• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba almak istiyorum ama bulamıyorum

Bizim aldigimiz hasarsizdi. Kaza kaydi da yok. Fotograflar korkunc oluyor cidden pert araclar falan var dedim ya 3 ay baktik da bulduk.
Ruhsati yoktu. Cikarttirdik. Anahtari vardi.
2008 modeli 19 bine aldik.
pıyasası kactı canım
bende dun esımle konustum onlarda bakacakalr ama bızım yerımıze galerımı ıhaleye gırecek
2015 polo mesela 55 bıne varmıs ama ıhalede bu fıyat ne olur bılmıyorum

Corsa fiesta rahat kullanabileceğim acemiliğimi atacağım manuel vites istiyorum
bileydim size satardım canım
ben 2011 model titanyum full+full arabamı 36.500 sattım . 33.500 almıstık fıesta cok az yakıyor 180 kurus oyle soylıyım suanda onun kadar az yakanına rastlamadık. oy basım nasıl pısmanım sattıgıma

pıyasası kactı canım
bende dun esımle konustum onlarda bakacakalr ama bızım yerımıze galerımı ıhaleye gırecek
2015 polo mesela 55 bıne varmıs ama ıhalede bu fıyat ne olur bılmıyorum

Ihaleye bireysel giriyorsunuz canim.
Ilk ihale acilis bedeli o 55binin % 70i. Ikinci ihaleye kalirsa da o yazan fiyatin % 40i. Ama ikincj ihaleye kalan araba hurdadir diye dusun.
2015 polonun alicisi da cok olur. Acik artirma gibi dusun. Sen 38500 dedin ben 39000 dedim ali 40000 dedi.
Bizimkinde ayni ozelliklerde iki arac vardi. Alici da biz haric biri varmis. Anlasmislar. Iki taraf da aracini direk ihale acilis bedeline aldi.
27 bindi bizimkinin piyasa degeri.

Ihaleye bireysel giriyorsunuz canim.
Ilk ihale acilis bedeli o 55binin % 70i. Ikinci ihaleye kalirsa da o yazan fiyatin % 40i. Ama ikincj ihaleye kalan araba hurdadir diye dusun.
2015 polonun alicisi da cok olur. Acik artirma gibi dusun. Sen 38500 dedin ben 39000 dedim ali 40000 dedi.
Bizimkinde ayni ozelliklerde iki arac vardi. Alici da biz haric biri varmis. Anlasmislar. Iki taraf da aracini direk ihale acilis bedeline aldi.
27 bindi bizimkinin piyasa degeri.
hadı ya cok guzel sans
aynen polonun alıcısıda cok meganenında i30 cıksa onunda. cok uyguna almıssınız canım pekı yarın oburgun satarken ıcralık arac oldugu gozukuyormu herhangı bır yerınde

2. elde dahi aracı bayiiden almak lazım.
benim ilk araba akraba işiydi güvendik aldık ne sıkıntılar çıkarmadı ki, of of.
kendi fikrim alman ya da japon arabası almanız. auris çok güzel bir araç mesela.

hadı ya cok guzel sans
aynen polonun alıcısıda cok meganenında i30 cıksa onunda. cok uyguna almıssınız canım pekı yarın oburgun satarken ıcralık arac oldugu gozukuyormu herhangı bır yerınde

Gorunmuyor sanırım.
Cunku esim icradan 1 araba daha alip piyasa fiyatinin bir tik altina kuzenine satti. Bunu is olarak duzenli yapanlar var. Ciddi kar ediyorlar :D
Cok iyi arabalara icradan girmek mantikli degil ama. Yukselir cunkj fiyati. Bin tl asagi alicaksin diye de kosturmacaya gerek var mi bilemiyorum.

Konu sahibi bütçeniz nedir? Ne tip araç arıyorsunuz (Hatchback, sedan-benzinli,dizel vb)
CuteMom CuteMom 50bine sıfır almalısın bence,muhakkak bulursun. Istedigin araç olmaz ama en azından bilirsinki temiz arać bir sorun yok.

Konu sahibi bütçeniz nedir? Ne tip araç arıyorsunuz (Hatchback, sedan-benzinli,dizel vb)
CuteMom CuteMom 50bine sıfır almalısın bence,muhakkak bulursun. Istedigin araç olmaz ama en azından bilirsinki temiz arać bir sorun yok.
ama otomatık dızellerın fıyatları sıfır olarak 50 bın degıl ıste canım yoksa bızede hep o zaman sıfır alın dıyorlar ama megane sıfırı 68 bın
ıbıza veya mazda olur ama onlar cok yakıyor benzınlıler ustelık

ama otomatık dızellerın fıyatları sıfır olarak 50 bın degıl ıste canım yoksa bızede hep o zaman sıfır alın dıyorlar ama megane sıfırı 68 bın
ıbıza veya mazda olur ama onlar cok yakıyor benzınlıler ustelık
Anladım canım ama 50binde ikinci el için fazla. Ben eski polomu verdim iki sene önce Hyundai aldım i10,40bine maloldu bana otomatik benzinli.1.2 Motor. Dizel istemiyordum zaten ,ben benzinli seviyorum ama 50binim olsaydı kesin 0 almaya kasardım. Sıfır ayarinda bulmaya çalış en kötü,hani alıp borcunu odeyemeyip satan yada eşine almıştır kadin az kullanmistır 5000-1000km ,garaj arabası öyle birşey bulursan bak derim. Yoksa ikinci elin mantigi yok bence.
Dilerim gönlüne göre bulursun canim

Anladım canım ama 50binde ikinci el için fazla. Ben eski polomu verdim iki sene önce Hyundai aldım i10,40bine maloldu bana otomatik benzinli.1.2 Motor. Dizel istemiyordum zaten ,ben benzinli seviyorum ama 50binim olsaydı kesin 0 almaya kasardım. Sıfır ayarinda bulmaya çalış en kötü,hani alıp borcunu odeyemeyip satan yada eşine almıştır kadin az kullanmistır 5000-1000km ,garaj arabası öyle birşey bulursan bak derim. Yoksa ikinci elin mantigi yok bence.
Dilerim gönlüne göre bulursun canim
i10 40 bin mi? ay cok sasırdım cok pahalılar ya bız fıestayı alırken cok ucuza almısız sanıyorum manuel dızeldı bzımkı. valal vbakıyoruz hatat ben boyası olsun razıyım yeterkı onden degısenı olmasın moduna bıle gırdım cunku acıl olarak arabaya ıhtıyacımız var pıyasayı yoklamadan dıger arabamızı ılana koyduk sabahına satıldı arac. bılseydık satmazdık valla

CuteMom CuteMom birde bayilerin kota doldurmak için kendi satın aldıkları araclar oluyor. Sıfır ama ruhsat bayi yetkilisinin üzerine geçirilmiş,onlarda piyasa değerinin altinda oluyor biraz 5-10 bin kadar. Aklinda olsun bayilere sor soruştur. Ben bakarken bir kaç bayide denk gelmistim. Yada 2014 araç oluyor ellerinde sıfır onuda piyasa değerinin altinda veriyorlar. Aklinda olsun.

i10 40 bin mi? ay cok sasırdım cok pahalılar ya bız fıestayı alırken cok ucuza almısız sanıyorum manuel dızeldı bzımkı. valal vbakıyoruz hatat ben boyası olsun razıyım yeterkı onden degısenı olmasın moduna bıle gırdım cunku acıl olarak arabaya ıhtıyacımız var pıyasayı yoklamadan dıger arabamızı ılana koyduk sabahına satıldı arac. bılseydık satmazdık valla
Evet ama elite paketti yani en üst paketi 36binden başlıyordu fiyatlar yanılmiyorsam ,yeni kasa zaten. Ben memnunum şahsen yine dönsem geriye alirdım aynı arabayı. İstanbulda küçük araba nimet,minnacık yerlere girebiliyorum park sorunu yaşamıyorum

Diğer konumla alakalı olarak artık bir araç almak istiyorum rahat rahat gezmek dolaşmak için ama çok uçuk ikinci el burdada bulamıyorum denk gelemiyorum ne önerirsiniz kızlar

Şuan dolar vs malum zaten.
bu en çok otomotiv sektörünü etkiledi hatta sıfır araçlara zam geldi geçen haftalarda.
Piyasalar durulana dek beklemenizi öneririm.
2.el fiyatları da bir hayli uçtu çünkü.
Şu durumda almak tabiri caize bir miktar kazıklanmak demek.

nerede yerınız ?
ben 2. el dusunuorum 50 bın maxımum tutar kredıye bulasmak ıstemıyorum
otomatık dızel megane arıyorum mumkunse sanrooflu olsun :) km en fazla 65.000 arac arıyoruz kac kere gormeye gıttık araclar cızık vuruk ıcınde hasarsız dedıklerı araclar hasarlı pertten donenler neler neler.
pıyasa ne zaman normale donecek
3 hafta once fıestamı sattık manuel dızel dı , pısman olduk valla

O kadar bütçeniz varsa neden sıfır Polo ya da C3 bakmıyorsunuz? Ben bu ikisinden birini düşünüyorum..

Back