- 16 Ağustos 2010
- 293.026
- 602.889
- 43
Yok bizim yoresel yemek yok deyince oyle bir izlenim oldutabi sevinirimVakit bulursam katilirim canim tipe bak cok mu sevindin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bizim yoresel yemek yok deyince oyle bir izlenim oldutabi sevinirimVakit bulursam katilirim canim tipe bak cok mu sevindin
Evet yuruyus cok iyi oluyor.Zaten benim derdim bacaklar oda yuruyusle gidecekYürüyüş en etkilisi bence.Yok dükkan kapandı bende.Daha yapamam.
Öğlen yediğim yetiyor. Yoğurt yeter acıkmıyorum çok.
Bu diyet isleri hic bana gore degil gecen gun diyetisyene gittim 6ay yapamazsin dedi bende ben diyet istemiyorum sizin verdikelerinizin ben zaten yarisini yemiyorum olmuyor anlasamiyoryz dedim kadinaAcıkınca çay kahve dolduruyoruz işte mideyi.
varda ben hic sevmedim icin ugrasmam bakalim kizcemin huyu degisti huyzsuz bi kiz olduYok bizim yoresel yemek yok deyince oyle bir izlenim oldutabi sevinirim
Allah kolaylik versinBu diyet isleri hic bana gore degil gecen gun diyetisyene gittim 6ay yapamazsin dedi bende ben diyet istemiyorum sizin verdikelerinizin ben zaten yarisini yemiyorum olmuyor anlasamiyoryz dedim kadina
varda ben hic sevmedim icin ugrasmam bakalim kizcemin huyu degisti huyzsuz bi kiz oldu
Zor be Meryem ne sen sor sen ben söyleyim.Bazı insanlar yiyerek zayıflıyormuş bunu biliyormuydun. Keşke öyle olsaydık.Bu diyet isleri hic bana gore degil gecen gun diyetisyene gittim 6ay yapamazsin dedi bende ben diyet istemiyorum sizin verdikelerinizin ben zaten yarisini yemiyorum olmuyor anlasamiyoryz dedim kadina
varda ben hic sevmedim icin ugrasmam bakalim kizcemin huyu degisti huyzsuz bi kiz oldu
Bizim bunye onu kabul etmiyorZor be Meryem ne sen sor sen ben söyleyim.Bazı insanlar yiyerek zayıflıyormuş bunu biliyormuydun. Keşke öyle olsaydık.
Kahretsin ki öyle.Bizim bunye onu kabul etmiyor
Verecegiz insaallahKahretsin ki öyle.
Amiiin canimAllah kolaylik versin
evet ya keske oyle olsaydik bizim teyzenin kiz var deli gibi yiyor zapzayif onu gorunce depresyon a giriyorumZor be Meryem ne sen sor sen ben söyleyim.Bazı insanlar yiyerek zayıflıyormuş bunu biliyormuydun. Keşke öyle olsaydık.
Merhaba canim nasilsinSelam hanimlar
Merhaba canim nasilsin
Yarisma nasil gidiyor heyecan var mi
İnşallah.Verecegiz insaallah
Öylelerini döveceksin.Amiiin canim
evet ya keske oyle olsaydik bizim teyzenin kiz var deli gibi yiyor zapzayif onu gorunce depresyon a giriyorum
Selam.Şimdiden tebrik ederim.Selam hanimlar
Hayirli olsun canimBu ayin sefi olacaksin burda bizi yalniz birakmazsinYarisma benim acimdan cok guzel gidiyor valla.tabiki heyecan olmazmi.ilk yarismam ve iyi gidiyorum
Bildirim yaptin mi bugunİnşallah.
Öylelerini döveceksin.
Selam.Şimdiden tebrik ederim.
Yok gerek var mı?Hiç yapmadım ki.Bildirim yaptin mi bugun
Pink list yapiyor bugun kilo bildirimi yapanlar icinHer cuma yapacagiz bu Cuma sart degil ama bundan sonra mecburiYok gerek var mı?Hiç yapmadım ki.
Evet biliyorum ama dört günde pek fark olmaz.Moral bozmak istemedim.Haftaya yazarım.Pink list yapiyor bugun kilo bildirimi yapanlar icinHer cuma yapacagiz bu Cuma sart degil ama bundan sonra mecburi
İnşallah.
Öylelerini döveceksin.
Selam.Şimdiden tebrik ederim.
Hayirli olsun canimBu ayin sefi olacaksin burda bizi yalniz birakmazsin
Tamam o zamanEvet biliyorum ama dört günde pek fark olmaz.Moral bozmak istemedim.Haftaya yazarım.