- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
- Konu Sahibi Fight4freedom1
diğer problemleriniz için bir şey diyemem ama şu araba konusunu haddinden fazla uzatmadınız mı artık? eminim eşinizden bile daha çok düşünüyorsunuz. size daha önce de yazdım benim eşim de bekarken ailesi ev aldığında o evin kredisi için çalıştığı paranın 4te 3ünü neredeyse krediye veriyordu. yakın zamanda da o evin satılma ihtimali var. şimdi biz o evden para mı beklemeliyiz? yani zamanında destek olmak istemiş olmuş. bekarmış, benimle bir bağı yokmuş. benim hak talep etmem ne derece doğru? engelli aracı almışlar normal bir araçtan çok daha uygun fiyata, ailesi de para eklemiş ortak olmuş eklemeselerdi eşiniz alabilecek miydi? yüksek ihtimal hayır alabilse destek beklemeden alırdı çünkü. zaten yapılan doğru değilken uzunca bir süre de kullanmışsınız engelli aracı vs demeden.. artık olan olmuş, anladığım kadarıyla eşiniz oturup kaynınızla satılmasını bile doğru düzgün konuşamıyor, siz de sinirden eşinizi ve kendinizi yıllardır yiyip duruyorsunuz. ya kökten unutun normale dönün ya da yaptığınızın doğru olduğunu düşünüyorsanız mesafenizi koruyun sinir krizleri de geçirin ama bir şey değişmeyecek bu kafayla.