Araba alma hayalim var ama zaman geçtikçe hiç alamayacakmışım gibi hissediyorum yardım edebilir misiniz?

Bütçem 1.4 değil fiat 600 ün fiyatı o
Benim elimde 700 nakit var 300 de bayilerden alabiliyorum yani max 1m gibi düşünün
Tamam ilk yorumum ona göreydi zaten; i20, ibiza, corsa gibi arabalar sizi mutlu eder. 1 milyon altında alınacak güzel araçlar bunlar.

Edit: ikinci elden söz ediyorum

Tamam ilk yorumum ona göreydi zaten; i20, ibiza, corsa gibi arabalar sizi mutlu eder. 1 milyon altında alınacak güzel araçlar bunlar.

Kesinlikle katılıyorum. Biz ikinci el Seat leon aldık 900 bine. Çok seviyorum. Çok güzel sağlam rahat kullanımlı bir araba. Hem de wv grubu.
O paraya fiata vereceğine çok daha iyi araçlar alabilir

Geçmiş olsun dikkatli olun lütfen trafik şakaya hiç gelmiyor. Bugün bayideki satış elemanı güvenilirliğini anlata anlata bitirememişti halbuki acemi değilim yıllardır babamın fiestası (ford) var onu kullanıyoruz. Ben manuelden sıkıldım otomatik istiyorum hemde kendime ait olsun istiyorum

Ford iyi bir markadır zaten. Ama satış temsilcisi sizi biraz kandırmaya çalışıyor bence. Biraz araştırın göreceksiniz Fiat cidden iyi bir marka değil.

Abimle babamda aybı tepkiyi veriyor of çok görselciyim yoksa başka sebebi yok hiç anlamam motordan falan ama sanırım iyi değil hiç onay çıkmadı konudan da
O görsel araba yokuşta bayıldığında hiç bir ise yaramıyor.
1.2 Motor.
Değmez inan.
Toyota al, Honda al.
Görsellik için düşük motorlu araba alınmaz.

Evet abimde aynı modellerde kararlı ayağımı yorganıma göre uzatacağım artık 700 kredi ödeyebilmem imkansız alınca alışırım inşallah hevesim geçer belki

Yaa ama araç tasarımı çok tatlı değil mi test sürüşüne gitmedim denemek lazım aslında
Test sürüşü bayırda olmayacağına göre o an sürüşten her türlü keyif alırsın zaten. O dediğin araç şehir dışı yolculuğuna hiç uygun değil, yanından tır geçse savrulma ihtimali var gibi.

Her türlü vazgeçmem gerek anlıyorum ki. Şehir dışı çok git gel yapıyorum ben o yüzden abimde 1.3 aşağısı alma dedi. Söz dinleyeceğim

Bütçem kısıtlı 800 falan ancak.
Otomatik de olsun diyoruz.
Astralar biraz pahalı, incelediğim kadarıyla.
Bide benzin otomatikleri nasıl sizce,yqkıt durumu?
Yakıt yiyor valla yemiyor diyemem ama gerçekten hoş araba.
Şehir içi 100 km de 6 litre diyor
800 bine 2019 model alırsınız yahu biz de öyle ettik.
Otomatik bizimki de benzinli.

Her türlü vazgeçmem gerek anlıyorum ki. Şehir dışı çok git gel yapıyorum ben o yüzden abimde 1.3 aşağısı alma dedi. Söz dinleyeceğim
Bu kadar kişi de abinle aynı mantıkta ise bencede dinle sen onu....
1.4 den aşağısına bende bakmıyorum.
Bende de fiesta var 1.5 çok memnunum ama otomatik almak istediğim için satışa koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…