- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende benim gibi resimlere bak ve iç geçirrr..Karnım açççç diyommm huuuu,başlarım diyete valla
Sende benim gibi resimlere bak ve iç geçirrr..
bende öyle evde mutfağa girer yaparım yemekler. ama asla el sürmem o yüzden kolay veririm ben kilo.2 sene evvel 70 olmuştum 2 ayda verdim inatçıyım bende ..ee koç burcuyum ya dediğim dedik. beybii..Bak onu yapmam hiç,illa olsunda yyiyim demem yani,iradeliyim bu konuda
bende öyle evde mutfağa girer yaparım yemekler. ama asla el sürmem o yüzden kolay veririm ben kilo.2 sene evvel 70 olmuştum 2 ayda verdim inatçıyım bende ..ee koç burcuyum ya dediğim dedik. beybii..
canım hormonlarla alakalı menapoza girmek üzere olduğunu yazmıştın ya ondan bu durumun.Bir ara bende dolapla küsmüştüm h,ç bişi yemiyordum resmen,birde şimdi eskisi gibi de kilo veremiyorum artık buda deli ediyor beni..
canım hormonlarla alakalı menapoza girmek üzere olduğunu yazmıştın ya ondan bu durumun.
Eski tarifleri hatırlatayım dedimAyy karnim ac suan zaten yutkunup yutkunup duruyorum tariflere bakip. bide simdi bu fotograf tam oldu
Diyet bozulabilir şuan
Yok diyeti bozmuyoruzBunlar göz zevkimiz için midemize yasakDiyet bozulabilir şuan
Eski tarifleri hatırlatayım dedim
Kolay gelsin canımAfiyet olsunAkşama ne yemek varIyi yaptin canim.bende bozulan kombi tamiri icin gelen adami bekliyrum gitsede biran once sofraya otursak
Kolay gelsin canımAfiyet olsunAkşama ne yemek var
Afiyet olsun canım menü süper olmuşTarhana corbasi firinda patatesli kofte bulgur pilavi salata
Afiyet olsun canım menü süper olmuş