• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba almak istiyorum ama bulamıyorum

i30 sıfır fıyatı degıl oda 2.el :) suanda banka bana 1.30 kredı verıyor cok yuksek oran bırde 36 ay
60 ay olsaydı caktırmadan oderdım ama bırde ev fılan alınacak hıc 10 bıne bulasmak ıstemıyorum bırde yenı bebek gelebılır yanı suanda hersey ust uste
Anladim canım.
Aaa bebek fikri mi var harika haber bu:KK46:inşallah gönlünce olur.

Diğer konumla alakalı olarak artık bir araç almak istiyorum rahat rahat gezmek dolaşmak için ama çok uçuk ikinci el burdada bulamıyorum denk gelemiyorum ne önerirsiniz kızlar

Alacağın aracın fiyatı değil özellikleri daha önemli. Sonuçta sana sonrasında masraf çıkarmaması gerek. Motor hacmi 1.2 yi geçmeyen dizel ufak bi araç al. Corsa, Polo Micra gibi modelleri tercih et. Yani pek uygun fiyatlı olmaz ama en azından "ucuz etin yahnisi" olmaz ;)

bırde su var ama sıfır aracı aldın dıyelım 2 sene sonra dırek zararına satacaksın ama 2. ellerde o sekılde olmuyor ya cok az bır farkla altına ya da ustune satabılıyorsun ama sıfır arac deger kaybedıyor dıye dusunuyorum
hem cızılecek kaldırıma bındırılecek daha :KK70:

İki yılda bir niye değiştiryosunuz ki Ben sorun olmadıktan sonra değiştirmem pek.

az bakayım dedim de fiyatlar ne öyle... hadi onu geçtim kilometreler almış başını gitmiş. wcye bile otomobilleriyle gittiler herhalde :KK53:. arabamızı satmayalım en iyisi. klima yok diye eşim satmak istiyordu. ben kullanırım. çok istiyorsa alsın kendine :KK45:

Bi araba üzerindeyim :)51900 yazmıs ılana ama

araba pazarları var temiz arabalar getiriyorlar. araçtan anlayan biriyle gidip bi bakın derim. ben eski aracımı motorunda sıkıntı vardı yedibine sattım 14 bine yeni araç aldım otomatik değil ama lpg taktırdım şuan çok iyi.

valla ben vercem ya
en az yakan araçmış
e bi de istediğim kadar küçük
biner gezerim 3-5 sene

ilk arabam 25 yaşında ve 3.500 tl ye aldığım bi arabaydı
bu bana lüks bile :KK70:
O fiyata km daha azda araç bulursunuz diye düşünüyorum. Çok daha iyileri sizin olsun inşallah. Kazasız belasız sağlıkla kullanın. Hoppa

Otomobil fiyatlari el yakiyor.Hem ucuz olsun,hem km si az olsun,hem hasarsiz olsun,hem de model olarak iyi olsun derseniz ve aceleniz de yoksa biraz sicak paranizin olmasi lazim.Bence biraz daha biriktirin.

O fiyata km daha azda araç bulursunuz diye düşünüyorum. Çok daha iyileri sizin olsun inşallah. Kazasız belasız sağlıkla kullanın. Hoppa

hehee sağolun çok iyileri sizin olsun :)
ben hobi olarak bakıyorum her gün sahibinden.com a
3 sene daha almayı düşünmüyorum. borçlarımdan dolayı.
ama alırsam da motoru 1.0 - 1.1 gibi küçük bişey alıcam
zaten haftaiçi toplam 4 km yol gidip geliyorum
şehir dışına da özel aracımla çıkmam otobüs varken.

kısacası durduğu yere zaten benzin, algı, vergi, kaza masrafı gibi şeyler çıkaran bi alete çok para vermek bana saçma geliyo ;)

Canım ALLAH karşına çıkarsın çünkü temiz araç bulmak çok zor.bende kaç ay bulamadım ama şimdi (çok şükür RABBİME ) golf 2003 model 90.000 de otomatik vites bi arabam var :) birsürü musteri çıkıyor sat diye hemde aldığım fiyatın 2-3 bin üstünü veriyorlar ama sonra bulamıyor insan o yüzden satmayı düşünmüyorum. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin isallah :)

Benden çok cutemom arkadaşa yazılmış benim konum ama buu :KK43:
canım oyle olmus bıraz ama kısıtlı yazmıssın butceyı soranlar oldu sana ama gormedın sanıyorum ne arıyorsun ozellıklerı ne bılmıyoruz kı
o kadar arac bakıyorumkı bır kac kısıyı arac sahıbı edıcem ben alamıcam o olacak

Diğer konumla alakalı olarak artık bir araç almak istiyorum rahat rahat gezmek dolaşmak için ama çok uçuk ikinci el burdada bulamıyorum denk gelemiyorum ne önerirsiniz kızlar
Reklama girer adını yazamıyorum ama herkezin bildiği bir site var arama motoruma 2. El yazdığında seçeneklerde çıkar hatta S........... N eşim iki arabamızıda ordan aldı en iyi arabalarında alman arabaları olduğunu söyler hani şu tospağa modeli vardırya ww aynı sebepten yine yazamıyorum işte onlar iyidir bakabilirsin

Back