- Konu Sahibi benimminikelam
kızlarr ben de sizden yardım istiyorum
yazdıklarınızı okudum gerçekten bütün kadınlar aynı diyen erkeklerin doğru çıkabildiği az konudan biriymiş ilk trafğe çıkarkenki yaşadıklarımız.ben de ehliyetimi alalı 1 yılı geçti ilk başlarda çok cesaretliydim araba bende olmamasına rağmen booş olduğunda anında ben götürüyüm falan derdim ama boşmuş meğer hiç birşey bilmiyormuşum.şimdi araba bana kaldıı artık ve 2 haftadır üstüne düşüyorum adam gibi.özel ders aldım arkadaşlarla çıkıyorum.ama hala tek çıkamadım çıkamadıkça da yine 3 saat daha özel ders almak için anlaştım
hoca da beraber çıktıklarım da gayet iyisin çıkabilirsin diyor ancak ben korkuyorum,şerit değiştirirken çok geriliyorum.ya biri sıkıştırır önüme kırarsa panik olurum hata yaparım diyorum.gerçekten çok deli kullanan insanlar var sonuçta trafikte herkes birbirinin hatasını tolere ediyor ben edemezmişim ggibi geliyor.çok dar yollarda sağa çok yanaşıyormuşum duran araçları zor sıyırıyormuşum yanımdakiler söylüyor.tabi ortak sorunumuz park sıkıntı.sizce napıyım çıkıyım mı kendi başıma düşününce bile soğuk terliorum ama siz nasıl artık tek çıkabilceğinize karar verdiniz?

yazdıklarınızı okudum gerçekten bütün kadınlar aynı diyen erkeklerin doğru çıkabildiği az konudan biriymiş ilk trafğe çıkarkenki yaşadıklarımız.ben de ehliyetimi alalı 1 yılı geçti ilk başlarda çok cesaretliydim araba bende olmamasına rağmen booş olduğunda anında ben götürüyüm falan derdim ama boşmuş meğer hiç birşey bilmiyormuşum.şimdi araba bana kaldıı artık ve 2 haftadır üstüne düşüyorum adam gibi.özel ders aldım arkadaşlarla çıkıyorum.ama hala tek çıkamadım çıkamadıkça da yine 3 saat daha özel ders almak için anlaştım