- 14 Haziran 2019
- 14.362
- 69.389
-
- Konu Sahibi karelikutuu
Fiata o paralar verilmez. Yürüyen teneke çoğu. Güvenli değil.Bütçem 1.4 değil fiat 600 ün fiyatı o
Benim elimde 700 nakit var 300 de bayilerden alabiliyorum yani max 1000 gibi düşünün
Tamam ilk yorumum ona göreydi zaten; i20, ibiza, corsa gibi arabalar sizi mutlu eder. 1 milyon altında alınacak güzel araçlar bunlar.Bütçem 1.4 değil fiat 600 ün fiyatı o
Benim elimde 700 nakit var 300 de bayilerden alabiliyorum yani max 1m gibi düşünün
Kesinlikle katılıyorum. Biz ikinci el Seat leon aldık 900 bine. Çok seviyorum. Çok güzel sağlam rahat kullanımlı bir araba. Hem de wv grubu.Tamam ilk yorumum ona göreydi zaten; i20, ibiza, corsa gibi arabalar sizi mutlu eder. 1 milyon altında alınacak güzel araçlar bunlar.
Edit: ikinci elden söz ediyorum
Geçmiş olsun dikkatli olun lütfenAy o dediğiniz paraya tesla alırım onu almam
Fiat dandikliğiyle meşhur bir araba markası bu arada.
Abinizi dinleyin elinizdeki parayla ikinci el düzgün bir araç yada clio alın.
Ben de trafiğe çıkıyorum bu ara daha çıkar çıkmaz kazalara başladım. Şu an 70 bin hasarlık kaskoya girdiğimiz kazan oldu.
Sıfır araçla olsa çok üzülürdüm.
İlk araçta yüksekten uçmamak lazım bence acemeliği atın önce
Ford iyi bir markadır zaten. Ama satış temsilcisi sizi biraz kandırmaya çalışıyor bence. Biraz araştırın göreceksiniz Fiat cidden iyi bir marka değil.Geçmiş olsun dikkatli olun lütfentrafik şakaya hiç gelmiyor. Bugün bayideki satış elemanı güvenilirliğini anlata anlata bitirememişti halbuki acemi değilim yıllardır babamın fiestası (ford) var onu kullanıyoruz. Ben manuelden sıkıldım otomatik istiyorum hemde kendime ait olsun istiyorum
O görsel araba yokuşta bayıldığında hiç bir ise yaramıyor.Abimle babamda aybı tepkiyi veriyorof çok görselciyim yoksa başka sebebi yok hiç anlamam motordan falan ama sanırım iyi değil hiç onay çıkmadı konudan da
Evet abimde aynı modellerde kararlı ayağımı yorganıma göre uzatacağım artık 700 kredi ödeyebilmem imkansız alınca alışırım inşallahTamam ilk yorumum ona göreydi zaten; i20, ibiza, corsa gibi arabalar sizi mutlu eder. 1 milyon altında alınacak güzel araçlar bunlar.
Edit: ikinci elden söz ediyorum
Yaa ama araç tasarımı çok tatlı değil miO görsel araba yokuşta bayıldığında hiç bir ise yaramıyor.
1.2 Motor.
Değmez inan.
Toyota al, Honda al.
Görsellik için düşük motorlu araba alınmaz.
Scoda scala Öneririm o zaman 2020 2021 ne güzel araba.Bütçem 1.4 değil fiat 600 ün fiyatı o
Benim elimde 700 nakit var 300 de bayilerden alabiliyorum yani max 1m gibi düşünün
Alınma kusme ama görsel de hoş değil yaYaa ama araç tasarımı çok tatlı değil mitest sürüşüne gitmedim denemek lazım aslında
Bencede fiat çok dandik marka.Alınma kusme ama görsel de hoş değil ya
Opel 1.4 Astra sport önerebilirim.Bencede fiat çok dandik marka.
Şuan arabamız ford çok memnunuz
Model yükseltmek için satıyorum
Baktıklarım
Opell,skoda,Ford falan
Test sürüşü bayırda olmayacağına göre o an sürüşten her türlü keyif alırsın zaten. O dediğin araç şehir dışı yolculuğuna hiç uygun değil, yanından tır geçse savrulma ihtimali var gibi.Yaa ama araç tasarımı çok tatlı değil mitest sürüşüne gitmedim denemek lazım aslında
Bütçem kısıtlı 800 falan ancak.Opel 1.4 Astra sport önerebilirim.
Şimdiki arabam o.
1.4 motor 145 hp yokuşlarda canavar gibi. Turbo destekli
Hemen bakıyımScoda scala Öneririm o zaman 2020 2021 ne güzel araba.
Sağlam,konforlu, gösterişli
Gerçekten miAlınma kusme ama görsel de hoş değil ya
Her türlü vazgeçmem gerek anlıyorum ki. Şehir dışı çok git gel yapıyorum ben o yüzden abimde 1.3 aşağısı alma dedi. Söz dinleyeceğimTest sürüşü bayırda olmayacağına göre o an sürüşten her türlü keyif alırsın zaten. O dediğin araç şehir dışı yolculuğuna hiç uygun değil, yanından tır geçse savrulma ihtimali var gibi.
Yakıt yiyor valla yemiyor diyemem ama gerçekten hoş araba.Bütçem kısıtlı 800 falan ancak.
Otomatik de olsun diyoruz.
Astralar biraz pahalı, incelediğim kadarıyla.
Bide benzin otomatikleri nasıl sizce,yqkıt durumu?
1.3 bile alma hahaHer türlü vazgeçmem gerek anlıyorum ki. Şehir dışı çok git gel yapıyorum ben o yüzden abimde 1.3 aşağısı alma dedi. Söz dinleyeceğim
Bu kadar kişi de abinle aynı mantıkta ise bencede dinle sen onu....Her türlü vazgeçmem gerek anlıyorum ki. Şehir dışı çok git gel yapıyorum ben o yüzden abimde 1.3 aşağısı alma dedi. Söz dinleyeceğim