- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Insaallah CanımTesekkur ederim
tabiki birakirmiyim hic.zaten bakiyordum hep ama aktif olamadim bi turlu.insallah bundan sonra olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallah CanımTesekkur ederim
tabiki birakirmiyim hic.zaten bakiyordum hep ama aktif olamadim bi turlu.insallah bundan sonra olucam
Sefim ellerine saglik harika gorunuyorBen diyetteyim bu size gelsin Eki Görüntüle 1435272
Ellerine sağlık.Kim yiyecek bunu şimdi. Yazık olmasın Nevoşla ben yeriz.Ben diyetteyim bu size gelsin Eki Görüntüle 1435272
Yeriz degil miEllerine sağlık.Kim yiyecek bunu şimdi. Yazık olmasın Nevoşla ben yeriz.
Yeriz yer.Yeriz degil mi
Pinko'ya soylemeyelim
Tamam bulasiklarida yikayalimyanina kolada icelim tam olsunYeriz yer.
Pinko görmeden midemize iner,bulaşıkları da yıkar iz bırakmayız.
Battı balık yan gider içelim gitsin.Tamam bulasiklarida yikayalimyanina kolada icelim tam olsun
Keske tatli oncesi iskender falan yeseydikBattı balık yan gider içelim gitsin.
O kadar da fazla olur diyet yapıyoruz Nevoş.Keske tatli oncesi iskender falan yeseydik
Ayy yakalandık çok zayıflamış Efser`e.Ne oluyor burda
Pasta kola olduiskender mi olmadıO kadar da fazla olur diyet yapıyoruz Nevoş.
Efser bizde yesil çay içiyordukNe oluyor burda
Yok ya daha var son kilolar inatçı çıktı ama yılmak yok yola devam ben daha inatçıyımAyy yakalandık çok zayıflamış Efser`e.
Selam canım.
YakalandıkAyy yakalandık çok zayıflamış Efser`e.
Selam canım.
AcabaEfser bizde yesil çay içiyorduk
Seni mi kıracam hadi yiyelim gitsin.Olmuşken bol tereyağlı olsun bari.Pasta kola olduiskender mi olmadı
Efser bizde yesil çay içiyorduk
Yesil çay içmeye kalkıyorduk