• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba almak istiyorum ama bulamıyorum

Ihaleye bireysel giriyorsunuz canim.
Ilk ihale acilis bedeli o 55binin % 70i. Ikinci ihaleye kalirsa da o yazan fiyatin % 40i. Ama ikincj ihaleye kalan araba hurdadir diye dusun.
2015 polonun alicisi da cok olur. Acik artirma gibi dusun. Sen 38500 dedin ben 39000 dedim ali 40000 dedi.
Bizimkinde ayni ozelliklerde iki arac vardi. Alici da biz haric biri varmis. Anlasmislar. Iki taraf da aracini direk ihale acilis bedeline aldi.
27 bindi bizimkinin piyasa degeri.

Siz ihaleden alalı ne kadar oldu? Arabayı gönülsüz alıyorlar ya icra olunca o yüzden bir sorunla karşılaşmaktan korkmadınız mı?

i10 40 bin mi? ay cok sasırdım cok pahalılar ya bız fıestayı alırken cok ucuza almısız sanıyorum manuel dızeldı bzımkı. valal vbakıyoruz hatat ben boyası olsun razıyım yeterkı onden degısenı olmasın moduna bıle gırdım cunku acıl olarak arabaya ıhtıyacımız var pıyasayı yoklamadan dıger arabamızı ılana koyduk sabahına satıldı arac. bılseydık satmazdık valla
Şu an 46.700tl olmus fiyati i10'un

Anladım canım ama 50binde ikinci el için fazla. Ben eski polomu verdim iki sene önce Hyundai aldım i10,40bine maloldu bana otomatik benzinli.1.2 Motor. Dizel istemiyordum zaten ,ben benzinli seviyorum ama 50binim olsaydı kesin 0 almaya kasardım. Sıfır ayarinda bulmaya çalış en kötü,hani alıp borcunu odeyemeyip satan yada eşine almıştır kadin az kullanmistır 5000-1000km ,garaj arabası öyle birşey bulursan bak derim. Yoksa ikinci elin mantigi yok bence.
Dilerim gönlüne göre bulursun canim

Polodan sonra hyndai nasıl geldi kullanımı vs?

Anladım canım ama 50binde ikinci el için fazla. Ben eski polomu verdim iki sene önce Hyundai aldım i10,40bine maloldu bana otomatik benzinli.1.2 Motor. Dizel istemiyordum zaten ,ben benzinli seviyorum ama 50binim olsaydı kesin 0 almaya kasardım. Sıfır ayarinda bulmaya çalış en kötü,hani alıp borcunu odeyemeyip satan yada eşine almıştır kadin az kullanmistır 5000-1000km ,garaj arabası öyle birşey bulursan bak derim. Yoksa ikinci elin mantigi yok bence.
Dilerim gönlüne göre bulursun canim

günaydın ben de araç bakıyorum kaç gündür benzinlileri direk eliyorum bilinçsizce yapıyorum bunu =)

siz neden dizel sevmiyosunuz

O kadar bütçeniz varsa neden sıfır Polo ya da C3 bakmıyorsunuz? Ben bu ikisinden birini düşünüyorum..
poloların modelını begenmıyorum cok kucuk bagajı cok ufak ve basık bır araba dıye dusunuyorum bızde fıesta vardı bagajına sıgamıyorduk esyalarla tatıle gıderken . cıtroenlerınde saglam oldugunu dusunmuyorum hos hyundaı ıcındeoyle dıyorlar ama cok populer suanda

Evet ama elite paketti yani en üst paketi 36binden başlıyordu fiyatlar yanılmiyorsam ,yeni kasa zaten. Ben memnunum şahsen yine dönsem geriye alirdım aynı arabayı. İstanbulda küçük araba nimet,minnacık yerlere girebiliyorum park sorunu yaşamıyorum
elite paket zaten en dolu modelı eger gonlume gore bısey bulamazdım i30 elite almak ıstıyorum sanrooflu falan olmadı saclarımı dagıtıcam 60 bıne arac aldıgımı unutmaya calısıcam
yoksa neyımıze 60 bınlık araba dıyorum ama

Polodan sonra hyndai nasıl geldi kullanımı vs?
Ben yine Polo alırım diye çıktım ama bayiye gidince vazgectim açıkcası. Yokuş kalkış desteği varmı diyorum en basidinden ,yarı otomatik arabaya onu bile koymamislar ve bunun gibi birşeyler oldu,içim soğudu markadan. Resmen boş araba yapmıslar ne sorsan opsiyon. Başka markalara yöneldim Hyundai kafamda olmayan bir markaydı ama donanımı fiyatına göre iyidi gayet memnunum şu an.

CuteMom CuteMom birde bayilerin kota doldurmak için kendi satın aldıkları araclar oluyor. Sıfır ama ruhsat bayi yetkilisinin üzerine geçirilmiş,onlarda piyasa değerinin altinda oluyor biraz 5-10 bin kadar. Aklinda olsun bayilere sor soruştur. Ben bakarken bir kaç bayide denk gelmistim. Yada 2014 araç oluyor ellerinde sıfır onuda piyasa değerinin altinda veriyorlar. Aklinda olsun.
suanda pıyasa cok pahalı oldugu ıcın ozellıkle 2. elde onu dusunerek bayı gezdık peynır ekmek gıbı satılmıs o araclar
bız hatta bı ara acaba fıestamı alsak sıfır dedık cunku ne bılım hem az yaksın hem ıstedıgımız ozellıkler km dusuk hasarsız olsun neredeyse ımkansız gıbı fıestayı zamanında 10 gunde almıstık hıc zorlanmadan

poloların modelını begenmıyorum cok kucuk bagajı cok ufak ve basık bır araba dıye dusunuyorum bızde fıesta vardı bagajına sıgamıyorduk esyalarla tatıle gıderken . cıtroenlerınde saglam oldugunu dusunmuyorum hos hyundaı ıcındeoyle dıyorlar ama cok populer suanda

Bende de vw e karşı bir güven var.. C3 ün de 2015 modeli güzel görünüyor. Eski modelleri daha yuvarlak kasa.

Ben yine Polo alırım diye çıktım ama bayiye gidince vazgectim açıkcası. Yokuş kalkış desteği varmı diyorum en basidinden ,yarı otomatik arabaya onu bile koymamislar ve bunun gibi birşeyler oldu,içim soğudu markadan. Resmen boş araba yapmıslar ne sorsan opsiyon. Başka markalara yöneldim Hyundai kafamda olmayan bir markaydı ama donanımı fiyatına göre iyidi gayet memnunum şu an.

Öyle diyorlar.. Sözlüklerde de öyle okudum.. Ama güven veriyor gibi.. Bizim eski araba da polo da o yüzden olabilir.

Bende de vw e karşı bir güven var.. C3 ün de 2015 modeli güzel görünüyor. Eski modelleri daha yuvarlak kasa.
c4 mi bahsedıyorsun dıcektım ki c3 yazıdıgnı gordum. burun kısmı cok yuvarlar ve gozume hos gelmıyor
her aksam evde araba kavgası var begenmıyorum
hem gozume hos gelecek hem otomatık dızel olacak km dusuk :D sen nasıl sıfır alacaksın aynı butceye bızle kı yok yanı pıyasada o fıyata sıfır arac

elite paket zaten en dolu modelı eger gonlume gore bısey bulamazdım i30 elite almak ıstıyorum sanrooflu falan olmadı saclarımı dagıtıcam 60 bıne arac aldıgımı unutmaya calısıcam
yoksa neyımıze 60 bınlık araba dıyorum ama
Canim 50binlik aliyorsun 60binmi gözüne batiyor. :KK70:İnşallah gönlüne göre bulursun

Öyle diyorlar.. Sözlüklerde de öyle okudum.. Ama güven veriyor gibi.. Bizim eski araba da polo da o yüzden olabilir.
Eskiden trenline,komfortline araba yapıyorlardı artık boşline oldu:KK70: Ne de olsa satiyorum mantiginda bir firma oldu tercih etmedim bu sebeple. Ki yeni kasasının tipinide begenmemiştim zaten.

c4 mi bahsedıyorsun dıcektım ki c3 yazıdıgnı gordum. burun kısmı cok yuvarlar ve gozume hos gelmıyor
her aksam evde araba kavgası var begenmıyorum
hem gozume hos gelecek hem otomatık dızel olacak km dusuk :KK70: sen nasıl sıfır alacaksın aynı butceye bızle kı yok yanı pıyasada o fıyata sıfır arac

C3 ün eski modelleri çok daha yuvarlak. Yeni modellerinin farları filan güzel görünüyor önden polodan güzel ön kısmı. İşin açıkcaçı ben de yuvarlak hatlı arabaları sevimiyorum.. Ama sıfır almak daha iyi.. İlk senelerde kafan rahat olur. Satan adam bakalım niye sattı.. Ben de şu an bizim eski arabayı mecburen kullanıyorum. Keşke olur demeseydim de yeni alınsın diye uğraşşa mıydım diyorum. Eski olunca sorunları oluyor.

günaydın ben de araç bakıyorum kaç gündür benzinlileri direk eliyorum bilinçsizce yapıyorum bunu =)

siz neden dizel sevmiyosunuz
Ben 6 yil kullanirim arabayı,polomuda 6 sene kullanmistim,dizeller belli bir süre sonunda çok sesli calışıyor bu sebeple dizel tercih etmiyorum. Zaten benzinle arasinda eskisi kadar fark yok,bu sebeple benzinli tercih ediyorum.
Inşallah gonlünüze göre bulursunuz sizde

C3 ün eski modelleri çok daha yuvarlak. Yeni modellerinin farları filan güzel görünüyor önden polodan güzel ön kısmı. İşin açıkcaçı ben de yuvarlak hatlı arabaları sevimiyorum.. Ama sıfır almak daha iyi.. İlk senelerde kafan rahat olur. Satan adam bakalım niye sattı.. Ben de şu an bizim eski arabayı mecburen kullanıyorum. Keşke olur demeseydim de yeni alınsın diye uğraşşa mıydım diyorum. Eski olunca sorunları oluyor.
bırde su var ama sıfır aracı aldın dıyelım 2 sene sonra dırek zararına satacaksın ama 2. ellerde o sekılde olmuyor ya cok az bır farkla altına ya da ustune satabılıyorsun ama sıfır arac deger kaybedıyor dıye dusunuyorum
hem cızılecek kaldırıma bındırılecek daha :D

Eskiden trenline,komfortline araba yapıyorlardı artık boşline oldu:KK70: Ne de olsa satiyorum mantiginda bir firma oldu tercih etmedim bu sebeple. Ki yeni kasasının tipinide begenmemiştim zaten.
hıc bakmıyorum bos araclara kalkıs destegı olmazsa napım o arabayı :D arada yarı otomatıklere acabamı dıyorum ama zaten
a radıgım ozellıklede bı avuc araba cıkıyor anca

Haklısın sende ama 10bini küçük küçük odersin gibi düşündüm ben. 0 faiz vs olabiliyor sıfır kmde
i30 sıfır fıyatı degıl oda 2.el :) suanda banka bana 1.30 kredı verıyor cok yuksek oran bırde 36 ay
60 ay olsaydı caktırmadan oderdım ama bırde ev fılan alınacak hıc 10 bıne bulasmak ıstemıyorum bırde yenı bebek gelebılır yanı suanda hersey ust uste

Back