• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar - Mezeler & Oylama Anketi

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    160
  • Anket Kapalı .
Suan yoresel onde ben yaptım :KK70:
Yoresel bı yemek var yaptıgım :cool:
Ama sutlulerdede hıc fena degılım ıkısıde uyar bana:KK76::KK25::p
Tamam canım anlaştık:KK60:
Benim gönlüm yöreselde:kk77:Ama istek ve katılım Sütlü Tatlılarda daha fzla olur diye onu seçtim ikiside çok iyi olur:kk77::rolleyes:

Yine iddialı buradayım diyorsun:rolleyes:
Huyum kurusun seviyorum iddaaları..off nevrestem mutfak bana aşık .. ben mutfağa (ama diyetteyim şu an) sütlü çıkarsa sen görmüştün güzel bir tarifle geleceğim huzurlarınıza.. ve sunumlaa..
15_3_40.gif

Huyum kurusun seviyorum iddaaları..off nevrestem mutfak bana aşık .. ben mutfağa (ama diyetteyim şu an) sütlü çıkarsa sen görmüştün güzel bir tarifle geleceğim huzurlarınıza.. ve sunumlaa..
15_3_40.gif
Biliyoruz canım bilmezmiyiz:KK19::kk77:Tamam inşaallah güzel olur.:kk77::KK19:

Tamam canım anlaştık:KK60:
Benim gönlüm yöreselde:kk77:Ama istek ve katılım Sütlü Tatlılarda daha fzla olur diye onu seçtim ikiside çok iyi olur:kk77::rolleyes:
Aynen hamsili pilav yapacaktım vazgeçtim başka bir tarif yaptım yöresel osmanlı mutfağına aitmiş yöresel çikarsa onu yapicimmm..:KK76::KK76:
15_3_40.gif

Nevos naptın bıze sımdıden gelecek kategorıyı konusuyoruz:KK70: ıkı yarısmacın cepte:KK70::KK70:
Boyle der katılamazmısım:cool:
2 den fazla oldu ben kategori belli olmadan yarışmacıları kandırıyorum:KK70:Şimdilik 5-6 kesin:KK59:
Hayatta bırakmam o kadar konuştuk:KK19::rolleyes:

Back