- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Efser çok maduruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efser çok maduruz.
Ben senden farklı değilim yarın pasta yapacağım ama yemek yokYarın senin tencere kekini yapmayı planlıyorum Nevoş ama yiyemiyecem sırf yapmak için eltime beş çayına götürecem
Sikenderle madurmusunuzEfser çok maduruz.
Öle portakalı filan olmaz saf olanı için bakemBen kayısıli form çayı içiyorum
Canım diyet listende 6-7 dilim ekmek gördüm.Çok fazla değil mi diyet yapana.Onları azaltsan belki verirsin.Bir süre duruyormuş zayıflama.Belki de o dönemdesindir.Yok ya daha var son kilolar inatçı çıktı ama yılmak yok yola devam ben daha inatçıyım
Selam tatlım
Gözüme çok güzel göründü yapmam lazım ellerine sağlıkBen senden farklı değilim yarın pasta yapacağım ama yemek yok
Kolay gelsin
Ben severim sade demleme yapıyorum. Ama baska şeyler karıştırıyorumSikenderle madurmusunuz
Öle portakalı filan olmaz saf olanı için bakem
Onlar hayal.Hani gerçeği.Sikenderle madurmusunuz
Öle portakalı filan olmaz saf olanı için bakem
Sağol canım sen daha güzel süslersinGözüme çok güzel göründü yapmam lazım ellerine sağlık
Kim yedi bu sufleyi çabuk söyleEki Görüntüle 1435416 Sıcacık sufleye kim hayır der ki :)
Eşim yedi tabi kiKim yedi bu sufleyi çabuk söyle
Allahım tatlılar akın akın geliyor. Eline sağlık.Eki Görüntüle 1435416 Sıcacık sufleye kim hayır der ki :)
Afiyet olsunEşim yedi tabi ki
Canım aynı soruyu ben diyetisyene sordum hayır yemelisin diye beni uyardı hata canım istemiyor normal hayatta ben bu kadar yiyemem dedim zorla yiyeceksin dediCanım diyet listende 6-7 dilim ekmek gördüm.Çok fazla değil mi diyet yapana.Onları azaltsan belki verirsin.Bir süre duruyormuş zayıflama.Belki de o dönemdesindir.
O benimde dikkatimi cektiCanım aynı soruyu ben diyetisyene sordum hayır yemelisin diye beni uyardı hata canım istemiyor normal hayatta ben bu kadar yiyemem dedim zorla yiyeceksin dedi
Önce inan şüpeledim bunda var bir bit yeniği baktım hakiketen veriyorum sonra karışmadım
Zaten onunla ilgi hayatım hep düzensiz ne geliyosa başıma onun yüzünden geliyor
Bugün ben de onu dedim.Bazı kişiler yiyerek zayıflıyormuş.Demekki sen de o dilimin içindesin.Şanslısın ne güzel işte.Canım aynı soruyu ben diyetisyene sordum hayır yemelisin diye beni uyardı hata canım istemiyor normal hayatta ben bu kadar yiyemem dedim zorla yiyeceksin dedi
Önce inan şüpeledim bunda var bir bit yeniği baktım hakiketen veriyorum sonra karışmadım
Zaten onunla ilgi hayatım hep düzensiz ne geliyosa başıma onun yüzünden geliyor