da ayrıca.

Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ona rağmen kış havaları koşullar derken ehliyet almak lazım dedim.
İstanbul'da cidden kalabalık toplu taşıma çok zor.
Gerçi araçta da trafik oluyor ama en azından konforlu

Ya benim almam şart kayınvalidem yaşlı hastaneye gidiyor otobüslerde sabah hastaneye bırakan olursa iyi donsute otobüe geliyorlar. E market pazar işi iki evin yükü benim sırtımda çocuklar hastalaniyo mecbur taksi çağırıyorum

O zaman inşallah alırsınız gerçekten çok yararı olur

Araba kullanmasını bilip, kapında da araban oldu mu, o rahatlığın tadını aldın mı bu seferde toplu taşıma uğraştırıcı gelecek emin ol.

Sen istedikce kolay olucak. Zaman ve istek olmali. Istanbul da araba kullanmak zor olabilir, park sorunu yasiyabilirsin, trafik yogun. Ama yinede elinde olsun.

Hic zor degil.

Araba kullanmak zor değil. 18 yaşımı doldurduğum gün araba aldılar. Dershaneye araba ile gidip geliyordum. Uzun yolda kamyoncu gibiyimdir
İstanbul'da araba başa bela. Park yeri sorunu vardır. Trafik hızlı akar. Maganda eksik olmaz. Önünüze makas atan bir apaci ile her gün karşılaşırsınız. Siz iyi şoför olsanız bile karşınızdakinin bir anlık hatası kazaya sebep olur. Istanbul'da araba konfor değil, eziyettir. Maslak'ta ofisi olan bir arkadaşım garajında çok lüks arabası olmasına rağmen çoğu zaman metro ya da metrobüs kullanıyordu. Çünkü daha hızlı ulaşım sağlıyordu.

Araba sürmek uğraştırıcı degilde,bence istanbul gibi bir yerde uğrastırıcı oluyordur kesin.Sizin yaptıgınız gibi toplu taşima araçlarına binmek,yürümek vs cok daha rahattır.Size ugraştırıcı,keyifsiz mi geliyor yoksa ögrenmek zor gibi mi geliyor tam anlayamadim.

Bence bu yaşlarda alın aynı yastaymisiz 2 senedir ehliyetim var bende başta çok çekimser davrandım ama sürücü kursunda çok rahat kullandım sandığınız kadar uğraştırıcı değil eğer zor geliyorsa otomatik iyidir

Eğer kendinize güveniyorsanız tabiki de yaparsınız otomatik vitesle çok kolay lakin çok sinir bozan tipler var mesela bugün döneceğim yola park etmişti öküzün biri(yolu kapama sebebide poğaça aşkı) dönemedim arkamdakiler beklemek zorunda kaldı benim hatam olmadığı halde sinir oldum demem o ki sabirliysaniz yaparsınız Allah utandırmasın

Araba kullanmayı bilmeyi bir şart olarak görüyorum. Belki iştiyacınız yok şuan ama öğrenmek bir şey kaybettirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…