• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
Bizde fırında kızartırız ama üzeri yumuşacık ve ıslak olur...Üzerine yumurta süreriz tekrardan ;)

ben bunu görmemişim sen mi yaptın canım bizde tereyağı sürüyoruz bir teyzem yumurta sürer ama tereyağ daha hoş geliyor bana zaten hamur sırf yumurta tereyağ sürünce o yumurta kokusunu alıyor

ay afiyet olsun :17:

ben zor bi 20 ay geçirdim düşük hamilelik e 7.5 aydır oğlum :37: mutfakta pratik şeyler yaptım hep yarışma için böyle zor şeyler yapınca ister istemez beklenti içine girdim sanırım :9:
yoksa ben bir mutfak canavarıyımdır :21: aslında yarışma bahane kocam bayram etti yazık :9:
tatlı kategorisi yokmu bi sarığı burma yapsaydın diyo :27:

Cnm benim sıkıntılarının sonu güzel olmuş maşallah oğluşuna:nazar:
Bak en azından eşin için katıl yarışmalara:9:
Bu arada yok falan dedim ama tutulmuşum cidden şaka gibi :27:

Cnm benim sıkıntılarının sonu güzel olmuş maşallah oğluşuna:nazar:
Bak en azından eşin için katıl yarışmalara:9:
Bu arada yok falan dedim ama tutulmuşum cidden şaka gibi :27:

tutuldun demek tamam o zaman tutmuştur o çiğ köfte :60:

yok kocam için filan katılmayayım ben sonra cıvıtıyorum :37:

Nacizane bir sey eklemek istiyorum :)
Umarim kimse yanlis anlamaz.. :)

Bana göre emegin bir kistasi yoktur.
Saatlerce ugrastiran bir manti mesela emektir evet
Ama yenilik yaratmak da en az onun kadar emek ister...
Ya da pratik bir yemek yaparsiniz ama cok orjinal bir sunus bicimi düsünür bulursunuz, o da en az 4 5 saatlik manti kadar emek ister bence.
Emege sadece harcanan enerji ve saat olarak bakmak yanlis bence.

Belki de ben yemek yapmayi sanat olarak görüyorum o yüzden.

En basitinden bir örnek; bir tablo yaparsiniz bes on dakikada, renkler öyle güzel karisir öyle özgün bir sey cikar ki ortaya, insanlar hayran kalir. Öte yandan baska bir ressam belki bir yil ugrasmistir cok zorlu detaylarla savasmistir ama digeri daha cok begeni kazanir... Bu durumda ama digeri daha uzun süre calisti daha cok emek verdi mi diyecegiz, ortada on dakikada yapilmis bir güzellik varken? )

Yemeklerimiz de böyle, cok pratik bir yemek de begeni kazanabilir, kazanabilmelidir de.

Bu konulara girilirse hiç çıkılmaz çünkü gerçekten göreceli bir durum ki oylardaki dağılım da bunun kanıtı.
Kimi uğraştırıcı şeyleri sever kimi pratik şık sunumları.
Biz katılımcıların niye bana niye ona benimki emekli benimki eşsiz bir sunum demesi yersiz aslında.
Yarışmanın ruhuna da pek şık durmuyor.
Katılan her yemek birbirinden güzel bence ve hepsinde emek var.
Birini yüceltirken diğerini yeriyorsak burda bir sıkıntı oluşur.
Tv formatlı yemekteyize dönüşmeyelim bence. Herkes gönlünden geçene beğenisine verecek.

tutuldun demek tamam o zaman tutmuştur o çiğ köfte :60:

yok kocam için filan katılmayayım ben sonra cıvıtıyorum :37:

Yarın bir tepsi daha mı yoğursam; o zaman gider mi bu hamlığım:1:
Zira ilk spor yaptığında hamlar ya insan o haldeyim:27:

Arkadaşlar yanlış anlasiliyorum galiba ben birinci olmalıyım falan diye bi düşünce yok içimde
Siz bilmiyosunuz ama ben yarışmaya katilmadan önce Kazen beye yazdım eğer kazanicagim bi kategori olursa bazı sebeplerden dolayı ben hediyemi almak istemiyorum diye
Yani ben kazansam da kaybetsem de maddi açıdan farketmiyor benim için
Ama o kadar uğraşıp yaptığım bi corbaya sadece 8 oy gelince üzüldüm açıkçası
onlardan biri azeri biri Bulgaristan'da yaşayan birisiydi bu corbanin tadını bilenlerdi yani, bir diğerinin eşi tadip begendigi için biri de arkadaş olduğumuz icin kullananlar
E ne kaliyo o zaman geriye 4 kişi
Tamam yemediginiz bi şey olduğu için oy vermediginizi anlarım ama demek ki bu forumda emek, sunum en önemlisi de yenilik en son geliyor
Eğer bunlar her şeyden önce gelseydi sizin için en az 20 oy almam gerekiyordu
Ben de sizin yaptiginiz yemeklerin yüzde doksaninin tadını bilmiyorum ama söylediğim gibi emeğe oy veriyorum
Yine söylüyorum bir oy da alsam mümkün olduğu kadar tüm kategorilere katilacagim
Benim için eğlence önemli olmasa zaten diğer yarışmada söylerdim fikirlerimi şimdi bi arkadaşın lafinin üstüne söyleyince böyle dallandi budaklandi
Benim yorumuma lutfen cevap yazmayin siz yazınca ben de cevaplamak zorunda kaliyorum konuyu tartışmaya cevirmeyelim her kes gibi ben de düşüncelerimi söyledim
Her kese iyi eğlenceler:21:

vay vayy Amonra atağa geçmiş hadi bakalım heyecan başladı yarışmada çok heyecanlı :18:

Acaba yeni kategoriyi kim belirleme şansına sahip olacak merak içersindeyim.. :34:

Mailing sisteminden bahsedilmişti bir ara sanırım onun etkisi bu .

Mail yoluyla yarışmadan haber edilen eski üyeler gece atağa geçmiş olabilir.

Ya da benim oyum amonra ' da büyük etki oluşturmuş :60::60::60:

demek ki öyle olmuş:1:

Bu da sana yaramış işte.. Söyle bakıyım söylee hadii çekinme kimleri uykusuz kalması için ikna ettinnn :9::9::9:

sen bile şaşırdın bu işe ee dengeler hiç belli olmaz tatlımm.. Çekilme olacak ki heyecan olsunn yeter ki sonunda dostluk kazansınn.. Herkes çok emek vermiş çekişme olması normal gözümüz sen ve Arzumun üzerinde takipteyiz merakla :18:

Amonredim öndee :nazar: :54:

dostluk kazansın ablam:16:

mail sistemiyle haberdar edilmenin katılıma etkisi muhakkak büyük
benim oyum Amonra' da diyen herkesi öpüyorum:16:
demeyini de öpebilirim:27:

Bu da sana yaramış işte.. Söyle bakıyım söylee hadii çekinme kimleri uykusuz kalması için ikna ettinnn :9::9::9:

sen bile şaşırdın bu işe ee dengeler hiç belli olmaz tatlımm.. Çekilme olacak ki heyecan olsunn yeter ki sonunda dostluk kazansınn.. Herkes çok emek vermiş çekişme olması normal gözümüz sen ve Arzumun üzerinde takipteyiz merakla :18:

ben gece fosur fosur uyudum ama sağ olsun uymayan arkadaşlar katılımlarını eksik etmemişler
herkese teşekkürler:16:

Bak bu mailing olayı olabilir büyük ihtimal eh seninde oyunu yabana atmamak lazım bin kaplan gücü yaratabilir :23:

Demek ki Amonranın sunumundan mailingcilerde etkilenmiş tablo gibi ama dimi. Hani bir şarkı var yaa canımın çoğu kaldı sende diye benim de Amonra'da kaldı ama bir tercih yapmam gerekiyordu herkes gibi. Kura çektim aklımda olanlardan ve verdim oyumu çok zorlandım ben bu sefer bee.. Çerkez tavuğunu bu sunumla kesinlikle misafirlerime denicemm :34:

dostluk kazansın ablam:16:

mail sistemiyle haberdar edilmenin katılıma etkisi muhakkak büyük
benim oyum Amonra' da diyen herkesi öpüyorum:16:
demeyini de öpebilirim:27:

ben gece fosur fosur uyudum ama sağ olsun uymayan arkadaşlar katılımlarını eksik etmemişler
herkese teşekkürler:16:

Orası öyle tabiki güzel ve çekişmeli geçsin :16: :nazar:

Back