İnşallah siz de alırsınız dua zinciri yapalımİnşallah alırsınız inşallah bende alırım okuyan varsa banada dua etsin. Bu ara taktım kafayi
İnşallah siz de alırsınız dua zinciri yapalım
Selam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Araba kullanmaya karşı biraz çekimser olduğum için ehliyet almadım henüz. Araba kullanmayı ben mi abartıyorum acaba. Hem zor hem de uğraştırıcı geliyor. İstanbul'da yaşıyorum.
Mesela bir yere gidince metro,marmarayla gitmeye çok alıskınım. Arabayı park etme derdi yok, trafiktekilerle uğraşma derdi yok,arabanın aylık masrafları yok.
Market filan yakınımda. Ona da yürüyüş olsun diye yürüyerek gitmek daha iyi. Araba kullanmak düşündügüm kadar uğraştırıcı mı yoksa yürüyüş yapmayı sevdiğim icin mi böyle düsünüyorum
:) Darısı tüm korkuların başınaBenden daha çok korkan varmi bilmem ama ben süruyorsam herkes sürer galiba
Yorucu olduğu kesin çünkü kasların çalışıyor. Hastane, uzak yerler, market için çok işe yarıyor. Yürüyüş yapmayı ihmal etmeden de araba kullanabilirsiniz zaten kaslarınızı araba kullanırken aktif çalıştırdığınız için kasılmalara karşı yürüyüş iyi gelir. Masraflı ama konforlu da ayrıca.Selam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Araba kullanmaya karşı biraz çekimser olduğum için ehliyet almadım henüz. Araba kullanmayı ben mi abartıyorum acaba. Hem zor hem de uğraştırıcı geliyor. İstanbul'da yaşıyorum.
Mesela bir yere gidince metro,marmarayla gitmeye çok alıskınım. Arabayı park etme derdi yok, trafiktekilerle uğraşma derdi yok,arabanın aylık masrafları yok.
Market filan yakınımda. Ona da yürüyüş olsun diye yürüyerek gitmek daha iyi. Araba kullanmak düşündügüm kadar uğraştırıcı mı yoksa yürüyüş yapmayı sevdiğim icin mi böyle düsünüyorum ?
Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ona rağmen kış havaları koşullar derken ehliyet almak lazım dedim.Yapalım valla bana uyar çok istiyorum bende demin kızlarla bu konuyu konuşuyordum bu konu üstüne tam denk geldi. Bence araba ihtiyaç bende İstanbuldayim çok kalabalık trafik çok ama isteklerimin önüne geçmiyo malesef
Ya benim almam şart kayınvalidem yaşlı hastaneye gidiyor otobüslerde sabah hastaneye bırakan olursa iyi donsute otobüe geliyorlar. E market pazar işi iki evin yükü benim sırtımda çocuklar hastalaniyo mecbur taksi çağırıyorumBen küçük bir şehirde yaşıyorum ona rağmen kış havaları koşullar derken ehliyet almak lazım dedim.
İstanbul'da cidden kalabalık toplu taşıma çok zor.
Gerçi araçta da trafik oluyor ama en azından konforlu
O zaman inşallah alırsınız gerçekten çok yararı olurYa benim almam şart kayınvalidem yaşlı hastaneye gidiyor otobüslerde sabah hastaneye bırakan olursa iyi donsute otobüe geliyorlar. E market pazar işi iki evin yükü benim sırtımda çocuklar hastalaniyo mecbur taksi çağırıyorum
Araba kullanmasını bilip, kapında da araban oldu mu, o rahatlığın tadını aldın mı bu seferde toplu taşıma uğraştırıcı gelecek emin ol.Selam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Araba kullanmaya karşı biraz çekimser olduğum için ehliyet almadım henüz. Araba kullanmayı ben mi abartıyorum acaba. Hem zor hem de uğraştırıcı geliyor. İstanbul'da yaşıyorum.
Market filan yakınımda. Ona da yürüyüş olsun diye yürüyerek gitmek daha iyi. Araba kullanmak düşündügüm kadar uğraştırıcı mı yoksa yürüyüş yapmayı sevdiğim icin mi böyle düsünüyorum ?
Hic zor degil.Selam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Araba kullanmaya karşı biraz çekimser olduğum için ehliyet almadım henüz. Araba kullanmayı ben mi abartıyorum acaba. Hem zor hem de uğraştırıcı geliyor. İstanbul'da yaşıyorum.
Araba sürmek uğraştırıcı degilde,bence istanbul gibi bir yerde uğrastırıcı oluyordur kesin.Sizin yaptıgınız gibi toplu taşima araçlarına binmek,yürümek vs cok daha rahattır.Size ugraştırıcı,keyifsiz mi geliyor yoksa ögrenmek zor gibi mi geliyor tam anlayamadim.Selam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Araba kullanmaya karşı biraz çekimser olduğum için ehliyet almadım henüz. Araba kullanmayı ben mi abartıyorum acaba. Hem zor hem de uğraştırıcı geliyor. İstanbul'da yaşıyorum.
Bence bu yaşlarda alın aynı yastaymisiz 2 senedir ehliyetim var bende başta çok çekimser davrandım ama sürücü kursunda çok rahat kullandım sandığınız kadar uğraştırıcı değil eğer zor geliyorsa otomatik iyidirSelam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Araba kullanmaya karşı biraz çekimser olduğum için ehliyet almadım henüz. Araba kullanmayı ben mi abartıyorum acaba. Hem zor hem de uğraştırıcı geliyor. İstanbul'da yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?