- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm görüntü güzel tadı da güzeldir başarılıKızlar geçen bu tarifi yaptım kuzu gömleğinde ciğerli pilav. ilk kez yaptım osmanlı mutfağında çok yapılırmış . birebir uyguladım tarifi çok lezzetli bi yemek tam misafire çıkacak olanlardann..Eki Görüntüle 1432486
Ay canımcım neler var insanın mutfağa dalası geliyor.. yeni ve değişik tarifler yapmayı çok severimm. mutfak stresimi, kızgınlığımı,, öfkemi ,alıyor, iyi terapi oluyor benim içinn..
hımmm görüntü güzel tadı da güzeldir başarılı
aynen bende aynı şeylerden sıkılır yeni tarifler isterim bende yapmaısnı severim de mutfağı toplamasını sevmiyorumAy canımcım neler var insanın mutfağa dalası geliyor.. yeni ve değişik tarifler yapmayı çok severimm. mutfak stresimi, kızgınlığımı,, öfkemi ,alıyor, iyi terapi oluyor benim içinn..
Kızlar geçen bu tarifi yaptım kuzu gömleğinde ciğerli pilav. ilk kez yaptım osmanlı mutfağında çok yapılırmış . birebir uyguladım tarifi çok lezzetli bi yemek tam misafire çıkacak olanlardann..Eki Görüntüle 1432486
Bende teşekkür ederimmoy bana gelmişOfff oy vermek cok zorduuuu hangisine versem diye baya tereddüt yaşadım hepsine agzımın suyu aktı
Ellerinize sağlık
Bende teşekkür ederimmoy bana gelmiş
Ahh canımm cidden lezzetli oldu aslında kirpi köfte diye geçer ama ben içli köfte harcı hazırlayıp içine koyup kızarttım istersen galeta ununa bandırıp yapabilirsin. kendimize misafirlerimize yaptıklarımın arasına girdi..Aaa öylemi valla onu yaptıgınız gün orda olmayı cok isterdim patates aşığıyımmm müthiş görünüyorrr
Günaydınn yavruuu..günaydın hanımlar
Ahh canımm cidden lezzetli oldu aslında kirpi köfte diye geçer ama ben içli köfte harcı hazırlayıp içine koyup kızarttım istersen galeta ununa bandırıp yapabilirsin. kendimize misafirlerimize yaptıklarımın arasına girdi..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/smiley-mega-market.273126/ yok beybi bunu tıkla ordan bulabilirsin.çok çeşit var ordaaValla öyle yada böyle yapcam yani orası kesinn
bu sondaki koca smiley nerden yapılıyor pro uyeleremi özel acaba?
Ara sıcak oylaması bitiyor galiba oda bitiyorr..Gunaydın hanımlar
Yoreselle sutlu tatlılar cekısıyor hangısı olurkı
Ne zaman bıtıyo anket bılen varmı?
Hadı bakalım hayırlısı:)Ara sıcak oylaması bitiyor galiba oda bitiyorr..
Hıh ivett belimden kalçama doğru inişte şu annHadı bakalım hayırlısı:)
Senın kemerde sallantıda
Doya doya yasa son gunlerınıHıh ivett belimden kalçama doğru inişte şu annama hala kralımm..
evet daha ölmedim henüz hala kralımmDoya doya yasa son gunlerını
Daha oylama bıtmedı ama heran hersey olabılır