- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Benden çok yaşayacaksınKız bu ne 180.000 km de Picanto ya kim 20 bin TL verir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden çok yaşayacaksınKız bu ne 180.000 km de Picanto ya kim 20 bin TL verir![]()
Hep beraber güzel güzel yaşayalım inşallahBenden çok yaşayacaksın![]()
Inşallah canımHep beraber güzel güzel yaşayalım inşallah![]()
pıyasası kactı canımBizim aldigimiz hasarsizdi. Kaza kaydi da yok. Fotograflar korkunc oluyor cidden pert araclar falan var dedim ya 3 ay baktik da bulduk.
Ruhsati yoktu. Cikarttirdik. Anahtari vardi.
2008 modeli 19 bine aldik.
bileydim size satardım canımCorsa fiesta rahat kullanabileceğim acemiliğimi atacağım manuel vites istiyorum
pıyasası kactı canım
bende dun esımle konustum onlarda bakacakalr ama bızım yerımıze galerımı ıhaleye gırecek
2015 polo mesela 55 bıne varmıs ama ıhalede bu fıyat ne olur bılmıyorum
hadı ya cok guzel sansIhaleye bireysel giriyorsunuz canim.
Ilk ihale acilis bedeli o 55binin % 70i. Ikinci ihaleye kalirsa da o yazan fiyatin % 40i. Ama ikincj ihaleye kalan araba hurdadir diye dusun.
2015 polonun alicisi da cok olur. Acik artirma gibi dusun. Sen 38500 dedin ben 39000 dedim ali 40000 dedi.
Bizimkinde ayni ozelliklerde iki arac vardi. Alici da biz haric biri varmis. Anlasmislar. Iki taraf da aracini direk ihale acilis bedeline aldi.
27 bindi bizimkinin piyasa degeri.
hadı ya cok guzel sans
aynen polonun alıcısıda cok meganenında i30 cıksa onunda. cok uyguna almıssınız canım pekı yarın oburgun satarken ıcralık arac oldugu gozukuyormu herhangı bır yerınde
ama otomatık dızellerın fıyatları sıfır olarak 50 bın degıl ıste canım yoksa bızede hep o zaman sıfır alın dıyorlar ama megane sıfırı 68 bınKonu sahibi bütçeniz nedir? Ne tip araç arıyorsunuz (Hatchback, sedan-benzinli,dizel vb)
CuteMom 50bine sıfır almalısın bence,muhakkak bulursun. Istedigin araç olmaz ama en azından bilirsinki temiz arać bir sorun yok.
Anladım canım ama 50binde ikinci el için fazla. Ben eski polomu verdim iki sene önce Hyundai aldım i10,40bine maloldu bana otomatik benzinli.1.2 Motor. Dizel istemiyordum zaten ,ben benzinli seviyorum ama 50binim olsaydı kesin 0 almaya kasardım. Sıfır ayarinda bulmaya çalış en kötü,hani alıp borcunu odeyemeyip satan yada eşine almıştır kadin az kullanmistır 5000-1000km ,garaj arabası öyle birşey bulursan bak derim. Yoksa ikinci elin mantigi yok bence.ama otomatık dızellerın fıyatları sıfır olarak 50 bın degıl ıste canım yoksa bızede hep o zaman sıfır alın dıyorlar ama megane sıfırı 68 bın
ıbıza veya mazda olur ama onlar cok yakıyor benzınlıler ustelık
i10 40 bin mi? ay cok sasırdım cok pahalılar ya bız fıestayı alırken cok ucuza almısız sanıyorum manuel dızeldı bzımkı. valal vbakıyoruz hatat ben boyası olsun razıyım yeterkı onden degısenı olmasın moduna bıle gırdım cunku acıl olarak arabaya ıhtıyacımız var pıyasayı yoklamadan dıger arabamızı ılana koyduk sabahına satıldı arac. bılseydık satmazdık vallaAnladım canım ama 50binde ikinci el için fazla. Ben eski polomu verdim iki sene önce Hyundai aldım i10,40bine maloldu bana otomatik benzinli.1.2 Motor. Dizel istemiyordum zaten ,ben benzinli seviyorum ama 50binim olsaydı kesin 0 almaya kasardım. Sıfır ayarinda bulmaya çalış en kötü,hani alıp borcunu odeyemeyip satan yada eşine almıştır kadin az kullanmistır 5000-1000km ,garaj arabası öyle birşey bulursan bak derim. Yoksa ikinci elin mantigi yok bence.
Dilerim gönlüne göre bulursun canim
valla ben vercem yaKız bu ne 180.000 km de Picanto ya kim 20 bin TL verir![]()
Evet ama elite paketti yani en üst paketi 36binden başlıyordu fiyatlar yanılmiyorsam ,yeni kasa zaten. Ben memnunum şahsen yine dönsem geriye alirdım aynı arabayı. İstanbulda küçük araba nimet,minnacık yerlere girebiliyorum park sorunu yaşamıyorumi10 40 bin mi? ay cok sasırdım cok pahalılar ya bız fıestayı alırken cok ucuza almısız sanıyorum manuel dızeldı bzımkı. valal vbakıyoruz hatat ben boyası olsun razıyım yeterkı onden degısenı olmasın moduna bıle gırdım cunku acıl olarak arabaya ıhtıyacımız var pıyasayı yoklamadan dıger arabamızı ılana koyduk sabahına satıldı arac. bılseydık satmazdık valla
Diğer konumla alakalı olarak artık bir araç almak istiyorum rahat rahat gezmek dolaşmak için ama çok uçuk ikinci el burdada bulamıyorum denk gelemiyorum ne önerirsiniz kızlar
nerede yerınız ?
ben 2. el dusunuorum 50 bın maxımum tutar kredıye bulasmak ıstemıyorum
otomatık dızel megane arıyorum mumkunse sanrooflu olsun :) km en fazla 65.000 arac arıyoruz kac kere gormeye gıttık araclar cızık vuruk ıcınde hasarsız dedıklerı araclar hasarlı pertten donenler neler neler.
pıyasa ne zaman normale donecek
3 hafta once fıestamı sattık manuel dızel dı , pısman olduk valla