- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Amaaaa...sütlü tatlılar çıkarsa görüşürüz beybi..Doya doya yasa son gunlerını
Daha oylama bıtmedı ama heran hersey olabılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaaa...sütlü tatlılar çıkarsa görüşürüz beybi..Doya doya yasa son gunlerını
Daha oylama bıtmedı ama heran hersey olabılır
Yine iddialı buradayım diyorsunAmaaaa...sütlü tatlılar çıkarsa görüşürüz beybi..
Günaydın canımGunaydın hanımlar
Yoreselle sutlu tatlılar cekısıyor hangısı olurkı
Ne zaman bıtıyo anket bılen varmı?
Günaydın canım
2 gün sonra o anket bitiyor
Suan yoresel onde ben yaptımAmaaaa...sütlü tatlılar çıkarsa görüşürüz beybi..
Tamam canım anlaştıkSuan yoresel onde ben yaptım
Yoresel bı yemek var yaptıgım
Ama sutlulerdede hıc fena degılım ıkısıde uyar bana
Huyum kurusun seviyorum iddaaları..off nevrestem mutfak bana aşık .. ben mutfağa (ama diyetteyim şu an) sütlü çıkarsa sen görmüştün güzel bir tarifle geleceğim huzurlarınıza.. ve sunumlaa..Yine iddialı buradayım diyorsun
Biliyoruz canım bilmezmiyizTamam inşaallah güzel olur.Huyum kurusun seviyorum iddaaları..off nevrestem mutfak bana aşık .. ben mutfağa (ama diyetteyim şu an) sütlü çıkarsa sen görmüştün güzel bir tarifle geleceğim huzurlarınıza.. ve sunumlaa..
Hımmm banada uyar beybii.. gel kızıştıralım ortalığı pinko.. kajmery de sütlü istiyorlar çok iddialılar bu konuda hadi bakalımSuan yoresel onde ben yaptım
Yoresel bı yemek var yaptıgım
Ama sutlulerdede hıc fena degılım ıkısıde uyar bana
uyandın mı hanıımGünaydın canım
2 gün sonra o anket bitiyor
Nevos naptın bıze sımdıden gelecek kategorıyı konusuyoruz ıkı yarısmacın cepteTamam canım anlaştık
Benim gönlüm yöreseldeAma istek ve katılım Sütlü Tatlılarda daha fzla olur diye onu seçtim ikiside çok iyi olur
Aynen hamsili pilav yapacaktım vazgeçtim başka bir tarif yaptım yöresel osmanlı mutfağına aitmiş yöresel çikarsa onu yapicimmm..Tamam canım anlaştık
Benim gönlüm yöreseldeAma istek ve katılım Sütlü Tatlılarda daha fzla olur diye onu seçtim ikiside çok iyi olur
Çoktan uyandım ben gizli gizli geziyorum bayağıdır kkda bildirim ve özel mesajlarıma bakıyordum şimdi buraya sıra geldiuyandın mı hanıım
2 den fazla oldu ben kategori belli olmadan yarışmacıları kandırıyorumŞimdilik 5-6 kesinNevos naptın bıze sımdıden gelecek kategorıyı konusuyoruz ıkı yarısmacın cepte
Boyle der katılamazmısım
ooo ziyaretçi sendin dimekÇoktan uyandım ben gizli gizli geziyorum bayağıdır kkda bildirim ve özel mesajlarıma bakıyordum şimdi buraya sıra geldi
Niye trip yapıyorsun
Senin tarifler hazır o zaman hangi kategori olduğu farketmezAynen hamsili pilav yapacaktım vazgeçtim başka bir tarif yaptım yöresel osmanlı mutfağına aitmiş yöresel çikarsa onu yapicimmm..
Yok ziyaretçi olarak gezmem ama gizli geziyorumooo ziyaretçi sendin dimek
yok ne tribi coneeem
ne korkcam sen kork baakYok ziyaretçi olarak gezmem ama gizli geziyorum
Trip yapamıyorsun korktun değil mi
Tamam çok korktumyok
ne korkcam sen kork baak
hahaha heh şöyleTamam çok korktum
Mickey yöresel olursa katılacak mısın
Tamam sütlü tatlılar olsunAma oylar değişebilir çokyakın biliyorsun ondan sordumhahaha heh şöyle
ne yöreseli sütlü tatlılar olacak katılırım no problem