Araba alma hayalim var ama zaman geçtikçe hiç alamayacakmışım gibi hissediyorum yardım edebilir misiniz?

Abimle babamda aybı tepkiyi veriyor of çok görselciyim yoksa başka sebebi yok hiç anlamam motordan falan ama sanırım iyi değil hiç onay çıkmadı konudan da
Tatlım F.at logosu olduktan sonra altın kaplatsan da o para etmez işte, görsel olarak da etmez, araç öyle bişey değil 10 yaşında bı Volvo, BMW, ya da Bentley hem design hem performans olarak piyasada da trafikte de onu döver çünkü... Benim de bi cayanne sevdam var mesela söylemesi ayıp, motorunun sesine kurban olduğum Evleri satsam bugün alırım aslında ama çok cimriyim Bence Cayanne olmadıkça Corsa, Honda, vw filan candır , f/p araclaridir, torku yormaz, şanzımanı motoru ağlatmaz, az yakar, servisi üzmez, daha ne?

Son düzenleme:
1.400 e fiat almak kadar sacma birsey yok canim parani cope atmis oluyosun satarken fiat o fiyata satilmayacak cunku sana tavsiyem 1 milyona temiz megane 4 ya da skoda superb oktivia felan bak polo felanda olur hatchback istersen temiz olur.1 milyondan fazla verip fakir gosteren bir araci arzulamakta nebileyim komik geldi kusura bakma.1400 verceksen 2023 model togg al yani.

fiat alirsan sanayiden cikmazsin ve sifir diyorsun yedek parca ve sanayi ucretleri de asiri yuksek olur degmez.abin clio demis 1 400 e clioyada yazik. reno marka alcaksan o fiyata megane 4 alirsin clioda alinmaz.ve gidip motoru dusuk araclara o fiyat verilmez. benzinli alcalsan 1.6 dizel olursa 1.3 tce turbo lu alirsin.fiat alirsan esege binmis gibi olursun

Fiyatı çok düşük de ondan tutuluyor.

Ben motor olayından falan çok anlamıyorum açıkçası zaten dediğim gibi tasarım olarak beğendiğim için istiyordum. Dediğiniz gibi ileride satış bakım vs gibi durumlar için önerdiğiniz segmentlerde araç bakacağım çok teşekkür ederim

Abimde babamda burda sizlerde aynı şeyi söylüyorsunuz ben görselliğine bayılsam da vazgeçtim ikna oldum ileride bakım satış vs sorunlar yaşayacaksam gerek yok zaten. Şuan elimde 700 nakit var ya abimin dediği gibi 1.3 tce clio bakacağız yada biraz daha %20 krediyle (bayiler bu kadar veriyor aracın değerinin %20 siymiş) sıfır daha makul bir araç bakacağız

En mantıklı yorum…

O paraya kağıt gibi clio alacağınıza skoda,opel falan bakın dediğim gibi
Skoda Scala ya baktınız mı?

seni evlatlık alabilir miyim
maşallah yok yok

Hayır fiat 600 cherylere de param yetmezdi isteseydim de
Chery ve fiat 600 aynı bütçede zaten :) Cherylerin tasarımları harika içi taba harika bir araba ama maalesef kimse tavsiye etmiyor sadece güzelmiş iç aksanları iyi değilmiş.Fiat 600 a baktım çok güzelmiş tam kadın arabası. Bence sizi çok zora sokmayacak bir araba alın şuanlık.Citroen c3 2023 model öneririm,hem çok az yakıyor hem kadın arabası hem clio kadar basit değil hemde iç tasarımı ve dış tasarımı harika.Parçalarıda çok ucuz şuanda 800-900 bandında sizide çok zorlamaz bi düşünün derim.

Herhangi bir şey al paran çöp olmasın nakitte tutma

Ablacım etme eyleme canım.
1400 TL verme o arabaya.
Lütfen biraz mantıklı düşün.
Tasarımına bayıldım diye araç alınmaz.
Tabii hesapsız paran yoksa.

Yıllar içinde farklı araçlar kullandık eşimle.
WV Polo’yu tek geçerim çok pişmanım sattığım için.
Seri, parkı kolay, DSG şanzıman, yakıtı düşük, hızlanması güzel, yokuşta milim kaymaz.
Bahara doğru halen kullandığım Seat Arona’yı satıp yine WV grubundan bir araç almayı düşünüyorum.
Eşim de Seat Leon var o da güzel araba.

Hangi araba düşündüğünüz? Ben de arabamı sattım 1400 e kadar çıkabilirim ama borçla. İşin açığı krediyle vs olacak iş değil. Yakınlardan bulup 5-6 ayda bitireceğim şekilde altın ya da dolar üzerinden borç alacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…