- 14 Haziran 2019
- 14.367
- 69.406
-
- Konu Sahibi karelikutuu
Fiyatı çok düşük de ondan tutuluyor.Egelar çok tutuluyor diye anımsıyorum aslında
Tatlım F.at logosu olduktan sonra altın kaplatsan da o para etmez işte, görsel olarak da etmez, araç öyle bişey değilAbimle babamda aybı tepkiyi veriyorof çok görselciyim yoksa başka sebebi yok hiç anlamam motordan falan ama sanırım iyi değil hiç onay çıkmadı konudan da
Aslında cok değil ama eski aracima kiyasladigimda bir tık fazla :)100 km de 6 lt çoksa kaç lt olursa az yakıyordur?
Onu beğenmedim baktım da :/Ben şimdi baktım 600 neymiş diye yeni Reno 5 gelecek Türkiyeye ona benzetmişler
Hayır fiat 600 cherylere de param yetmezdi isteseydim deMuhtemelen istediğin araç chery omoda ama sıkıntılı bir araç haberin olsun
Fiyatı çok düşük de ondan tutuluyor.
Ben motor olayından falan çok anlamıyorum açıkçası zaten dediğim gibi tasarım olarak beğendiğim için istiyordum. Dediğiniz gibi ileride satış bakım vs gibi durumlar için önerdiğiniz segmentlerde araç bakacağım çok teşekkür ederimTatlım F.at logosu olduktan sonra altın kaplatsan da o para etmez işte, görsel olarak da etmez, araç öyle bişey değil10 yaşında bı Volvo, BMW, ya da Bentley hem design hem performans olarak piyasada da trafikte de onu döver çünkü... Benim de bi cayanne sevdam var mesela söylemesi ayıp, motorunun sesine kurban olduğum Evleri satsam bugün alırım aslında ama çok cimriyim Bence Cayanne olmadıkça Corsa, Honda, vw filan candır , f/p araclaridir, torku yormaz, şanzımanı motoru ağlatmaz, az yakar, servisi üzmez, daha ne?
Abimde babamda burda sizlerde aynı şeyi söylüyorsunuz ben görselliğine bayılsam da vazgeçtim ikna oldumfiat alirsan sanayiden cikmazsin ve sifir diyorsun yedek parca ve sanayi ucretleri de asiri yuksek olur degmez.abin clio demis 1 400 e clioyada yazik. reno marka alcaksan o fiyata megane 4 alirsin clioda alinmaz.ve gidip motoru dusuk araclara o fiyat verilmez. benzinli alcalsan 1.6 dizel olursa 1.3 tce turbo lu alirsin.fiat alirsan esege binmis gibi olursun
En mantıklı yorum…İlk başta 300 bin kredi çekseniz aylık 35 gibi bir ödemesi olur ama en azından diğer araba için birikim olmuş olur. 1 milyonluk bir araba alırsınız seneye borcu bitince yine kredi çeker istediğiniz arabayı alırsınız bence başka yolu yok gibi
O paraya kağıt gibi clio alacağınıza skoda,opel falan bakın dediğim gibiAbimde babamda burda sizlerde aynı şeyi söylüyorsunuz ben görselliğine bayılsam da vazgeçtim ikna oldumileride bakım satış vs sorunlar yaşayacaksam gerek yok zaten. Şuan elimde 700 nakit var ya abimin dediği gibi 1.3 tce clio bakacağız yada biraz daha %20 krediyle (bayiler bu kadar veriyor aracın değerinin %20 siymiş) sıfır daha makul bir araç bakacağız
Zaten arasında büyük bir fiyat farkı var RenonunOnu beğenmedim baktım da :/
seni evlatlık alabilir miyim700 binin nakitte mi altinda mi?
insallah altinda dovizde falandir
ama tldeyse şöyle bir önerim var. artik faizler cok yuksek . uygun bir bankayla anlasin yuzde 52 olan birkax yer var. onlardan birine yatirsaniz faizden ilk ay size 30 bin gelir. ustune de 20 bin siz koyun, ikinci ay 750 bin olaraj tekrar yatirin. 32 oluyor ustune 18 siz ekleyin üçüncü ay 800bin olarak yeniden yatirin - 33 + 17 de siz eklersiniz
90 günün sonunda 700 degil 900 bin liraniz olur.
faiz isine ben hic girmedim ama kkdan bu sekilde kar eden cok insan okudum. ilk aydan sonra tekrar etmesine izin vermeden cagri merkeziyle ya da bankayla konusarak yeniden yuksek faizle yatırmak gibi bir puf noktasi var.
sahsen benim bu sekilde bir acil paraya ihtiyacım olsa neyim var neyim yok bozdurur bu sekilde ilerlerdim.
ha arada arac fiyati da artiyordur ama bjr yerde birbirini dengeler heralde. ya da son kalan 200 bin icin aylik 28bin ödemeli kredi cekebilirsiniz (dusuk de degil gayet yuzde 4 faizle). zaten zam gelecek bjr sekilde odersiniz
Chery ve fiat 600 aynı bütçede zaten :) Cherylerin tasarımları harika içi taba harika bir araba ama maalesef kimse tavsiye etmiyor sadece güzelmiş iç aksanları iyi değilmiş.Fiat 600 a baktım çok güzelmiş tam kadın arabası. Bence sizi çok zora sokmayacak bir araba alın şuanlık.Citroen c3 2023 model öneririm,hem çok az yakıyor hem kadın arabası hem clio kadar basit değil hemde iç tasarımı ve dış tasarımı harika.Parçalarıda çok ucuz şuanda 800-900 bandında sizide çok zorlamaz bi düşünün derim.Hayır fiat 600 cherylere de param yetmezdi isteseydim de
Herhangi bir şey al paran çöp olmasın nakitte tutmaSelam güzel hanımlar bana akıl verip yol gösterebilir misiniz?
Yıllardır araç alma hayalim var ama bir türlü alamıyorum her geçen zaman iyice uzaklaşıyor sanki
4 yıldır çalışıyorum memurum biraz birikim yapmaya çalıştım elimden geldiğince
Şöyle anlatayım elimde şuan 700 bin nakitim var istediğim araç 1.400 tl
Kredi çekmek istedim ama hem ihtiyaç hem araç kredileri 12 ay çekilebiliyor yani istediğim araç için hem araç hem ihtiyaç kredisi çekmem lazım onunda ödemesi 70 bin yapar maaşım yetmiyor.
İstediğim aracın ikinci eli yok henüz yeni çıkan bir model.
Abim ikinci el bişey al diyor ama benim gönlüm o arabada başka birşey istemiyorum hep içimde kalacak çünkü
Ben bu aracı nasıl alabilirim? En azından 24/36 ay taksit yapan banka vs yok mudur?
Arkadaşlarım en son fuzuleve girip yazıldılar ödemeye devam ediyorlar ama ben nedense cesaret edemiyorum internette çok kötü yorumlar var sizce bu yöntem güvenli midir? Onlar çekilişsiz olan ödemelerle belirtilen tarihte aracı bulup o şekilde alacaklarmış.
Hangi araba düşündüğünüz? Ben de arabamı sattım 1400 e kadar çıkabilirim ama borçla. İşin açığı krediyle vs olacak iş değil. Yakınlardan bulup 5-6 ayda bitireceğim şekilde altın ya da dolar üzerinden borç alacağım..Selam güzel hanımlar bana akıl verip yol gösterebilir misiniz?
Yıllardır araç alma hayalim var ama bir türlü alamıyorum her geçen zaman iyice uzaklaşıyor sanki
4 yıldır çalışıyorum memurum biraz birikim yapmaya çalıştım elimden geldiğince
Şöyle anlatayım elimde şuan 700 bin nakitim var istediğim araç 1.400 tl
Kredi çekmek istedim ama hem ihtiyaç hem araç kredileri 12 ay çekilebiliyor yani istediğim araç için hem araç hem ihtiyaç kredisi çekmem lazım onunda ödemesi 70 bin yapar maaşım yetmiyor.
İstediğim aracın ikinci eli yok henüz yeni çıkan bir model.
Abim ikinci el bişey al diyor ama benim gönlüm o arabada başka birşey istemiyorum hep içimde kalacak çünkü
Ben bu aracı nasıl alabilirim? En azından 24/36 ay taksit yapan banka vs yok mudur?
Arkadaşlarım en son fuzuleve girip yazıldılar ödemeye devam ediyorlar ama ben nedense cesaret edemiyorum internette çok kötü yorumlar var sizce bu yöntem güvenli midir? Onlar çekilişsiz olan ödemelerle belirtilen tarihte aracı bulup o şekilde alacaklarmış.