- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Benim oglumda ayniBizden meraklılar
Benim küçük kız da dün akşam benimle spor yaptı, güldürdü beni hep onun yüzünden nefes al verleri yapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oglumda ayniBizden meraklılar
Benim küçük kız da dün akşam benimle spor yaptı, güldürdü beni hep onun yüzünden nefes al verleri yapamadım
Ağaç yaşken eğilir, şimdiden alışsınlar sağlıklı yaşam sporla başlarBenim oglumda ayni
Biz yazin surekli kosturup,hoplatip ,ziplatiyoruzbisiklette suruyorlar surekliSpora alissinlarAğaç yaşken eğilir, şimdiden alışsınlar sağlıklı yaşam sporla başlar
Yapalim guzelleselimah ah bende şimdi müsaitim, kalkıp spor yapsam ne iyi olacak
Merhaba adra'cim nasilsindiyet nasil gidiyorSelam kızlar.
Yapalim guzelleselim
İyi akşamlar, hoşgeldin:)iyi akşamlar,
Yazın yaptığım tek spor yüzmekÇocuklarda akşama kadar bisiklet sürüyor:)Biz yazin surekli kosturup,hoplatip ,ziplatiyoruzbisiklette suruyorlar surekliSpora alissinlar
Selam canım, nehaberSelam kızlar.
İyiyim Nevoş sen nasılsın? Diyet iyi gidiyor şimdilik.Kızartma vardı yemedim.Yoğurdunu yedim.Merhaba adra'cim nasilsindiyet nasil gidiyor
Biz yazin cok yuruyus yapiyoruzİyi akşamlar, hoşgeldin:)
Yazın yaptığım tek spor yüzmekÇocuklarda akşama kadar bisiklet sürüyor:)
Selam canım, nehaber
İyi canım senden naber?Yaptın mı sporunu?İyi akşamlar, hoşgeldin:)
Yazın yaptığım tek spor yüzmekÇocuklarda akşama kadar bisiklet sürüyor:)
Selam canım, nehaber
Afiyet olsuntebrikler canimİyiyim Nevoş sen nasılsın? Diyet iyi gidiyor şimdilik.Kızartma vardı yemedim.Yoğurdunu yedim.
Ayy evet özellikle akşam yürüyüşleri çok güzel ferahlatıcı oluyor:)Biz yazin cok yuruyus yapiyoruz
Mersi canım.Afiyet olsuntebrikler canim
İyidir canım Şimdi gidiyorum spora:)İyi canım senden naber?Yaptın mı sporunu?
Evet canim cok iyi oluyor onlarin sayesinde yazin kilo alinmiyor kisin eve hapis olunca geliyor kilolarAyy evet özellikle akşam yürüyüşleri çok güzel ferahlatıcı oluyor:)
Ben gündüz yapıp kurtuldum.İyidir canım Şimdi gidiyorum spora:)
Spor yapabildin miMersi canım.