-
- Konu Sahibi karelikutuu
Size katılıyorum ne hibrit araçlar var o paralara1400e fiat 600 almak o kadar ölü bir yatırım ki daha saçma bir şey duymamıştım
Mevcut şartlarda alabildiğinizi alın ilerde değiştirirsinizSelam güzel hanımlar bana akıl verip yol gösterebilir misiniz?
Yıllardır araç alma hayalim var ama bir türlü alamıyorum her geçen zaman iyice uzaklaşıyor sanki
4 yıldır çalışıyorum memurum biraz birikim yapmaya çalıştım elimden geldiğince
Şöyle anlatayım elimde şuan 700 bin nakitim var istediğim araç 1.400 tl
Kredi çekmek istedim ama hem ihtiyaç hem araç kredileri 12 ay çekilebiliyor yani istediğim araç için hem araç hem ihtiyaç kredisi çekmem lazım onunda ödemesi 70 bin yapar maaşım yetmiyor.
İstediğim aracın ikinci eli yok henüz yeni çıkan bir model.
Abim ikinci el bişey al diyor ama benim gönlüm o arabada başka birşey istemiyorum hep içimde kalacak çünkü
Ben bu aracı nasıl alabilirim? En azından 24/36 ay taksit yapan banka vs yok mudur?
Arkadaşlarım en son fuzuleve girip yazıldılar ödemeye devam ediyorlar ama ben nedense cesaret edemiyorum internette çok kötü yorumlar var sizce bu yöntem güvenli midir? Onlar çekilişsiz olan ödemelerle belirtilen tarihte aracı bulup o şekilde alacaklarmış.
Tecrübeli misiniz araba sürme konusunda? Bende yazın sıfır araba aldım ama tecrübesizdim ve kaza yaptımSelam güzel hanımlar bana akıl verip yol gösterebilir misiniz?
Yıllardır araç alma hayalim var ama bir türlü alamıyorum her geçen zaman iyice uzaklaşıyor sanki
Kredi çekmek istedim ama hem ihtiyaç hem araç kredileri 12 ay çekilebiliyor yani istediğim araç için hem araç hem ihtiyaç kredisi çekmem lazım onunda ödemesi 70 bin yapar maaşım yetmiyor.
Abim ikinci el bişey al diyor ama benim gönlüm o arabada başka birşey istemiyorum hep içimde kalacak çünkü
Ben bu aracı nasıl alabilirim? En azından 24/36 ay taksit yapan banka vs yok mudur?
Arkadaşlarım en son fuzuleve girip yazıldılar ödemeye devam ediyorlar ama ben nedense cesaret edemiyorum internette çok kötü yorumlar var sizce bu yöntem güvenli midir? Onlar çekilişsiz olan ödemelerle belirtilen tarihte aracı bulup o şekilde alacaklarmış.
Kia picanto sıfırını çok rahat alırsın. Aynı arabanın 2. el seçeneği de çok fazla.Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar
evet daha çok tasarım için bayılıyorum ama sanırım mantıklı olan başka araçlara daha bir seçenek bulmak ileride hevesim geçmezse yine bakarız artık ama gerçekten çok istiyorum kendisini :) biraz daha bekleriz artık napalım
Abimde clio i20 gibi modeller istanbulda hemde kadınlar için çok iyi diyor
Fiat 600 istiyorum aslında aklımda 500 vardı ama bu modeli tanıtıldıktan sonra başka birşeyi beğenemedim çok istiyorum onu. Daha bugün gittim bayiye sıfır araçlarda 12 ay oluyormuş bankada ihtiyaç kredisini 12 ay veriyor 100 bin üstüne
Fuzulev veya türevi uygulamalara girmeyin bence.Selam güzel hanımlar bana akıl verip yol gösterebilir misiniz?
Küçük müdür? Şehirler arası yeterli olur mu 4 kişilik bir aile içinKia picanto sıfırını çok rahat alırsın. Aynı arabanın 2. el seçeneği de çok fazla.
Abimde öyle alalım eksik kısmı bayi kredi veriyor dedi volkwagenler de çok güzelVolkswagen veya toyota ikinci ellerine bakabilirsin. İçi donanımlı ikinci el sağlam araba bulabilirsin bu iki markada.
Bu sıfır satış yapan araba plazaları aynı zamanda ikinci el, garantili araba satışlarını yapıyorlar. Onlara bakabilirsin.
İş yerindeki kız arkadaşlarım nerdeyse bir yıldır ödüyorlar yılbaşında alacaklarmış ama ben güvenemiyorumFuzulev veya türevi uygulamalara girmeyin bence.
Ben o arabayı hiç kullanmadım. Ama internette incelemiştim. Bence yeterli olur.Küçük müdür? Şehirler arası yeterli olur mu 4 kişilik bir aile için
Abimle babamda aybı tepkiyi veriyorAy fiat 600 yazmıssın gözünü seveyim o araca 1400 verilir mi?
Etmeyin eylemeyin.
1400 e daha güzel araba alırsınız.
Sıfır olmasın da 2023 olsun.
Toyota bakın.
Honda bakın.
Sinirlerim oynadı hshs
Yok asla yetmez epey küçük bir araba picantoKüçük müdür? Şehirler arası yeterli olur mu 4 kişilik bir aile için
Bence 1.4 bütçe ile fiat, renault, citroen gibi markalardan uzak durmalısın. Toyota skoda nissan honda hatta vw bile bakabilirsin.Abimle babamda aybı tepkiyi veriyorof çok görselciyim yoksa başka sebebi yok hiç anlamam motordan falan ama sanırım iyi değil hiç onay çıkmadı konudan da
Bütçem 1.4 değil fiat 600 ün fiyatı oBence 1.4 bütçe ile fiat, renault, citroen gibi markalardan uzak durmalısın. Toyota skoda nissan honda hatta vw bile bakabilirsin.