- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Bende güzel yaparım beybii..sütlaç mı hihihihih çok severim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende güzel yaparım beybii..sütlaç mı hihihihih çok severim ama
Rüya sahibinin kendisinin doğum yapıyor olması tüm üzüntülerinin artık sonunun geldiğine ve eski güzel günlerine kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin bozulan işlerinin yeniden açılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.Bende güzel yaparım beybii..
Oooooooee iyiymiş hadi bakalım güzel bir rüyaymışş...Rüya sahibinin kendisinin doğum yapıyor olması tüm üzüntülerinin artık sonunun geldiğine ve eski güzel günlerine kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin bozulan işlerinin yeniden açılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.
aynen sevindim çok şükür bin şükürOooooooee iyiymiş hadi bakalım güzel bir rüyaymışş...
herkes uyuyor bak bir biz çalışıyoruz bu saatte görüyon muuOooooooee iyiymiş hadi bakalım güzel bir rüyaymışş...
Evet yaaa 10 da kalkıyorlar geniş geniş ohh kahvaltı sofraları çalışmakta güzelde bazen tembelliğide aramıyor değilimm..herkes uyuyor bak bir biz çalışıyoruz bu saatte görüyon muu
günaydınGunaydinnn
Bide Pinko margada yatıyor..
GünaydınnGunaydinnn
Açım yaaa ne olsa yiyorum spagetti.Diyetteyimm yaa ..
ben aç değilimAçım yaaa ne olsa yiyorum spagetti.Diyetteyimm yaa ..
yaptıkça alışıyor insan , bir dahaki kategoride sende katılhiçbirine oy vermeyeceğim,kıskandım
ooff resimleri görünce moralim bozuldu,ben hiç iyi yemek yapamıyorum
Kızzzz kaçmaaa çabuk oyunu kullan bak orda prenses salata tarifi varrr Boş ver diğerlerini bu söylediğimde aramızda kalsın kazen ve nevreste duyarlarsa yolarlar saçımı başımıı..hiçbirine oy vermeyeceğim,kıskandım