- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Neee.. Ben bi bakim bakalımNevoş iskenderleri tek başına mı götürdüm ben.Sen yiyelim dedin.Hatta ben fazla olur dedim Pinko oku geçmişi.Oh ispiyonladım seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neee.. Ben bi bakim bakalımNevoş iskenderleri tek başına mı götürdüm ben.Sen yiyelim dedin.Hatta ben fazla olur dedim Pinko oku geçmişi.Oh ispiyonladım seni.
Ama ben tarif istemedimSurda sanal yiyemiyecek miyim birseylerNevoş iskenderleri tek başına mı götürdüm ben.Sen yiyelim dedin.Hatta ben fazla olur dedim Pinko oku geçmişi.Oh ispiyonladım seni.
Canım aslında diyetisyen sana bunu öğeretiyor neyi neyle yemen gerektiğini herşeyi yememiz ama bunu ayarlamamız gerekdiğini bir nevi yeme eğitmenlik yapıyor ...Bugün ben de onu dedim.Bazı kişiler yiyerek zayıflıyormuş.Demekki sen de o dilimin içindesin.Şanslısın ne güzel işte.
Yok kararlıyım sizden ilham aldım.Hadi ya iyiymiş, pek umutsuz göründün ilk günler gözüme ama sevindim
Bari şu smileyi koyma da inanalım
Yok yemezsin, düğüne odaklanmış durumdasın:)Hocam sence ben yer miyim
Başka topikte konuştuk galiba.Neee.. Ben bi bakim bakalım
Ben hiç değilse yiyelim demedim sadece istedim.Ama ben tarif istemedimSurda sanal yiyemiyecek miyim birseyler
Yok şüphen olmasın çok kararlıyımYok yemezsin, düğüne odaklanmış durumdasın:)
Ama tabi oglumun yaptığı tatlı, kola ve iskender planından sonra şüpheye düşmedim değil
Hadi ordan pastayi yemeyi sen teklif ettinBen hiç değilse yiyelim demedim sadece istedim.
Önce bi yok demişsin tam şaşırmıştım ki arkadan battı balığı gördümBen hiç değilse yiyelim demedim sadece istedim.
Buldu bileBaşka topikte konuştuk galiba.
Önce bi yok demişsin tam şaşırmıştım ki arkadan battı balığı gördüm
Evet onu bilmiyoruz işte.Diyetisyen bu yönden çok iyi.Neyi neyle yemen gerektiğini öğretiyor.Sebze zayıflamada en önemli etken.Hem sebze yeme alışkanlığı da kazanmışsınız.Her yönden iyi gelmiş sana diyetisyene gitmek.Canım aslında diyetisyen sana bunu öğeretiyor neyi neyle yemen gerektiğini herşeyi yememiz ama bunu ayarlamamız gerekdiğini bir nevi yeme eğitmenlik yapıyor ...
Kültür gereği benim evde herhün sebze pişmez mesale ama şimdi pişiyor ve çoçuklarda yiyor bende, daha sağlık biz bu kış hemen hemen çok hasta olmadık
Napim yemeyelim de ziyan mı olsun yani.Hadi ordan pastayi yemeyi sen teklif ettin
Battı balık ama sonra düze çıktı.Önce bi yok demişsin tam şaşırmıştım ki arkadan battı balığı gördüm
Buldu bile
Bende ziyan olmasın diye şey etmiştimNapim yemeyelim de ziyan mı olsun yani.
Battı balık ama sonra düze çıktı.
İyi geceler canımÇok geç olmuş.İyi geceler kızlar.