Zor değil. Ama bence sıkıcı. Ya da ben çok sıkıldım artık. Keşke birileri kullansa ben arkada otursam hepSelam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Araba kullanmaya karşı biraz çekimser olduğum için ehliyet almadım henüz. Araba kullanmayı ben mi abartıyorum acaba. Hem zor hem de uğraştırıcı geliyor. İstanbul'da yaşıyorum.
Mesela bir yere gidince metro,marmarayla gitmeye çok alıskınım. Arabayı park etme derdi yok, trafiktekilerle uğraşma derdi yok,arabanın aylık masrafları yok.
Market filan yakınımda. Ona da yürüyüş olsun diye yürüyerek gitmek daha iyi. Araba kullanmak düşündügüm kadar uğraştırıcı mı yoksa yürüyüş yapmayı sevdiğim icin mi böyle düsünüyorum ?
Benden daha çok korkan varmi bilmem ama ben süruyorsam herkes sürer galibaSelam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Araba kullanmaya karşı biraz çekimser olduğum için ehliyet almadım henüz. Araba kullanmayı ben mi abartıyorum acaba. Hem zor hem de uğraştırıcı geliyor. İstanbul'da yaşıyorum.
Mesela bir yere gidince metro,marmarayla gitmeye çok alıskınım. Arabayı park etme derdi yok, trafiktekilerle uğraşma derdi yok,arabanın aylık masrafları yok.
Market filan yakınımda. Ona da yürüyüş olsun diye yürüyerek gitmek daha iyi. Araba kullanmak düşündügüm kadar uğraştırıcı mı yoksa yürüyüş yapmayı sevdiğim icin mi böyle düsünüyorum ?
İstanbul'da yaşıyorsanız araba kullanmak kabus bence.Selam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Araba kullanmaya karşı biraz çekimser olduğum için ehliyet almadım henüz. Araba kullanmayı ben mi abartıyorum acaba. Hem zor hem de uğraştırıcı geliyor. İstanbul'da yaşıyorum.
İnşallah alırsınız inşallah bende alırım okuyan varsa banada dua etsinBen senelerce arabaya ihtiyaç duymadım. Yürümeyi de çok severim.
Ne zaman ki evcil hayvanım oldu ve şimdi de bebek yolda dedim ki artık olmuyor.
Şuan ehliyet almaya çalışıyorum ben de. İnşallah alırım yoksa sonra bebekle zor olacak
Okuyanın bir inşallahını alırım
Ben senelerce arabaya ihtiyaç duymadım. Yürümeyi de çok severim.
Ne zaman ki evcil hayvanım oldu ve şimdi de bebek yolda dedim ki artık olmuyor.
Şuan ehliyet almaya çalışıyorum ben de. İnşallah alırım yoksa sonra bebekle zor olacak
Okuyanın bir inşallahını alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?