- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Tarifiniz önde gidiyor nasıl hissediyorsunuzSagol canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifiniz önde gidiyor nasıl hissediyorsunuzSagol canim
Tarifiniz önde gidiyor nasıl hissediyorsunuz
Hayırlısı olsunSasirdim valla bu kadar beklemiyodum ama bi yandan da hosuma gitmiyo degil..ama daha bitmesine var hic belli olmaz degisebilir her an
Hayırlısı olsun
Canım bugün 3. günŞimdilik bozmadan devam ediyorum umarım istediğim kiloyu verebilirimInsallah.sizin diyet topigi ne alemde.nasil gidiyo diyet
Canım bugün 3. günŞimdilik bozmadan devam ediyorum umarım istediğim kiloyu verebilirim
Biraz daha alışırsam daha rahat olacak
Canım başlamayınca kilo katlanıyor çoğalmadan önünü kesmek lazım ben hep öyle yapıyorum..Her kış 3-4 kilo alırım yaza doğru geri veririmValla supersin.benimde vermem lazim diyorum ama pek irade yok bende
Canım başlamayınca kilo katlanıyor çoğalmadan önünü kesmek lazım ben hep öyle yapıyorum..Her kış 3-4 kilo alırım yaza doğru geri veririm
Yine iyisin maşaallahAma durdurmak şart yoksa başını alıp gidiyoray oyle olsa keske.evlendigimden beri aldigim kilolar yapisti kaldi bende.52ile evlendim simdi 58-59um.
Yine iyisin maşaallahAma durdurmak şart yoksa başını alıp gidiyor
Gel canım sen de o topiğe1-2 kilo versen hiç yoktan iyidirevet haklisin valla.sanirim diyet topiginede bi bakmam gerekicek
Gel canım sen de o topiğe1-2 kilo versen hiç yoktan iyidir
Görüşürüz canımdogru diyosum canim.
hadi ben kaciyorum simdilik gelirim sonra yine.
Hosgeldin canim nasilsinİyi akşamlar
İyiyim tatlışım, senHosgeldin canim nasilsin
Ben de iyiyim canim sagolİyiyim tatlışım, sen
Yok daha yapmadım, çocuklar süt içiyorlar içip yatsınlar sonra spora Ama var ya halâ karnımda acı varBen de iyiyim canim sagol
Spor yaptin mi bugun
İyi yap bakalimYok daha yapmadım, çocuklar süt içiyorlar içip yatsınlar sonra spora Ama var ya halâ karnımda acı var
Bizden meraklılarİyi yap bakalim
Ben bugun plates topunu cikartip sisirdim oglum ustunden inmiyor sonra gelip anne bak zayifladim mi diyor