Araba alma hayalim var ama zaman geçtikçe hiç alamayacakmışım gibi hissediyorum yardım edebilir misiniz?

Mevcut şartlarda alabildiğinizi alın ilerde değiştirirsiniz

Tecrübeli misiniz araba sürme konusunda? Bende yazın sıfır araba aldım ama tecrübesizdim ve kaza yaptım birde Fiat 600 için 1.400 değmez. Onun yerine ikinci el 2023 model SUV araçlar daha mantıklı geldi bana

1.2 motor ,fiat araba için 1400 vermek mi?
Bu paralara daha güzel arabalar alırsınız
Skoda Qamiq gibi 1 yaşında falan.
Ama bana kalırsa uygun ölçekli borçsuz bişey alın, birikim yapmaya devam edin,zamanla değiştirirsiniz.

Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar
evet daha çok tasarım için bayılıyorum ama sanırım mantıklı olan başka araçlara daha bir seçenek bulmak ileride hevesim geçmezse yine bakarız artık ama gerçekten çok istiyorum kendisini :) biraz daha bekleriz artık napalım
Abimde clio i20 gibi modeller istanbulda hemde kadınlar için çok iyi diyor

Kia picanto sıfırını çok rahat alırsın. Aynı arabanın 2. el seçeneği de çok fazla.

Volkswagen veya toyota ikinci ellerine bakabilirsin. İçi donanımlı ikinci el sağlam araba bulabilirsin bu iki markada.

Bu sıfır satış yapan araba plazaları aynı zamanda ikinci el, garantili araba satışlarını yapıyorlar. Onlara bakabilirsin.

Fuzulev veya türevi uygulamalara girmeyin bence.

Abimde öyle alalım eksik kısmı bayi kredi veriyor dedi volkwagenler de çok güzel

Ay fiat 600 yazmıssın gözünü seveyim o araca 1400 verilir mi?
Etmeyin eylemeyin.
1400 e daha güzel araba alırsınız.
Sıfır olmasın da 2023 olsun.
Toyota bakın.
Honda bakın.
Sinirlerim oynadı hshs
Abimle babamda aybı tepkiyi veriyor of çok görselciyim yoksa başka sebebi yok hiç anlamam motordan falan ama sanırım iyi değil hiç onay çıkmadı konudan da

Abimle babamda aybı tepkiyi veriyor of çok görselciyim yoksa başka sebebi yok hiç anlamam motordan falan ama sanırım iyi değil hiç onay çıkmadı konudan da
Bence 1.4 bütçe ile fiat, renault, citroen gibi markalardan uzak durmalısın. Toyota skoda nissan honda hatta vw bile bakabilirsin.

Ay o dediğiniz paraya tesla alırım onu almam
Fiat dandikliğiyle meşhur bir araba markası bu arada.
Abinizi dinleyin elinizdeki parayla ikinci el düzgün bir araç yada clio alın.
Ben de trafiğe çıkıyorum bu ara daha çıkar çıkmaz kazalara başladım. Şu an 70 bin hasarlık kaskoya girdiğimiz kazan oldu.
Sıfır araçla olsa çok üzülürdüm.
İlk araçta yüksekten uçmamak lazım bence acemeliği atın önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…