Merhaba kızlar, çok eğlenceli bir konu olmuş bu :)
Trafikte kime sinir olduğumu sorarsanız beni sinir etmek konusunda Kasımpaşalıları tek geçerim, 50 mt.de bir ışık varken o nasıl devamlı yolun ortasından yürümektir yaaa

elinde küçücük bebelerle kadınlar mı dersiniz arabadan hızlı olduğunu düşünen gençler mi dersiniz, hadi neyse geçsin bari dediğinizde aheste aheste sanki 5 dakika boyunca yanan yeşil ışıktan geçermiş gibi geçen kızlar mı dersiniz.....artık bunun gibi bir sürü şey ama her akşam evime giderken sadece 500 metresinin kullandığım cadde benim için bildiğiniz stres yolu :) neyse bu böyle ama bence araba kullanmak biraz pratik gerektiren bir olay onun dışında zamanla herşey oturur zaten, ben ilk mecburiyetten kullanmaya başlamıştım. eşim şehir dışındaydı işe taksiyle gidip geliyordum günlük ortalama 50 Tl. taksi parası vermek çok geldiğinden eşim hafta sonu geldiğinde onunla kullandım 2 gün o pazar günü gitti ben de pazartesi kendi kendime nazka bugün çıkmazsan araya zaman girer yine çıkamazsın dedim, çok yakınımızda ilkokul var öğrencilerin derslerine girmesini bekledim, çünkü otopark civarlarında acayip yoğun bir insan ve araç trafiği oluyor, sonra çıktım çıkış o çıkış, sonrasında heryere arabayla gittim hiç o yolu bilmiyorum falan demedim hatta ilk haftasonu anneme gittim- başka bir şehirde yaşıyor- her zaman kendime şunları söyledim;
1- araba bir makinedir, bulaşık makinesi gibi, sadece biraz daha dikkat gerektirir, okuma yazma bilmeyenler dahi kullanıyorsa sen de kullanabilirsin.
2- bu çok etkili olmuştu, teknolojik yeniliklerin hepsini sana soran senden yardım isteyen annen kullanıyorsa sen de kullanırsın
3- mesele kimin sana korna çaldığı değil senin yaptığın hatanın farkında olup olmamandır, farkındaysen amenna bir daha daha dikkatli olursun, yok bir hata bulamadıysan belki de yapmamışsındır boşver, burası istanbul onlar kornalarını günlük streslerini atmak için kullanırlar genelde
4- seni sıkıştırmaları durumunda korkma, arkanda çok sıkıldıysa geçsin gitsin, yol onun değil onun istediği gibi gitmek zorunda değilsin.
işte bu kadar basit