• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
dostluk kazansın ablam:16:

mail sistemiyle haberdar edilmenin katılıma etkisi muhakkak büyük
benim oyum Amonra' da diyen herkesi öpüyorum:16:
demeyini de öpebilirim:27:

ben gece fosur fosur uyudum ama sağ olsun uymayan arkadaşlar katılımlarını eksik etmemişler
herkese teşekkürler:16:

sana da sürpriz oldu iştee :34:

Çorbalarda da böyle olmuştu zaten bir akşamda oylar artmıştı o da mailing etkisiydi. Kimse onlar saygılarımı sunuyorum ben katıldığım zamanda desteklerini esirgemesinler dermişimmm :9:

Bne oy veremdim sadece bir oy verme hakkım vardı ve kura çektim. Ama beni de öp kokulu kokulu :9::16:

aaa Amonra ne güzel olmuş oyların :) sana oy veren bir holiganın olarak çok sevindim :1:

aaa Amonra ne güzel olmuş oyların :) sana oy veren bir holiganın olarak çok sevindim :1:

evet canım ben de şaşırdım sabah bi kalktım öne geçmişim
daha çok değişir sonuç
son dakikaya kadar belli olmaz sonuç
ama oy veren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum:16:

Amonraa yanlış mı görüyorum 69 olmuşş. Bir rekor mu geliyor acabaaa :52: buna mailing etkisi mi desek, o sunumun şahaneliğinin etkisi mi desek, çerkez tavuğunu seven onca kişi biraraya gelmiş mi desek ne desek bilemedim ama ciddi atak yaptın bir anda senin bile tahmin edemeyeceğin şekilde. Arzum arkadan takip ediyorr geceden beri böyle olduysa iki günde neler olur tahmin edemiyorum ben çok çekişmeli çook gözleri üzerinizde :16:

aaa ben birkaç saat önce baktım 54 falandı şimdi 72 olmuş :) demek oylama sonuna yaklaşınca üyeler hız verdiler oylamaya

Günlerdir incelemekten helak oldum,pc ekranında kaç tane yeni sekme açtım ben bile bilmiyorum:))
Eleye eleye iki yarışmacı arasında git-gel sonucunda karar verdim ve oyladım.
Emeği,sunumu,uğraşı,kullandığı malzemeler,tarifi açıklarken ki doğallığı ve tarifi anlamamızı sağlamak adına kullandığı kelimeleri özenle seçmesi,konunun akışı v.s.....
Empati yaptım ben olsam bu tarifi nasıl sunardım diye ve döndüm dolaştım seni kendimde buldum Amonra...
Tebrik ederim canım,yarışmada başarılar diliyorum oyum sende:16:

Günlerdir incelemekten helak oldum,pc ekranında kaç tane yeni sekme açtım ben bile bilmiyorum:))
Eleye eleye iki yarışmacı arasında git-gel sonucunda karar verdim ve oyladım.
Emeği,sunumu,uğraşı,kullandığı malzemeler,tarifi açıklarken ki doğallığı ve tarifi anlamamızı sağlamak adına kullandığı kelimeleri özenle seçmesi,konunun akışı v.s.....
Empati yaptım ben olsam bu tarifi nasıl sunardım diye ve döndüm dolaştım seni kendimde buldum Amonra...
Tebrik ederim canım,yarışmada başarılar diliyorum oyum sende:16:

çok çok teşekkür ederim canım
olabildiğince sade ve anlaşılır olmaya çalıştım
mutfakta hamaratlığı ile rakibim olabilecek birinden bu övgüleri duymak çok güzel:16:

Amonra ya verdim oyumu..

çok teşekkür ederim canım:16:

Amonraa yanlış mı görüyorum 69 olmuşş. Bir rekor mu geliyor acabaaa :52: buna mailing etkisi mi desek, o sunumun şahaneliğinin etkisi mi desek, çerkez tavuğunu seven onca kişi biraraya gelmiş mi desek ne desek bilemedim ama ciddi atak yaptın bir anda senin bile tahmin edemeyeceğin şekilde. Arzum arkadan takip ediyorr geceden beri böyle olduysa iki günde neler olur tahmin edemiyorum ben çok çekişmeli çook gözleri üzerinizde :16:

haberdar olmayanların haberdar olup oy kullanması sadece benim değil tüm katılımcıların işine yarar
ama genel anlamda benim işime yaramış tarifimi gören beğenen fazla olmuş:56:

aaa ben birkaç saat önce baktım 54 falandı şimdi 72 olmuş :) demek oylama sonuna yaklaşınca üyeler hız verdiler oylamaya

evet güzel gidiyor ama daha oylamanın bitmesine çok var kuzum:16:

hıı ödüllü mü bu yarışma ?

ödüllü ama ödülü bilmiyorum canım:34:

Ben de Lambrusco oyladım. Diğer tarifler de çok güzel , herkesin emeğine sağlık ama patatesli, kolay ve yaratıcı tarifleri çok seviyorum. Ben de bir zamandır iyi bir kaygana tarifi bakıyordum. Bu biraz daha yattı kafama, bu Pazar yapayım bakayım. İnşallah olur.

:53::53::53: Ne geceymiş yahu :27: Oylama için son günleri bekleyemi olmuş,mailling sistemimi anlamadım ama olsun,küsmedim darılmadım :16: Ben birinci giderken ortalık karıştı,farklı farklı yorumlar yazılıyordu dün geceye kadar ama bakıyorumda şimdi tebrikler,iyi niyetler ve heyecanlar paylaşılıyor :29: Olması gereken bir dostluk dayanışma yaşanıyor :46:

Bence sonuç şimdiden belli.Amonra arkadaşımı ve katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum :42: Gerçektende çok keyif alarak katıldım (bazen üzüldüğüm yorumlarda okudum tabi ama unuttum)
Birinciye Pro kart ödülü ve mutfak eşyaları hediyesi var sanırım.Ben Pro kart ödülünü isterdim sadece :31: Belki ikinciye bu ödülü verirler yada Amonra arkadaşımız hediye eder :34: (isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü ...misali):17:

Hadi hayırlı olsun,ne diyelim...:54:

ya aslinda cerkez tavugu diyecektim :26:birden icli köfteyi görünce dayanamadim ilk siradakini isaretlemisim yanlislikla:1::1::1::1:ikinci bi hakkim olsaydi kesin onu secerdimmm:kkk:

Son düzenleme:
A m o n r a, Lambrusco ve Gamzelim tarifleriniz ve sunumlarınız için tebrik ederim. :46:Gerçekten çok hoş görünüyorlar. Çok da pratik :34:

Katılan bütün bayanların ellerine sağlık
:56:

:53::53::53: Ne geceymiş yahu :27: Oylama için son günleri bekleyemi olmuş,mailling sistemimi anlamadım ama olsun,küsmedim darılmadım :16: Ben birinci giderken ortalık karıştı,farklı farklı yorumlar yazılıyordu dün geceye kadar ama bakıyorumda şimdi tebrikler,iyi niyetler ve heyecanlar paylaşılıyor :29: Olması gereken bir dostluk dayanışma yaşanıyor :46:

Bence sonuç şimdiden belli.Amonra arkadaşımı ve katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum :42: Gerçektende çok keyif alarak katıldım (bazen üzüldüğüm yorumlarda okudum tabi ama unuttum)
Birinciye Pro kart ödülü ve mutfak eşyaları hediyesi var sanırım.Ben Pro kart ödülünü isterdim sadece :31: Belki ikinciye bu ödülü verirler yada Amonra arkadaşımız hediye eder :34: (isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü ...misali):17:

Hadi hayırlı olsun,ne diyelim...:54:

aşk olsun arzum yorum yapanlardan biride bendim ama seninle bir ilgisi yoktu ben zaten demiştim bunu :50:

ben hala küs durumdayım :27:

bende şimdi gördüm neler olmuş yahu :53:

sen değil başkasıda önde olsa aynını derdim ben en zor olanı yaptım diye :9:

tutamadım çenemi beklentim yüksekti ondan sanırım :35:

Back