- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
canım bizim arabamızda otomatik.bi arıza yaşamadık çok şükür evet şanzımanmı ne arızası olabiliyomuş o da pahalıymış yaptırması.ama kullanımı çok rahat.hiç sıkıtı yaşamazsın, ben ank da yaşıyorum trafiği ist a çok yakın.dur kalklar çok olacağı için vitesli seni yorar.benim eşimde otomatik istemiyodu hiç vitesli kullanmak keyifli derdi fakat 1 yıldır araba bizde ve çok rahatım gereksiz vitesli araba diyor.bende aşırı cesaretsizdim araba kullanma konusunda.belki komik gelebilr ama otomatkte özel derste aldım, ne korkum kaldı ne bişey.hoca yol ustalıklarını öğretti viteliyle yine o ustalıkları yapmaya çekinirdim ama otomatik iyi ya.birkaç kerede işe geldim ders aldıktan hemen sonra yni geçen hafta.acayip rahat.bence otomatik iyi ya yorma kendini, imkanın varsa 2-3 binde bu rahatlığa değer hani.birde arkadaşın biri demiş, otomattiği satmak zor diye, ben aksini düşünüyorum etrafımdaki baba yaşlarındaki usta sürücü erkekler dahil artık otomatik tercih ediyor.ama tabi kişisel tercih bişey diyemem.
Son düzenleme: