• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba konusu devamı

Yorum yapmayacaktım da o kadar güldüm bı fikir atayım dedim
Konu sahibi sizin onlara gitmemeniz hiç umurlarinda değil kayın ailenizin. öyle olsa sizin eşiniz sizi zorlardi sen de gel diye bunu bir kabul edin.
Siz nasıl o insanlardan haz etmiyorsanız onlarda sizden zerre hoslanmiyor.o yüzden hiç bunu düşünüp kendinizce gitmiyorum sorun olur mu demeyin. Çünkü gidince herşeye sorun cikartiyorsunuz. Kayınvalidem değişik baktı tarzinda🙂
Araba konusunda siz araba alınca yine aynı problemlerin yaşanma ihtimali çok yüksek çünkü asıl problem esinizde.
Size bir tavsiyem de herşey benim, hepsini ben yaptım,eşimin tüm kartlarını aldım, harçlık vereceğim ona tarzı fazla dominant laflarinizi biraz torpuleyin.çok itici duruyor. Birgün eşinizin Sabri bitebilir neticede herkesin bir gururu var

Yorum yapmayacaktım da o kadar güldüm bı fikir atayım dedim
Konu sahibi sizin onlara gitmemeniz hiç umurlarinda değil kayın ailenizin. öyle olsa sizin eşiniz sizi zorlardi sen de gel diye bunu bir kabul edin.
Siz nasıl o insanlardan haz etmiyorsanız onlarda sizden zerre hoslanmiyor.o yüzden hiç bunu düşünüp kendinizce gitmiyorum sorun olur mu demeyin. Çünkü gidince herşeye sorun cikartiyorsunuz. Kayınvalidem değişik baktı tarzinda🙂
Araba konusunda siz araba alınca yine aynı problemlerin yaşanma ihtimali çok yüksek çünkü asıl problem esinizde.
Size bir tavsiyem de herşey benim, hepsini ben yaptım,eşimin tüm kartlarını aldım, harçlık vereceğim ona tarzı fazla dominant laflarinizi biraz torpuleyin.çok itici duruyor. Birgün eşinizin Sabri bitebilir neticede herkesin bir gururu var
Kvler için çevrenin ne dedigin çok önemli. Onlar için gitmemem önemsiz olabilir. Ama çevre gelin nerde deyince eşime laf yapabilirler. Mevlüt konusunda oldugu gibi..
Araba konusunda aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum.Bu yüzden gelen parayı arabaya katmamak daha mantıklı gibi.

Allahtan beş senesi doldu engelli aracı alma hakkımız var babanne üstüne yeni bir araç daha alalım diye ortaya çıkmadı cin fikirli.

Ayrıca evlenince değişen kayınvaliden değil sensin. Annecim annecim evinden çıkmadın, kına kız tarafına aittir ama onun evinde yapıp ona ödettin parayı. İşin bitti kadınla şutladın. Kendinin farkına var.
Sensin o cin fikirli. Ayy konularıma yorum atmazsan sevinirim🙏

Çünkü konu sahibi, kayinvalidesinin bakışıyla ilgili bile burada konu açtı. Bakın kadının konuşması şöyle dursun bakışı bile gelinini rahatsız ediyor ve bir şekilde problem çıkarıyor. Ortada bir saygısızlik falan yok, evinde mevlüt yapmış da gelinine sen niye gelmedin demiş, nasıl dermiş, klâsik muhabbetler ama konu sahibi böyle bambaşka kültürden gelmiş ultra elit, bireysel yetişmiş bir insan olduğu için kayinvalide problemi yaşıyor.
Esi niye çeksin bu saçmalıklarin ceremesini ailesinin evine her gittiğinde?
En iyisini yapıyor bence karısını götürmeyerek. Annen niye bana öyle baktı, niye gelmedin dedi diye basının eti yenileceğine tek başına rahat gider görür anne babasını.
Yani konuya ve konu sahibine pek hakim değilim; o yüzden sizin yazdıklarınıza istinaden yazıcam. Şimdi bakmak var bakmak var 😅 Eğer kayınvalidesi afedersiniz ama kadına b*ka bakar gibi bakiyorsa kişi gayet bundan rahatsızlık duyabilir. Ayrıca mevlute neden gelmediğini sorgularken de hesap sorucu bir hal tavır takınıyorsa :sinirli:bu da çok rahatsız edici bir şey bana göre. Ama tabi dedigim gibi detayları bilmiyorum. Olaylar hangi komposizyonda yaşandı da bu raddeye geldi bilemem. :KK11:

Ben 1 buçuk yıldan fazladır gitmiyorum. Kayınpederimle kavga ettim eşimin ailesi cephe oldu. İkizlere hamileyim bir de kızım var, mide bulantısından ölüyodum 4 5 ay bir kase çorba bile getirmediler çorbayı bırak arayıp sormadılar bile. Şimdi doğumuma geliceklermiş ama hiç yüz vermicem yokmuş gibi davranıcam. Kötü zamanımda yanımda olmayanlar iyi zamanımda da olmasın bir zahmet. Sizde artık o kişiler yokmuş gibi davranın hayatınıza devam edin.

Kvler için çevrenin ne dedigin çok önemli. Onlar için gitmemem önemsiz olabilir. Ama çevre gelin nerde deyince eşime laf yapabilirler. Mevlüt konusunda oldugu gibi..
Araba konusunda aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum.Bu yüzden gelen parayı arabaya katmamak daha mantıklı gibi.
Yok be bı saatten sonra umursamiyorlarçevreyi de. annemin kuzeninin eşi aynı sizin gibiydi.basta kayınvalidesi soranlara ayy garibim çok yoğun çalışıyor gelemiyor derdi.
Aradan birkaç yıl geçtiginde soranlara aman gelmesin zaten her gelisi olay oluyor oğlumun huzuru olsun o gelmesin diyor😂😂😂

Yani konuya ve konu sahibine pek hakim değilim; o yüzden sizin yazdıklarınıza istinaden yazıcam. Şimdi bakmak var bakmak var 😅 Eğer kayınvalidesi afedersiniz ama kadına b*ka bakar gibi bakiyorsa kişi gayet bundan rahatsızlık duyabilir. Ayrıca mevlute neden gelmediğini sorgularken de hesap sorucu bir hal tavır takınıyorsa :sinirli:bu da çok rahatsız edici bir şey bana göre. Ama tabi dedigim gibi detayları bilmiyorum. Olaylar hangi komposizyonda yaşandı da bu raddeye geldi bilemem. :KK11:
Birisi bana laf sokunca, mevlüde gitmedim diye ters ters konuşup laf yapınca bende sinir olup unutamıyorum.Her gittigimizde mutlaka bişeye karışıyor. En son gitmem de kedilere ev yemegi ver, mama alma dedi. Emir vaki cümleler kuruyor. Kendinde hak görüyor. Kv şey sanıyor. Ne kadar laf sokarsam gelmek zorunda. Al işte gitmiyorum, beklesin dursun.
Gerçekten psikolojimi bozdu kv.

Nişanlıyken annecim diye dibinden ayrılmadığı bir kayınvalidesi var. Annesinin almadığı şeyleri alan, kınayı ödeyen, Kınayı evi daha güzel diye kadının evinde yaptı.
Evlenince de mesafe koyuyor.
Düşman başına bir gelin kendisi

Ben 1 buçuk yıldan fazladır gitmiyorum. Kayınpederimle kavga ettim eşimin ailesi cephe oldu. İkizlere hamileyim bir de kızım var, mide bulantısından ölüyodum 4 5 ay bir kase çorba bile getirmediler çorbayı bırak arayıp sormadılar bile. Şimdi doğumuma geliceklermiş ama hiç yüz vermicem yokmuş gibi davranıcam. Kötü zamanımda yanımda olmayanlar iyi zamanımda da olmasın bir zahmet. Sizde artık o kişiler yokmuş gibi davranın hayatınıza devam edin.
Zaten o tatsızlıktan sonra bişey olmamak gibi gitmek hoş olmaz

Yok be bı saatten sonra umursamiyorlarçevreyi de. annemin kuzeninin eşi aynı sizin gibiydi.basta kayınvalidesi soranlara ayy garibim çok yoğun çalışıyor gelemiyor diye derdi.
Aradan birkaç yıl geçtiginde soranlara aman gelmesin zaten her gelisi olay oluyor oğlumun huzuru olsun o gelmesin diyor😂😂😂
Bunlar çevreyi çok önemsiyor. Ayıp olmasın diye sürekli birilerinin işine koşuyor.Bana bişey demesede eşime, bak gelmedi ayıp oldu falan diyor.İnşallah bende o aşamaya gelirim🙏

Nişanlıyken annecim diye dibinden ayrılmadığı bir kayınvalidesi var. Annesinin almadığı şeyleri alan, kınayı ödeyen, Kınayı evi daha güzel diye kadının evinde yaptı.
Evlenince de mesafe koyuyor.
Düşman başına bir gelin kendisi
Sade frappe Sade frappe bu gibi pek cok şey var konu sahibi ile ilgili, bu ve önceki üyeliklerinden çoğu konusunu bilenler olarak tarafımız belli 😂

Bunlar çevreyi çok önemsiyor.
Sana bir sır vereyim mi? Kocanın seni kapının önüne koymamasinin sebebi de bu bence...Bence eşin de ailesi de doğal olarak çoktaaan illallah ettiler senden ama napsinlar? Ele güne karşı sabrediyorlar hala....

Sorun aramıyorum inanın. Şu araba muabbetinden çok sıkıldım. Bu sefer ödeyemeyiz diyorlar. İlana koymuş ama bilinmedik sitelere.Meşhur bir site var, oraya bile koymamış.Açıkcası bekarken ve nişanlıyken aracın hep eşimin oldugunu söylerlerdi.Ama şuan yarı yarıya olsun diyorlar. Aslında ben parasında da degilim. Ben onlarla ortak bişey istemiyorum.
Satılması konusunda acele etme sebebim. Sürekli vergiye zam geldi,seneyr vize var, bizi zorlar diyorlarmış. Eşim vize, sigorta konusunda gene biz ödeyelim demesin diye istiyorum.Eger sigorta, vergi konusunda para beklentileri olmayacaksa hiç satılmazsa da olur.
Gelen para eşimin.O da gelen parayla araç almak istiyor. Ama biz gene araç alıp, ortak kullanınca satılmasının anlamı kalmıyor.Zaten çok araca ihtiyaçları varsa onlarda alabilir.
Sorun aramak degil. Ben başıma gelecegiz biliyorum. Bu sefer, ailem ödeyemiyor, destek olalım diyecek eşim.
Gidip gelme konusunda herşeyi denedim. Çok gittim, az gittim, kv laf soktu, karşılığını verdim. Hepsinde de yıpranan ben oldum. Şuan konuşmayarak kendimi daha iyi hissediyorum.Sadece ileride problem olur mu bunu merak ediyorum.
şimdi aracı eşinizin gibi görüyorsanız vizesini, sigortasını tabii ödeyeceksiniz. ya da onlarla ortak ödendiyse de tabii yarı yarıya olacak. iki tarafta kendiyle çelişiyor bana göre. mevzu para değilse de arabayı satın bölüşün. kalan parayla kim ne yaparsa yapsın, araç alırsanız da eşinize bu şekilde gitmeyeceğini anlatın.
konuşmayarak daha iyi hissediyorsanız da ileride problemleri şimdiden düşünmeye gerek yok. bayramda seyranda gider görürsünüz. problem eşinizde aslında, ondan çekiniyorsunuz çünkü araba alınırsa yine aynı devam edeceğinden, ailesi borca girerse de eşinizin ödemeye destek olacağından vs vs korkuyorsunuz. bu eşinizle çözeceğiniz bir problem, kvye gidip gelmekle pek ilgisi yok. bir de artık huylarını biliyorsunuzdur, her şeye bu kadar takılmayın

Ya arabanın fabrika aşamasından itibaren mi anlatayım. Özet geçtim işte. Beni asıl sordugum gidip gelmemekti.
Bu kafayla sonu bu.
Çok büyük bir sorun yokken ailesiyle ilgili beynini yiyen mesafe koyan insandan eninde sonunda sıkılırsın hayatın kuralı bu.
Devam et bakalım yaşayarak göreceksin

şimdi aracı eşinizin gibi görüyorsanız vizesini, sigortasını tabii ödeyeceksiniz. ya da onlarla ortak ödendiyse de tabii yarı yarıya olacak. iki tarafta kendiyle çelişiyor bana göre. mevzu para değilse de arabayı satın bölüşün. kalan parayla kim ne yaparsa yapsın, araç alırsanız da eşinize bu şekilde gitmeyeceğini anlatın.
konuşmayarak daha iyi hissediyorsanız da ileride problemleri şimdiden düşünmeye gerek yok. bayramda seyranda gider görürsünüz. problem eşinizde aslında, ondan çekiniyorsunuz çünkü araba alınırsa yine aynı devam edeceğinden, ailesi borca girerse de eşinizin ödemeye destek olacağından vs vs korkuyorsunuz. bu eşinizle çözeceğiniz bir problem, kvye gidip gelmekle pek ilgisi yok. bir de artık huylarını biliyorsunuzdur, her şeye bu kadar takılmayın
Ama aracı şuan hiç kullanmıyoruz. Araba onlarda.Kullanmadıgımız arabanın vizesini falan biz neden ödeyecegiz. Biz öderse hiç satmazlar. Aslında bana kalsa geçen gün galeri 400 vermiş. 250 onlar alsın, 150 biz. Ama eşim bunu ailesi yanlış anlar diye söylemiyor.Bunu öneriyorum eşime. Eşime defalarca söyledim. Eger yeni araçta birkez isteme olsun, götürür galeriye veririm dedim.Zaten tekrar yeni araçta al ver olursa, kıyamet kopar. O da biliyor.
Açıkcası en son eşim, arabayı onlara verelim ama sigortasına falan destek olalım dediginden beri maaşımı ayırdım.Komple bankaya atıyorum. Kvlerin durumu bizden çok iyi.Evde kaynım otururken, bindigi aracın sigortasını ödemek bana koyar açıkcası. 1buçuk saat işe gitmek için yol çekiyorum.Bu araba satılsa da satılmasada birkaç yıla araç almayı istiyorum. Arabayla işe yerim maksimum 10 dakika. Otobüsle 3 vesait.
Araba alınca çok netim.Anahtarı veremez kimseye. Cesaret edemez.Bu sefer ipler iyice kopar. Saygı da gider aramızda. Ki durumları iyi. Gidip alabilirler araç

Ama aracı şuan hiç kullanmıyoruz. Araba onlarda.Kullanmadıgımız arabanın vizesini falan biz neden ödeyecegiz. Biz öderse hiç satmazlar. Aslında bana kalsa geçen gün galeri 400 vermiş. 250 onlar alsın, 150 biz. Ama eşim bunu ailesi yanlış anlar diye söylemiyor.Bunu öneriyorum eşime. Eşime defalarca söyledim. Eger yeni araçta birkez isteme olsun, götürür galeriye veririm dedim.Zaten tekrar yeni araçta al ver olursa, kıyamet kopar. O da biliyor.
Açıkcası en son eşim, arabayı onlara verelim ama sigortasına falan destek olalım dediginden beri maaşımı ayırdım.Komple bankaya atıyorum. Kvlerin durumu bizden çok iyi.Evde kaynım otururken, bindigi aracın sigortasını ödemek bana koyar açıkcası. 1buçuk saat işe gitmek için yol çekiyorum.Bu araba satılsa da satılmasada birkaç yıla araç almayı istiyorum. Arabayla işe yerim maksimum 10 dakika. Otobüsle 3 vesait.
Araba alınca çok netim.Anahtarı veremez kimseye. Cesaret edemez.Bu sefer ipler iyice kopar. Saygı da gider aramızda. Ki durumları iyi. Gidip alabilirler araç
kvlerin durumu çok iyiyse eşiniz neden ille de yardım edelim modunda? bunu da pek anlamadım.

Back