- 21 Eylül 2009
- 9.713
- 9.726
-
- Konu Sahibi karelikutuu
Teşekkür ederim,bir bakınayım....Yakıt yiyor valla yemiyor diyemem ama gerçekten hoş araba.
Şehir içi 100 km de 6 litre diyor
800 bine 2019 model alırsınız yahu biz de öyle ettik.
Otomatik bizimki de benzinli.
900 civarı maalesef şuan 2019 modelleri.Yakıt yiyor valla yemiyor diyemem ama gerçekten hoş araba.
Otosordan çekebilirsiniz ama faiz oranı yüksek bir araştırın istersenizSelam güzel hanımlar bana akıl verip yol gösterebilir misiniz?
Yıllardır araç alma hayalim var ama bir türlü alamıyorum her geçen zaman iyice uzaklaşıyor sanki
4 yıldır çalışıyorum memurum biraz birikim yapmaya çalıştım elimden geldiğince
Şöyle anlatayım elimde şuan 700 bin nakitim var istediğim araç 1.400 tl
Kredi çekmek istedim ama hem ihtiyaç hem araç kredileri 12 ay çekilebiliyor yani istediğim araç için hem araç hem ihtiyaç kredisi çekmem lazım onunda ödemesi 70 bin yapar maaşım yetmiyor.
İstediğim aracın ikinci eli yok henüz yeni çıkan bir model.
Abim ikinci el bişey al diyor ama benim gönlüm o arabada başka birşey istemiyorum hep içimde kalacak çünkü
Ben bu aracı nasıl alabilirim? En azından 24/36 ay taksit yapan banka vs yok mudur?
Arkadaşlarım en son fuzuleve girip yazıldılar ödemeye devam ediyorlar ama ben nedense cesaret edemiyorum internette çok kötü yorumlar var sizce bu yöntem güvenli midir? Onlar çekilişsiz olan ödemelerle belirtilen tarihte aracı bulup o şekilde alacaklarmış.
100 km de 6 lt çoksa kaç lt olursa az yakıyordur?Yakıt yiyor valla yemiyor diyemem ama gerçekten hoş araba.
Ben beğenmedim baktım şimdi de. Objektif olarak diyorum tasarım da öyle olay değil. Farlarının tasarımı bir değişik, baygın bakan kadın gibi yapmışlarYaa ama araç tasarımı çok tatlı değil mitest sürüşüne gitmedim denemek lazım aslında
1.0 lar şehir içinde çok yakıyor diye biliyorum benBizim arabamız 2021 model skoda kamiqÇok memnunuz içi geniş ferah car play fln var.Sadece motoru 1 yada 1.2 diye biliyorum biz şehir içi kullanıyoruz genelde ben çok şehir dışı gitgel yapmam diyenlere öneririm az yakıyor.Eşim özellikle küçük motor alıyor ki hem az yaksın hemde vergisi motor gücüne göre artıyor fazla vergisi olmasın aklınızda bulunsun
Baktım aşırı yüksekOtosordan çekebilirsiniz ama faiz oranı yüksek bir araştırın isterseniz
Ben beğenmedim baktım şimdi de. Objektif olarak diyorum tasarım da öyle olay değil. Farlarının tasarımı bir değişik, baygın bakan kadın gibi yapmışlar
Şık, güzel duran araç değil.
Evet son cümlenize iknayım bir ben beğeniyormuşumArabaya baktım görseli için demişsiniz ama bence 1400lük araba için çok dandik, cliodan farkı yok ki.
Elimde şuan nakit 1400 olsa dahi hayatta yüzüne bakmayacağım bir araba.
Araba alırken bence önce alım gücünüze bakmalısınız.
Alım gücünüz varsa alacağınız arabanın güvenliğine
Sonrasında konforuna, sürüş kalitesine,
Yakıt tasarrufuna ve malesef ki tr de yaşadığımız için ileride arabayı satma ihtimalinize binaen paranızın çöp olmamasına bakmalısınız ki bu arabada saydığım bu şeylerden hiçbiri yok
İnsanlar görseli için araba almıyorlar ki ileride bu arabayı kime ne kadara satacaksınız polonun 10 alıcısı varsa bu arabanın 1 alıcısı var o da sizsiniz:)
Egelar çok tutuluyor diye anımsıyorum aslındaFiat=pişmanlıktır...
Bi Egea var zatenEgelar çok tutuluyor diye anımsıyorum aslında
O yüzden adım başı egealar satışta.Egelar çok tutuluyor diye anımsıyorum aslında
Çünkü en ucuz araçlardan biri.Egelar çok tutuluyor diye anımsıyorum aslında