• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba konusu devamı

Ben sana araba problemi biterse bile baska konuyu problem eder, buraya da konu acarsin. Cunku bu seninle ilgili. Yeni konunda hatirlatacagim demistim. Hatirlatmami yapmaya geldim 😄 Hala asil problemin kayinvalide falan degil, senin olaylara bakis acinla ilgili oldugunu dusunuyorum zaten.
Bende böyle düşünüyorum. Kurban psikolojisine girmiş gibi geliyor bana. Kaynanasına bu kadar takması için kadının canına falan okuması lazım yani. Eşide bunalmış sen gelme diyip duruyor. Annem de böyleydi babam artık bıktı sürekli söylenmesinden çağırmamaya başladı. Babam çok mutluydu ama annem hala mutsuz.

Bu sefer verilemez.Şuan tokiyi bekliyorum.Alabilirsek seneye kredi çekip altınlarla sıfır alacagım. Kendi üzerime yapacagım. Zaten eşime dedim, isterlerse galeriye götürüp satarım.
İstemeye yüzleri olur mu bilmiyorum. Kavga sebebi ortak araba zaten. Ancak onlar araç almayı düşünmüyor.
O zaman bizi şuraya götür ,buradan al diyecekler araç almazlarsa

Bende böyle düşünüyorum. Kurban psikolojisine girmiş gibi geliyor bana. Kaynanasına bu kadar takması için kadının canına falan okuması lazım yani. Eşide bunalmış sen gelme diyip duruyor. Annem de böyleydi babam artık bıktı sürekli söylenmesinden çağırmamaya başladı. Babam çok mutluydu ama annem hala mutsuz.
Ben gitmeyerek gerçekten mutlu hissediyorum. En azından daha huzurluyum. Moral bozacak sözler duymuyorum

O zaman bizi şuraya götür ,buradan al diyecekler araç almazlarsa
Bu aralar tokiler açıklanacak. Gelen para tokiye gidebilir. Biz eninde sonunda araç alacagız araçsız olmaz. Ancak ben emegimle aldıgım aracı vermem onlara.Hastahaneye falan götürüp getirsin ama yok köye gitcem yok akrabanın zeytinyağını almaya gidelim diye araba vermem. Bu yüzden kendi üzerime alacagım yeni aracı.Bu sorunlardan sonra istemeye yüzleri olmaz herhalde. Aramızdaki iletişim sıfır

Bu aralar tokiler açıklanacak. Gelen para tokiye gidebilir. Biz eninde sonunda araç alacagız araçsız olmaz. Ancak ben emegimle aldıgım aracı vermem onlara.Hastahaneye falan götürüp getirsin ama yok köye gitcem yok akrabanın zeytinyağını almaya gidelim diye araba vermem. Bu yüzden kendi üzerime alacagım yeni aracı.Bu sorunlardan sonra istemeye yüzleri olmaz herhalde. Aramızdaki iletişim sıfır
Sizden istemeyecekler ki,eşinizden isteyecekler.

Eşiniz kendi parasıyla alınan şeyi sizin üstünüze yapacak mı emin misiniz? Ailesinin parasıyla alıyorsunuz çünkü.
Araç oradan gelirse o paranın tamamıyla araç alınmayacak. Sonuçta bende kredi çekeceğim. Altınları da katabiliriz. Benim üstüme olmazsa gene başa döneriz. Gene sürekli araç isterler.Bu yüzden üstüme olması lazım. Yoksa eşim hayır diyemez gene.Ben ortak araç istemiyorum.Sürekli araba ver al istemiyorum

Araç üstüme olacak. Anahtarı alabilirlerse binerler.Biz zaten ortak araç yüzünden birbirimize girdik. Halaa isterlerse ne diyeyim
O araç ortak değildi. Kayınpederinde. Bekarken evladından destek alınca ortak olmuyorsunuz.
Siz bu kafayla ooo

Ayrıca bu kadar büyük kul hakkı yenerek alınan arabadan hayır mı gelirmiş.
Burası konu sahibi için önemli değil, kendi üzerine bir araba olsunda tamam. Araba üzerine olunca tamamen kendine ait olacağını sanıyor çünkü. Eşinin hiç söz hakkı olmayacak diye düşünüyor. Diyelim eşi es kaza annesinin bı işini yapacak olsa araba benim üzerime diyebilecek. 😆

Son düzenleme:
Araç oradan gelirse o paranın tamamıyla araç alınmayacak. Sonuçta bende kredi çekeceğim. Altınları da katabiliriz. Benim üstüme olmazsa gene başa döneriz. Gene sürekli araç isterler.Bu yüzden üstüme olması lazım. Yoksa eşim hayır diyemez gene.Ben ortak araç istemiyorum.Sürekli araba ver al istemiyorum
Kıııız sakın altınları koyup kredi çekip araç alma, boşanirsan araba ikiye bölünür, senin bütün altınlar odedigin krediler hepsi kv ye gider...Bence sen kv den daha cok altın iste, olmadı kaynindan para iste o da olmadı ne bileyim kp böbreğini satsın....hepsi senin hakkın cunkü, çok belli yani, bunlar şimdi "arabayı satalim, yarısını geline verelim, gelin altınları koysun kredi çeksin yeni araba alsın sonra bunları boşatalim, arabanın yarısını alalım" diye plan yapıyorlar appaçık ortada yaani...hemen konuş eşinle böbrek konusunu, bu akşam konuş bak, babanın böbreği olmazsa annenin kolunu bacağını satalım de, çünkü benim hakkım de....Lütfen artık hakkını yedirme bu açgozlu insanlara....Açık açık konuş kocanla

Son düzenleme:
Back