- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.891
- 43
Merhaba canimSelam kızlar.
Birinci belli galiba.Oylar almış başını gitmiş.
Evet 1. Belli oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canimSelam kızlar.
Birinci belli galiba.Oylar almış başını gitmiş.
Nehaber canimSelamm
selammm
Iiyim sen nasilsin bisi sorcam yaa sen dogumdan sonra hemoroid oldun muNehaber canim
Selam canım nasılsın?Nasıl gidiyor annelik.Selamm
selammm
Merhaba Nevoş naber?Merhaba canim
Evet 1. Belli oldu
İyiyim canim sagolIiyim sen nasilsin bisi sorcam yaa sen dogumdan sonra hemoroid oldun mu
Iiyim canim sen nasilsin bi derdim var onun disinda hersey guzel annelikde guzel gidiyor sukurSelam canım nasılsın?Nasıl gidiyor annelik.
Merhaba Nevoş naber?
Evet baya fark var değişmez artık.
İyiyim canim sagolSelam canım nasılsın?Nasıl gidiyor annelik.
Merhaba Nevoş naber?
Evet baya fark var değişmez artık.
Oh ne guzel beni oldurcek bu agri ikindin kizimin bi kremi var onu surdum baya bi iyi geldi ama cok feci bisi bugun dr gitcektim regl oldum gidemedimİyiyim canim sagol
Yok canim olmadimgecmis olsun
İhmal etme sonra mutlaka git canimOh ne guzel beni oldurcek bu agri ikindin kizimin bi kremi var onu surdum baya bi iyi geldi ama cok feci bisi bugun dr gitcektim regl oldum gidemedim
Ben de iyiyim canım çok şükür.İnşallah çözüme kavuşturursun sorununu.Iiyim canim sen nasilsin bi derdim var onun disinda hersey guzel annelikde guzel gidiyor sukur
Mecbur gitcem napemm bundan sonraki kategori ne olcak nevosİhmal etme sonra mutlaka git canim
amiiin canim az simdi iiyim sukurBen de iyiyim canım çok şükür.İnşallah çözüme kavuşturursun sorununu.
İyi gidiyor. Spor yapmaktan canım çıktı. Squat mı nedir onu yaptım bacaklarım ağrıyor. Akşam yemeği yoğurt.İyi dimi:))İyiyim canim sagol
Diyet nasil gidiyor
Yok daha degismez
Umarim cabuk iyilesirsinMecbur gitcem napemm bundan sonraki kategori ne olcak nevos
amiiin canim az simdi iiyim sukur
Bende oyle 1 saat yurudumevde surekli hareket yapiyorum gece yine yaparimİyi gidiyor. Spor yapmaktan canım çıktı. Squat mı nedir onu yaptım bacaklarım ağrıyor. Akşam yemeği yoğurt.İyi dimi:))
Sadece yogurt muuİyi gidiyor. Spor yapmaktan canım çıktı. Squat mı nedir onu yaptım bacaklarım ağrıyor. Akşam yemeği yoğurt.İyi dimi:))
yaa sutlu tatli iyi gibi antalyanin ole cok yöresel bi yemegi yok benim damagimada uymuyor zati olanlarUmarim cabuk iyilesirsin
Tam belli degil anket suan esitYa sutlu tatlilaryada yoresel yemekler olacak
Sutlu tatlilar olsa katilacak misinSadece yogurt muu
yaa sutlu tatli iyi gibi antalyanin ole cok yöresel bi yemegi yok benim damagimada uymuyor zati olanlar
Vakit bulursam katilirim canim tipe bak cok mu sevindinSutlu tatlilar olsa katilacak misin
Yürüyüş en etkilisi bence.Yok dükkan kapandı bende.Daha yapamam.Bende oyle 1 saat yurudumevde surekli hareket yapiyorum gece yine yaparim
Öğlen yediğim yetiyor. Yoğurt yeter acıkmıyorum çok.Sadece yogurt muu
yaa sutlu tatli iyi gibi antalyanin ole cok yöresel bi yemegi yok benim damagimada uymuyor zati olanlar
Ben aksam yogurt yesem acikirimYürüyüş en etkilisi bence.Yok dükkan kapandı bende.Daha yapamam.
Öğlen yediğim yetiyor. Yoğurt yeter acıkmıyorum çok.
Acıkınca çay kahve dolduruyoruz işte mideyi.Ben aksam yogurt yesem acikirim