- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Bir saate yakın yaptım.Koltuk sildim,ev temizledim.O da spor sayılır dimi.Spor yapabildin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir saate yakın yaptım.Koltuk sildim,ev temizledim.O da spor sayılır dimi.Spor yapabildin mi
Hiç sevmiyorum kışı, bir an önce gelse yaz:)Evet canim cok iyi oluyor onlarin sayesinde yazin kilo alinmiyor kisin eve hapis olunca geliyor kilolar
Ben gündüz yapamıyorum, eşim gece çalışıyor gündüz evde, görünce dalga geçiyor neyine spor yapıyorsun diyeBen gündüz yapıp kurtuldum.
Tabi sayilmaz miEllerine saglik canim iyi olmusBir saate yakın yaptım.Koltuk sildim,ev temizledim.O da spor sayılır dimi.
Ben de sevmiyorumHiç sevmiyorum kışı, bir an önce gelse yaz:)
Ben gündüz yapamıyorum, eşim gece çalışıyor gündüz evde, görünce dalga geçiyor neyine spor yapıyorsun diye
Tamam canim gorusuruzBen kaçtım kızlar spora
Diğer topiğe de uğramadım, spordan sonra bakarım artık:)
Yaz da güzel kış da.Yaz bazen çok sıkıcı olabiliyor bana göre.Hiç sevmiyorum kışı, bir an önce gelse yaz:)
Ben gündüz yapamıyorum, eşim gece çalışıyor gündüz evde, görünce dalga geçiyor neyine spor yapıyorsun diye
Ama esi hakli degil miYaz da güzel kış da.Yaz bazen çok sıkıcı olabiliyor bana göre.
Sağlık için yapıyorum dersin. Erkekler anlamıyor bayanların dertlerini.
Çok haklı o ayrı tabi.Ama esi hakli degil mi
Yok ben kavursa da yazı seviyorumYaz da güzel kış da.Yaz bazen çok sıkıcı olabiliyor bana göre.
Sağlık için yapıyorum dersin. Erkekler anlamıyor bayanların dertlerini.
Ama esi hakli degil mi
Spor şartÇok haklı o ayrı tabi.
Sağlıklı yaşam için spor şartYok ben kavursa da yazı seviyorum
Aynen ya, kendisine göbeğin çıkmış erit diyorum hiç oralı olmuyor Yaz gelince kendi eriyor diyor
Spor şart
AynenSağlıklı yaşam için spor şart
Yaptın mı sporunu
Afiyet olsun canım ben de bitki çayı içiyorumAynen
Yaptım canım, bu sefer ilk olarak leslie yaptım:) Bugün daha çok yoruldum
Şimdi yorgunluk çayı içiyorum:)
Sana da afiyet olsun NevoşumAfiyet olsun canım ben de bitki çayı içiyorum
o nasıl bir rüya beybi.. kıçın açıkmı yattın senn. anlamına baktınmı.. neymiş neymişşkızlar rüyamda doğum yaptığımı gördüm hemde sezaryen
karnımı açtıklarını bile gördüm çektiiim acıları felan
hayırlara gitsin
yoo açıkta değildio nasıl bir rüya beybi.. kıçın açıkmı yattın senn. anlamına baktınmı.. neymiş neymişş
sütlaç mı hihihihih çok severim amaAnladımki (şeflik)elimden gitmek üzere, kayıyor belimden kemer,,,Tamam olsun sütlü tatlılar kazanırsa soracağım sizleree.yapacağım koca bir kazan sütlaçç...