Arkadaşlar yanlış anlasiliyorum galiba ben birinci olmalıyım falan diye bi düşünce yok içimde
Siz bilmiyosunuz ama ben yarışmaya katilmadan önce Kazen beye yazdım eğer kazanicagim bi kategori olursa bazı sebeplerden dolayı ben hediyemi almak istemiyorum diye
Yani ben kazansam da kaybetsem de maddi açıdan farketmiyor benim için
Ama o kadar uğraşıp yaptığım bi corbaya sadece 8 oy gelince üzüldüm açıkçası
onlardan biri azeri biri Bulgaristan'da yaşayan birisiydi bu corbanin tadını bilenlerdi yani, bir diğerinin eşi tadip begendigi için biri de arkadaş olduğumuz icin kullananlar
E ne kaliyo o zaman geriye 4 kişi
Tamam yemediginiz bi şey olduğu için oy vermediginizi anlarım ama demek ki bu forumda emek, sunum en önemlisi de yenilik en son geliyor
Eğer bunlar her şeyden önce gelseydi sizin için en az 20 oy almam gerekiyordu
Ben de sizin yaptiginiz yemeklerin yüzde doksaninin tadını bilmiyorum ama söylediğim gibi emeğe oy veriyorum
Yine söylüyorum bir oy da alsam mümkün olduğu kadar tüm kategorilere katilacagim
Benim için eğlence önemli olmasa zaten diğer yarışmada söylerdim fikirlerimi şimdi bi arkadaşın lafinin üstüne söyleyince böyle dallandi budaklandi
Benim yorumuma lutfen cevap yazmayin siz yazınca ben de cevaplamak zorunda kaliyorum konuyu tartışmaya cevirmeyelim her kes gibi ben de düşüncelerimi söyledim
Her kese iyi eğlenceler