Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
soyluyorum aa etmedimmi diyo o derece olaya uzak babam bozdu aslında tum olayı esim tanısmaya geldi bizee babam da ee ne zaman nisan dusunuyorsunuz dedi o da tarihi soyledi oyle gelisti hersey
Şimdi sen beleşten kocaya mı gittin, bi teklifin bile mi yok Yalnız kocan çok uyanık tanışma arasında evlilik teklifini ve nişanı aradan çıkarmış

Şimdi sen beleşten kocaya mı gittin, bi teklifin bile mi yok Yalnız kocan çok uyanık tanışma arasında evlilik teklifini ve nişanı aradan çıkarmış
aynen ya bak suan daha bi oturdu icime ona kalsa nisanda nikahıda yapardı ehehe

Teklif meklif diyene kAdar evde kalacaksınız evlenin elinizi çabuk tutun sanki gökte yapılan teklifle yerde yapılan teklif farklı teklif tekliftir önemli olan nikah akdi..adama nikah kıydırmak önemli olan... Hatice'yi boşverin neticeye bakın

yok coktan evlendim de teklif almadan teklif bekliyorum ben yine

Kendi başını yaktı bizim başımızı da yakacak

Evet ben çoookkk evlenme teklifi aldım ama haalaaaaa bekarım ne diyelimkısmet

Ben seni evli sanıyordum.Hayırlısı olsun ,geç olsun temiz olsun

Ben seni evli zannediyordum
günaydınlar , iş yerime yakın ev kiralamışım bir bakıma ev'liyim

Yarışma hediyesi çeyizine gitti demek ki,şimdi bunu düşündüm ,sen de düşündün mü?

O kadar detayı düşünmedimBelki annesine hediye etmiştir
çeyiz olayım hiç olamadı Ve hediyeyi hediye yapamam ki O Benim

Son düzenleme:
Kendi başını yaktı bizim başımızı da yakacak
Evlilik saygın bir kurum yarının ne olacağını bilemen benim bir oğlum var dünyaya bedel yakacaksa böyle yansın Allah herkese evlat nasip etsin

Evet ben çoookkk evlenme teklifi aldım ama haalaaaaa bekarım ne diyelimkısmet
Hayırlısı hakında olsun Benim tanıdığım bir kızcağız vardı oğlan bir kamyon gülü kapısına boşaltıp evlenme teklif etti hemde pırlanta yüzükle aradan bir ay geçti oğlaN köyünden başka kızla nişanlandı şimdi onunla evli herşey nasip bide sonuç önemli olan köyden gelen kızın kapısına gitmiş banada bir kamyon gülle evlenme teklifi etti demiş kız öbürüde demiş sonuç nikahlı Kocam defol. Kısmet kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…