Araba alma hayalim var ama zaman geçtikçe hiç alamayacakmışım gibi hissediyorum yardım edebilir misiniz?

O kadar nakit varsa hiç krediye bulaşma. Düşük kilometreli seat ibiza bulursan kaçırma. 2 tane ibizamız oldu, sanayi yüzü göstermedi bize maşallah. Ama opel’i de hiç tavsiye etmem o da bizi sanayiden çıkarmadı.

Citroenleri de tasarım olarak beğeniyorum olabilir aslında

Aronayı neden satacaksınız?

Hayırlı olsun yeni arabanız abimin almamı önerdiği araçlar clio i20 polo gibi araçlar şuan temiz güvenilir bakıyoruz bakalım hangisi denk gelirse artık almam lazım

Fiat 600 düşünmüştüm ama kimse onaylamıyor benim çevremde alabileceğim kimse yok o yüzden kademe kademe ilerlemek daha mantıklı olacak benim için

Önerilenler arasında ibiza çok evet araştıyoruz clio i20 polo ve ibiza artk temiz güvenilir hangisi uyarsa alacağım en azından kademe kademe yükselirim bekledikçe birşey alamayacağım belli ki

Ben acayip tiguan istiyorum . Şimdi sandero var. Onda iyice geliştirip öyle alamayız

Araç tecrübeniz yoksa 0 araç bakmayın. 700 Bin bandında araç bulun. Minnoş araç istiyorsanız micra alın.

Fuzulev değilde eminevimden bu yolla araç sahibi olan tanıdıklarım var.
Bende düşünüyorum bunu aslında ama oturup bir hesap yapmam lazım.
Birde hangi marka düşünüyorsunuz bilmem ama TOGG un bu konuda güzel kampanyaları var.

Şimdilik onu alıp kampanyadan faydalanabilir daha sonra borcu bittiğinde satıp istediğinizi alabilirsiniz.

Gerçekten bu araç için mi kendinizi bu kadar zorluyorsunuz?
Demeye geldim, dedim ve gidiyorum :)

Güvenilir olduğundan emin olamıyorum hemde tl olarak birikiyor bilemedim o yüzden

Benim de o civarda param var i20 almayı düşünüyorum. istediğim 2.eller 900 civarı. mecburen 300 bine yakın kredi çekmem gerekiyor. sıfır almak şu an çok zor.
toyota'nın hatchback'ini isterdim ama bütçem yetmiyor.
bu ay banka 35 gün için %46,5 faiz verdi. daha fazla fiyatlar artmadan sene sonu almayı düşünüyorum

Arızası az gideri çok üzmeyen markaların ikinci ellerine bakın Toyota gibi.
Fiat değil hdhsjsjsk

Kesinlikle katılıyorum. Biz ikinci el Seat leon aldık 900 bine. Çok seviyorum. Çok güzel sağlam rahat kullanımlı bir araba. Hem de wv grubu.
O paraya fiata vereceğine çok daha iyi araçlar alabilir
Güle güle kullanın, yokuşta geri kaçırma olayı var mı

Sırf görüntü dizayn içinse,o godunym ve dizaynda daha sağlam, bütçenize de uygun bir araç bulmayı deneseniz.Fiatlar teneke demişti bana da arkadaş.

5 yıl citroen kullandım, 1 yıldır da chery kullanıyorum, ikisini de çok tavsiye ederim, dayanıksız araba gibi hiç hissetmedim, temiz bi araç olduktan sonra sizi üzmez merak etmeyin, mümkünse yine de sıfır araç alın, alamıyorsanız da 1 yaş araçlara bakın km'si az olsun, ikinci el yüksek km'li araç almazsanız zaten sanayi falan işiniz olmaz, bakımdan bakıma servise gider o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…