Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstiridye krepli mantar super hemen evde yapılacak çerkez tavuğunda oyle gözüküyor
Diyetteyim kızlar aciktim yapmayın bunu bana
haberdar olmayanların haberdar olup oy kullanması sadece benim değil tüm katılımcıların işine yarar
ama genel anlamda benim işime yaramış tarifimi gören beğenen fazla olmuş
evet güzel gidiyor ama daha oylamanın bitmesine çok var kuzum
ödüllü ama ödülü bilmiyorum canım
Ne geceymiş yahu Oylama için son günleri bekleyemi olmuş,mailling sistemimi anlamadım ama olsun,küsmedim darılmadım Ben birinci giderken ortalık karıştı,farklı farklı yorumlar yazılıyordu dün geceye kadar ama bakıyorumda şimdi tebrikler,iyi niyetler ve heyecanlar paylaşılıyor Olması gereken bir dostluk dayanışma yaşanıyor
Bence sonuç şimdiden belli.Amonra arkadaşımı ve katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Gerçektende çok keyif alarak katıldım (bazen üzüldüğüm yorumlarda okudum tabi ama unuttum)
Birinciye Pro kart ödülü ve mutfak eşyaları hediyesi var sanırım.Ben Pro kart ödülünü isterdim sadece Belki ikinciye bu ödülü verirler yada Amonra arkadaşımız hediye eder (isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü ...misali)
Hadi hayırlı olsun,ne diyelim...
Amonra şu an itibariyle bir rekora imza atıyoorrr sunumdaki biraz yaratacılığın nelere kadir olduğunu görüyoruz. Bundan sonraki yarışmalarda bunu es geçmemek gerek.
sonraki kategorilerde daha iyi rekorlar kıracak arkadaşlar olacaktır eminim canım
kizlar bi dahaki kategori 14 subat sevgililer gunu tarifleri olsun mu lutfen lutfeeeeeeeeeeeeeeen
sonraki kategoriyi kim belirleyecek 1. olan mı:26:
Tatllarda kendi arasında ayrılmalı bence şimdi biri baklava yaparken biri kek yaparsa kafadan kaybeder zaten haksızlık olur. Sütlü ve çikolatalı tatlılar denebilir ya da direk kek ve pastalar denebilir. Sonra da şerbetli tatlılar diye olur ayrılır yani kendi içerisinde.
sonraki kategoriyi kim belirleyecek 1. olan mı:26:
kizlar bi dahaki kategori 14 subat sevgililer gunu tarifleri olsun mu lutfen lutfeeeeeeeeeeeeeeen