• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
İstiridye krepli mantar super hemen evde yapılacak çerkez tavuğunda oyle gözüküyor
Diyetteyim kızlar aciktim yapmayın bunu bana :1:

İstiridye krepli mantar super hemen evde yapılacak çerkez tavuğunda oyle gözüküyor
Diyetteyim kızlar aciktim yapmayın bunu bana :1:

krepli mantar diyete biraz ağır gidebilir ama krebi kepekli undan mantarları da közleyerek yaparsan olur
çerkeztavuğunu diyette bile olsam affetmem ben:56:

wwuuuhhuuuuuuuuuuuhhhhhh neler olmuş burlarda böylee:8::6:
dengeler alt üst olmuşş:6:ya o değilde bende hediyelerin ne olduğunu merak edenlerdenim:27::30::32:
neyse kaybeden arkadaşlar önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum kazananlarıda şimdiden tebrik ediyorum:21::21::21::6:

haberdar olmayanların haberdar olup oy kullanması sadece benim değil tüm katılımcıların işine yarar
ama genel anlamda benim işime yaramış tarifimi gören beğenen fazla olmuş:56:

evet güzel gidiyor ama daha oylamanın bitmesine çok var kuzum:16:

ödüllü ama ödülü bilmiyorum canım:34:

Kesinlikle öyle bir katılım oluyor yoğun şekilde ve herkese oy gidebilir o yüzden herkesin işine yarar ama göze de hitap ettiği için sen öne çıkmışsın demek ki.
:53::53::53: Ne geceymiş yahu :27: Oylama için son günleri bekleyemi olmuş,mailling sistemimi anlamadım ama olsun,küsmedim darılmadım :16: Ben birinci giderken ortalık karıştı,farklı farklı yorumlar yazılıyordu dün geceye kadar ama bakıyorumda şimdi tebrikler,iyi niyetler ve heyecanlar paylaşılıyor :29: Olması gereken bir dostluk dayanışma yaşanıyor :46:

Bence sonuç şimdiden belli.Amonra arkadaşımı ve katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum :42: Gerçektende çok keyif alarak katıldım (bazen üzüldüğüm yorumlarda okudum tabi ama unuttum)
Birinciye Pro kart ödülü ve mutfak eşyaları hediyesi var sanırım.Ben Pro kart ödülünü isterdim sadece :31: Belki ikinciye bu ödülü verirler yada Amonra arkadaşımız hediye eder :34: (isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü ...misali):17:

Hadi hayırlı olsun,ne diyelim...:54:

yani evet sunumda önemli dediğimiz için çok farklı yorumlar oldu. Alay konusu da yapıldı abartıldı yanii oysa makinenin son modeliyle falanıyla alakası yok ki bunun herkes kendi evinin sıradan mutfağında yaptı sonuçta yemeklerini amonra da öyle çok değişik çekilmiş resimlerde değil olanı resmediyor makine de elbette. Güzel olan bir sunumu hiçbir makine kötü çekemez. Dediğimiz gibi isteyen emeğe verir oyunu, isteyen sunuma kriterler farklı. Mesela çorbayı çok farklı sunamazsın nasıl şekil vereceksin ne katacaksın bu yüzden emek ön planda oldu daha fazla ama diğper yemek kategorilerinde yemeğin sunumunun albenisinin öne çıkması çok doğal yapılmak istenen yemeği görselde de görmek istiyor insanlar. Sonuçta tadamıyoruz. Sende çok iyi oy aldın bu da başarıdır canımm.

En önemlisi herkes çok iyi işler çıkardı ortaya katılım güzel oldu kk adına en güzeli bu yarışma dikkate alındı oy verme konusunda katılım çok iyi oldu. Bence çok güzel bir yarışma oluyor. Organize edenlere teşekkürler siteye ayrı bir heyecan geldi. :34:

Son düzenleme:
Amonra şu an itibariyle bir rekora imza atıyoorrr sunumdaki biraz yaratacılığın nelere kadir olduğunu görüyoruz. Bundan sonraki yarışmalarda bunu es geçmemek gerek. :52::52:

Son düzenleme:
mesaj tekrarı..

Son düzenleme:
kizlar bi dahaki kategori 14 subat sevgililer gunu tarifleri olsun mu lutfen lutfeeeeeeeeeeeeeeen:27::46::46::46:

olabilir tabii arasıcaklardan sonra zeytinyağlılar gelebilir mesela ya da et yemekleri falan. Ama sevgililer gününe tatlı yakışır pastalar falann :16:

Tatllarda kendi arasında ayrılmalı bence şimdi biri baklava yaparken biri kek yaparsa kafadan kaybeder zaten haksızlık olur. Sütlü ve çikolatalı tatlılar denebilir ya da direk kek ve pastalar denebilir. Sonra da şerbetli tatlılar diye olur ayrılır yani kendi içerisinde. :34:

diyet yemekleri kategorisi de olsun..biz zayıflayanlar için de faydalı olur.......:6::6::6::6::6::6::6::6:

sonraki kategoriyi kim belirleyecek 1. olan mı:26:

Tatllarda kendi arasında ayrılmalı bence şimdi biri baklava yaparken biri kek yaparsa kafadan kaybeder zaten haksızlık olur. Sütlü ve çikolatalı tatlılar denebilir ya da direk kek ve pastalar denebilir. Sonra da şerbetli tatlılar diye olur ayrılır yani kendi içerisinde. :34:

Evet Amonra'm 1. olan belirliyor.

Aslında haklısın sütlü/ şerbetli diye ayrılması gerekir. Ama güzel olur daha göz alıcı :1:

sonraki kategoriyi kim belirleyecek 1. olan mı:26:

evett yani büyük ihmalle sen. Aslında sıraya göre gitmek lazım şimdi arasıcak oduğuna göre ya zeytinyağlılar ya da ana yemek ama ana yemek derken çok şey giriyor işin içine tavuğu, eti, köftesi acaba et yemekleri ve tavuk yemekleri diye mi ayrım yapılır. Et yemeklerine köfte dahil olur mu onun yarışması ayrıca mı yapılır bilemiyorum karışık yoksa sevgililer günü diye direk tatlılara mı geçilir.

Amonra valla kategori belirleme işi bizi aşar sen karar ver artıkın kazenle konuşur anlaşırsınız ne olacağına. :34:

Tatlılar olursa 14 Şubata özel kalpli kurabiyeler vs de yapılabilir. Yani o zaman 14 şubat için tatlılar olması gerekir. Bu yarışmaya yetişemedim ama bir sonrakine kesin katılacağım :16:

Back