Araba konusu devamı

Şuan inan öyle rahatımki. 1 1 buçuk ayda Br giderdim. Ondada laf sokma, sorgulama, şunu bunu yapma, azarlar gibi konuşma.Sonuçta az gitmemden bişeyleri anlaması gerekti.Kv şey sanıyor. Laf soksam da gelecek, gelmek zorunda. Ama eşim tek laf etmiyor bana. Kv beni ona şikayet etsede bişey demiyor

Hâlâ öyle olmazmış, böyle olmazmış , düşün dur yahu isin ne zaten.

Evlenene kadar evinden çıkmamış kınayı da kadının evinde yapmış tüm masrafları da ona yaptırmıştın. Sonra birden o dip dibelik uzak dursunlara döndü.
Derdin araba değil kayınvalide de değil. Alacağımı aldım artık gelmesinler derdindesin.
Ve bu halinle de sen ne olursa olsun huzuru da mutluluğu da yaşayamazsın. Kendinden kaynaklanıyor

Arabanın çoğu parası eş ailesinden . Taa bekarken alınan engelli arabası üstelik. Kayınvalide de sorunsuz bir kadın. Yıllardır okurum konularını başka niklerle üyeliklerle açtıklarını. Valla kayınvalide kayınbaba sorunsuz. Tek herşeyi büyüten insanları birbirine düşüren kendinin içinde 5 kuruşu olmadığı arabayı sahiplenmeye çalışan hep kendisi.

Tanımayan üyeleri inandırsın . Bizler yemeyiz bu lafları khomyuk.

Aynen öyle. Hâlâ kayinvalide sorunum var diyor. 3 aydır görmüyor insanları, onlarında umurlarinda değil belli ki ama sorunsuz yaşayamadığı için kendi kendine üretmeye çalışıyor.

Gitmemeniz hayrınıza olur bence. Bayramlar düğün ve cenazeler yeter de artar. Gelmedin ayıp oldu derlerse kocam gelme dedi, biraraya gelince tatsızlık oluyor benim canım sıkılıyor dedi dersiniz, ki yalan değil, oğluyla kendi çözsün. Araba sizin üstünüze olunca almayacaklarından emin misiniz, eşinizle konuştunuz mu kesin olarak?

Evet kesin konuştuk. Zaten işim eve uzak. İşe gidip gelecegım. Arabanın benim oldugunu söyleyecekmiş eşim

Şuan ben sorun dile getirmedim. Güncelleme yaptım farkındaysan. Benim kv problemim başından beri var. Herşeye karışmasa böyle olmazdı.Benim sorum, gitmesem sorun olur muydu
Yeni sorunun bayramdan bayrama gidersen sorun çıkıp çıkmayacağı. O kadar korkuyorsun ki sorun çıkmasından. Huzuru anca mezarda bulacak insanlar arasındasın.

Senin psikolojini bozmayan ne var ki? Psikolojik destek alacaktin umarim alirsin yoksa boyle yasanmaz. Araba bitse kaynin cikiyor, kaynin bitse kv.bitmiyor valla hayat sana cok zor ya. O es bir gun bikar benden soylemesi. Ben olsam evde boyle birini cekemem. Hayati zorlastiran birine tahammul edemem. Umarim esinin tahammulu bitmez cunku sabir bir yere kadar.

Kendinizi nasıl iyi hisssediyorsanoz öyle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…