- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
HeeSüfle kokusumu aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HeeSüfle kokusumu aldım
Ya dursun lazım olur.Hep diyet yapacak değiliz.Ama tarifi verirsem kendin yersin ben yemedim ki
Amma işini biliyon ha :))Ya dursun lazım olur.Hep diyet yapacak değiliz.
Hee bilirim.Amma işini biliyon ha :))
Pinko adra'ya tarif vermeAmma işini biliyon ha :))
Evet ilk listeyi elime verdiğimde çok şaşırmıştım Nevoş yok ya dedim olmaz bunda var bir iş bu beni zayıflatmak yerine kilo altırıp burda mı tutmak istiyor ne entirikalar aklımdan geçmişti ama yaklaşık bu listeyi her gittiğim de vüçut anelizindeki sonuçtan sonra baştan aşağı yeniliyor ama ekmeklere hiç değişiklik yapmıyor onun deyimiyle ysğ yakımı için gerekliymiş bende azaltır diye bekliyorum metebolizmam yavaşladı diye yeni bişeyler ekledi bal felan17 kiloyu günde 8 dilim ekmekle verdim diye bilirim ama yanındaki yiyecekleri dengeli olmak şartıylaO benimde dikkatimi cekti
Çok fazla degil mi
Peki hangi tür ekmek yiyorsun.Evet ilk listeyi elime verdiğimde çok şaşırmıştım Nevoş yok ya dedim olmaz bunda var bir iş bu beni zayıflatmak yerine kilo altırıp burda mı tutmak istiyor ne entirikalar aklımdan geçmişti ama yaklaşık bu listeyi her gittiğim de vüçut anelizindeki sonuçtan sonra baştan aşağı yeniliyor ama ekmeklere hiç değişiklik yapmıyor onun deyimiyle ysğ yakımı için gerekliymiş bende azaltır diye bekliyorum metebolizmam yavaşladı diye yeni bişeyler ekledi bal felan17 kiloyu günde 8 dilim ekmekle verdim diye bilirim ama yanındaki yiyecekleri dengeli olmak şartıyla
Diyet sınavı mı yapıyosun kim daha çok dayanaçak yemiyeçek diye
Misafir için istedim.Pinko adra'ya tarif verme
Allah aşkına diyeti boşluyormusun?Hee bilirim.
Vermiycem tabi, ben onu bilmiyor muyum daha yazarken malzeme var mı diye yoklarPinko adra'ya tarif verme
Yeni tarif olunca dayanamaz tadına bakarsınMisafir için istedim.
Aslında sınava gerek yok 1 2 kişi hariç geriye kalanların hepsi yerDiyet sınavı mı yapıyosun kim daha çok dayanaçak yemiyeçek diye
Ayni fikirdeyimAllah aşkına diyeti boşluyormusun?
Vermiycem tabi, ben onu bilmiyor muyum daha yazarken malzeme var mı diye yoklar
Kepekli doğal olmak şartıyla burda tek bir yer yapıyor diyetisyende onu öneriyor ama ben arada karıştırarak yiyorum mesela tam tahıllı yada çavdar gibi ....Peki hangi tür ekmek yiyorsun.
Ben simdi degilde 1 ay sonra ekmeğe baslarsam diye soruyorum.
Hocam sence ben yer miyimAslında sınava gerek yok 1 2 kişi hariç geriye kalanların hepsi yer
Amanin o kadar az mıAslında sınava gerek yok 1 2 kişi hariç geriye kalanların hepsi yer
Afiyet olsun canımKepekli doğal olmak şartıyla burda tek bir yer yapıyor diyetisyende onu öneriyor ama ben arada karıştırarak yiyorum mesela tam tahıllı yada çavdar gibi ....
Yok valla spordan canım çıktı bugün.Akşam sadece yoğurt yedim.Allah aşkına diyeti boşluyormusun?
Vermiycem tabi, ben onu bilmiyor muyum daha yazarken malzeme var mı diye yoklar
Nevoş iskenderleri tek başına mı götürdüm ben.Sen yiyelim dedin.Hatta ben fazla olur dedim Pinko oku geçmişi.Oh ispiyonladım seni.Ayni fikirdeyim
Hadi ya iyiymiş, pek umutsuz göründün ilk günler gözüme ama sevindimYok valla spordan canım çıktı bugün.Akşam sadece yoğurt yedim.
Yok yahu hani birgün lazım olur diye şeyettim.