Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada başarılar :)merhaba arkadaşlar, oylamaya az kaldı, hepinize başarılar dilerim :)
Sanada başarılar :)
Heyecan başladı mı?
eveeeet, ilk defa katıldığım için çok heyecanlandım, tv.deki yemekteyize katımış gibi hissediyorum kendimi, ama yorumlar çok iyi, hiç eleştiri almamak güzel, sizde var mı heyecan ?
evett bende ilk defa katildim cok heyecanli Ve bence cok da eglenceli
bidaha katilabilirim.hatta baska yarismalarada katilabilirim.
Tabi buraya giren bir daha kolay kolay cikamiyorevett bende ilk defa katildim cok heyecanli Ve bence cok da eglenceli
bidaha katilabilirim.hatta baska yarismalarada katilabilirim.
Pazar bitti bebişimMutlu Pazarlar
Ben katılmadım ama hep olurdu :))eveeeet, ilk defa katıldığım için çok heyecanlandım, tv.deki yemekteyize katımış gibi hissediyorum kendimi, ama yorumlar çok iyi, hiç eleştiri almamak güzel, sizde var mı heyecan ?
Pazar bitti bebişim
Ben katılmadım ama hep olurdu :))
Bu bölüm öyle olumsuz eleştiri gelmez hiç, o yüzden çok seviyorum bu yarışmayı, bağımlılık yapar haberin olsun
Onuda biz belirliyoruz oylarımızla. Seveceğin kategoriye oy verirsinbakalım, sevdiğim kategori olursa neden olmasın :)
Ben ara ara ugradim ama sohbete buraya birsey yazmaya vaktim olmadiPazar bitti bebişim
Ben katılmadım ama hep olurdu :))
Bu bölüm öyle olumsuz eleştiri gelmez hiç, o yüzden çok seviyorum bu yarışmayı, bağımlılık yapar haberin olsun
Mesela hangi kategori olsun istersinizbakalım, sevdiğim kategori olursa neden olmasın :)
Maç vardı bitti anca yemek yapıyorumBen ara ara ugradim ama sohbete buraya birsey yazmaya vaktim olmadi
Hem temizlik yaptim sonra disari ciktik
Ne yapiyorsun pinkom gorusemiyoruz
Kaynatmaya başladık :))Neler oluyor burada.
Fokurdamaya yakın geleyim o zaman.Kaynatmaya başladık :))
Kolay gelsin ne yapiyorsunMaç vardı bitti anca yemek yapıyorum
Bende azıcık temizlik yaptım, sonrası yatış. Pazarın hakkını veriyorum
Hava güzeldi, iyi yapmışsınız
Nevoş bizden çok balık yiyorsunuz. Burada da güzeldi hava.Kolay gelsin ne yapiyorsun
Biz cikinca balik aldik balik pisirdim
Hava guzel Ben cok yoruldum bugunPek pazarin tadini cikaramadim