- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Toprağım o benim tabi katılırr..hahaha heh şöyle
ne yöreseli sütlü tatlılar olacak katılırım no problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toprağım o benim tabi katılırr..hahaha heh şöyle
ne yöreseli sütlü tatlılar olacak katılırım no problem
sorma yaa çok yakın gidiyorlar bence sütlü tatlı olmalı , yemek tarzı çok oldu bu ara sankıTamam sütlü tatlılar olsunAma oylar değişebilir çokyakın biliyorsun ondan sordum
Katılır biliyorum bir ara sürekli katılıyordu ara vermişti tekrar dönüş yaptıToprağım o benim tabi katılırr..
Yok canım bundan önce kurabiyeler vardı ama haklısın 1 ayda olsa yeterli oluyor Tatlı olsunsorma yaa çok yakın gidiyorlar bence sütlü tatlı olmalı , yemek tarzı çok oldu bu ara sankı
her kategoride iddialıyım
katılırım tabi topraaaammmmToprağım o benim tabi katılırr..
Merhaba Hemşom nasıl oldunSelamlar millet
buhran dönemlerimdi dönüşüm muhteşem olduKatılır biliyorum bir ara sürekli katılıyordu ara vermişti tekrar dönüş yaptı
he öyle miydi olsun ziyanı yok bize her yol kkYok canım bundan önce kurabiyeler vardı ama haklısın 1 ayda olsa yeterli oluyor Tatlı olsun
Daha iyiyim nevosum,evdeyim bugün. Tüm gün yatak keyfi yapicimmm sen napiyosun nasilsinMerhaba Hemşom nasıl oldun
İyi olmuş o zamanDinlen canımDaha iyiyim nevosum,evdeyim bugün. Tüm gün yatak keyfi yapicimmm sen napiyosun nasilsin
katılırım tabi topraaaammmm
Nevrestem benim adam fena alıştı dün akşam hani yarışma yokmu dedi ..yok şu an neden sordun dedim. demezmi ne bileyim yaptıklarından hem gözüm hem midem doyuyoduda.geçen yeni bir tarif denedim evde yöresel .işten geldi oo güzelmiş bu yarışma içinmi dedi cep telini çıkardı resim çekmeye başlıyor. yok ula dedim bize bu yeni tarif ne güldüm ama.
Hıh bu kocalar hep aynı geçen benimki grip oldu bir naz bir naz götürdüm onu doktora kol kadar iğneyi yedi 4 gün sürdü ama ne nazdı beaaaİyi olmuş o zamanDinlen canım
Ben de iyiyim canım sağolBenimde eşim rahatsız izin aldı oda yatak keyfi yapıyor ben de nazlanmasını idare ediyorum
Benimkide gitti düzelmedi bugün yine gitti rapor aldı yatıyor..Hıh bu kocalar hep aynı geçen benimki grip oldu bir naz bir naz götürdüm onu doktora kol kadar iğneyi yedi 4 gün sürdü ama ne nazdı beaaa
Ooo ıyısın o zaman2 den fazla oldu ben kategori belli olmadan yarışmacıları kandırıyorumŞimdilik 5-6 kesin
Hayatta bırakmam o kadar konuştuk
HosgeldınSelamlar tekrardan ben geldim.neler yapiyosunuz bakalim